Mamici de mai-iunie 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

http://news.bbc.co.uk/nolavconsole/ukfs_news/hi/newsid_4750000/newsid_4757200/bb_wm_4757212.stm
trebuie sa vedeti asta, nu se poate!!! e o nebunie!!!

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Ama, tu ai toate motivele!

chiar nimeni nu vrea sa se uite la frumusetea de mai sus??! sunt tare amarata. ma gandeam ca va fac o bucurie, eu am vazut-o de vreo 5 ori in ultima jumatate de ora!!
tot astept impresii....

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Luana, super leushorul ala mic... mi-ar place si mie unu' numai ca eu am o zapacita de catzelusha canish care cred ca ar face o echipa pe cinste cu leul...
Catzelu' meu e atat de jucaus si nebun ca-mi ajunge deocamdata...!!!
Si poa' sa fie si rea ca un leu...

Pupici!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png

Dilaural 25+ cu Andreea Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Viviana, habar-n-am care este explicatia pentru care prospectele noastre sunt diferite. Cred ca face parte din noua politica de a scrie din precautie exagerata fata de procese pe orice chestie ca "se administeaza in timpul sarcinii si alaptarii dupa evaluarea atenta a raportului beneficiu terapeutic matern/risc potential fetal".
Prospectul meu, (il am in fata) este tot de la Sicomed dar este revizuit in mai 2003 si pe el scrie exact ce am spus. Nu stiu de ce are asa prospectul pentru ca e cumparat alaltaieri, iar medicamentul in sine produs in nov. 2005.
E posibil sa se gandeasca ca sarurile de calciu si magneziu continute in medicament pot in vreun fel afecta anumite gravide cu probleme care iau diverse medicatii...nu stiu.
Cat despre dozare, si pe al meu scrie ca 3-4/zi, dar dr mi-a recomandat sa iau de fiecare data cate vreau ceea ce am si facut. Adevarul este ca nu cred sa fi luat in mod uzual mai mult de 4/zi...
Cred ca ar fi cel mai bine sa intrebi pe propriul dr daca ai dubii, ce fel de risc ar implica pentru sarcina ta sa iei Dicarbocalm.

Luana, am vazut leusorul si pisica, sunt tare draguti!

Ioana 30 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Luana m-am uitat eu si intr-adevar e dragutza si interesanta si... materna . Eu pe discovery am vazut cum o felina dina asta (nu mai stiu exact ce eras) alapta un pui de gazela. Ei de asta ce mai zici?
Ama vreau si eu leganut din ala? Cum ti se pare, e solid? are intr-adevar muzicuta? pana la ce varsta il poti folosi? Si fa si tu niste poze mai clare sa ma uit si eu. Am scris de aseara ca leaganul si scaunul de hranit copilul care e la hiper oferta ma intereseaza.
Luana ai si tu dreptate dar s-ar putea sa fi dezamagita cand o sa vezi preturile si "reducerile". Oferta va fi mare si multa dar ...Sincer, nici eu nu stiu ce sa fac sa astept targul si dupa aia Cora sau sa ma duc in Cora si sa termin odata cu nesiguranta asta. Ti-e clar ca daca merg in Cora acum nu mai am ce calca la targ.

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

quote:
Originally posted by carminabulina
Ti-e clar ca daca merg in Cora acum nu mai am ce calca la targ.[/font=Century Gothic]

Aaaa, deci faptul ca vom fi si noi acolo nu are nici o importanta...tu veneai exclusiv din considerente meschine!

Ioana 30 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

inaioana draga de tine. Hai ca m-ai facut sa rad pe ziua de azi...si asa m-am simtit ca un cur. (manac mustar sa-mi treaca greata).
Era un fel de spune ca daca voi da banii pe ceva inainte nu ar mai avea sens sa merg sa-mi smulg parul din cap pe la targuri pt. copii. DAr acum ca tot veni vorba trebuie sa anunt ca eu nu vin pe 18 la targ ci o sa merg vineri un pic. Pe 18,19,20 am musafiri din provincie. Dar mai e o saptamana pana atunci si orice se poate schimba. Plus ca eu nu privesc cu "ochi prea buni" intalnirea la expozitie, mi se pare neproductiva si obositoare. DAr poate nu am inteles eu prea bine cum se va desfasura intalneala....ecsplicatzi-mi!!!

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Prospect Rennie - poate fi utlizat in sarcina "doar daca este strcit necesar" . la mine estedeci il iau. Doza maxima e de 16 comprimate /zi.
Pt cine vrea altceva, exista un remediu homeopat similar> DE fapt exista 2, unul de la Boiron si unul clasic. Eu le-am incercat, au efecte pozitive , dar nu sunt la fel de rapide ca rennie, trebuie ceva mai multa rabdare.

E intr-adevar foarte posibil ca produsul pe care vrei sa il cumperi din Cora sa nu-l mai gasesti dupa Baby Expo. Asta e un risc pe care trebuie sa ti-l asumi. Eu si Luana va vom aduce in schimb vesti din Dragonul Rosu, sa vedem daca pe acolo gasim ceva sa merite.
Mi se pare totusi pe de o parte intelept sa astepti intai Baby Expo si sa cumperi dupa aceea, cred ca acolo ai ocazia sa alegi in cunostinta de cauza exact ce-ti place. Asa ca noi vom astepta, si daca ramanem fara carutz sau patutz, asta e, il culcam pe bb in sertar. Geanta de plimbat bb vom primi (varianta de fas a cosului cu nuiele) si uite asa improvizam pana prindem urmatoarea promotie...
magg

Mergi la inceput

Carmina, tu nu te uita in gura mea. Eu am pat, am carutz, am scaun, am interfon, nu mai am nevoie de nimic mare. Mai vreau cos, bouncer, mofturi din astea. Oricum, stiu care e ordinea la mine: Dragonul Rosu e umarul unu, mi se tot repeta ca tot ce se gaseste in oras e si acolo, dar mai ieftin; apoi Babyexpo, macar pentru cascat ochii si primit indicatii (poate ne lipim si noi de Inaioana sau de alta mamica experimentata. Eu prefer sa o stresez pe Ioana, pentru ca mi se pare la fel de "inconstienta" si "iresponsabila" ca si mine, asa ca e un deziderat..) Abia apoi Cora. Astia sunt destul de snapani, tot ce e oferta la ei e sigur mai ieftin altundeva...
Evident ca daca iti trebuie carutz si patutz sunt tare tentante cele din Cora. A, vezi ca am vazut in pliantul Carrefour un patutz bleu, de lemn, cu sertar jos, o nebunie, la doua milioane noua sute, parca. Eu mi-as lua patutul ala daca n-as avea, mi-a placut mult (si e lemn!)

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Luana, ma uit si in gura ta , de ce sa nu ma uit? Nu stii de unde afli adevaruri universal valabile!?! . Eu patutz si cos cica primesc si patutzul e din lemn cu saltea de paie . Acum sa vad daca o sa le si vad pe acasa. De-asemenea si tarc din panza o sa primesc, tot promisiune, deci mai ramane bouncer, masa cu scaun si inca un milion de alte prostioare nefolositoare. Poate primesc tzeapa in loc de lucrurile astea si ma trezezc ca atrecut si baby expo si oferta cora....ah si carucior mai trebuie....doamne ajuta-i si pe parintii sarmani ca mine sa supravietuiasca psihic acestor incercari.

[poze carmina
intalnire burtici

Mergi la inceput