Mamici de mai-iunie 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

M-am intors!! Am luat patutul!! Si ca tot era la oferta, am cumparat si bouncerul ala ca ne-a placut mult!De abia asteptam sa ajungem acasa sa le montam pe amandoua!!io 32+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe

Mergi la inceput

Uitati bouncerul aici, mie mi-a placut!http://www.cora.ro/cora/detalii?id=36088io 32+ cu Seby Poze mami si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Bravo, Ama!!!!!!!
Sa le stapanesti sanatoasa!
Magg

Mergi la inceput

magg merci!io 32+ cu Seby Poze mami si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Sa le stapanesti sanatoasa Ama. Acum asteptam pozici cu ele montate gata si pe pozitii si mai incolo asteptam pozici cu bebe in ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrycalu spune:

IRINEL,am o rugaminte,daca-mi poti spune daca noi de aici putem face comanda la patuturi,bouncere etc.de la adresa pe care ai dato tu.Sunt foarte frumoase si nu sunt scumpe,te rog daca sti sa-mi spui ce trebuie sa fac ca sa dau comanda la ceva,si cum se procedeaza,transportul cum e?
Multumesc foarte mult!
Acum imi sta gandul numai la acele patuturi si altele de pe acolo
31+Robert in burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Ioana...io ziceam de dicarbocalm...si chiar m-ai facut sa ma uit din nou pe prospect si uite acush sunt cu el in fatza ochilor...asa scrie...fix cum am zis "dicarbocalm se administeaza in timpul sarcinii si alaptarii dupa evaluarea atenta a raportului beneficiu terapeutic matern/risc potential fetal." + ca zice ca doza recomandata 3-4/zi.Acum io nu stiu ce sa mai zic.Al meu e facut de Sicomed cu prospectul revizuit in 2005.

Vad ca a inceput cat se poate de serios febra "cuibului"...Abia astept si eu babyexpo sa ma lamuresc cat de cat ce e pe lumea asta in materie de bebelusi si apoi incep si eu cumparaturile in fortza ca sa va prind din urma.

Azi am cam zacut...vechea poveste...tensiunea mica...da mica rau de data asta(8 cu 5) asa ca am hotarat ca e timpul sa ma imprietenesc cu cafeaua care uite...in juma de ora m-a adus la 10 cu 6...sa pot sta si eu in picioare ca omul.

Adib sunteti cu 2 zile inaintea noastra...

viviana 29w5d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

whauu, iar ati dat fast forward...
evident, mi-au zburat toate comentariile din minte pana sa termin de citit.
Eu zic sa nu ne grabim asa tare cu achizitiile din Cora, oferta e valabila pana pe 20 martie, spunea cineva aici, iar targul incepe pe 17. Eu ma gandesc la urmatoarele: daca cei care importa bebe stuff au fost dispusi sa faca un dicount asa mare catre cora si carrefour, e interesant de vazut ce discount vor face la targul de profil. Nu uitati ca la targul de carte au fost si discounturi de 30%. Si eu m-as repezi, insa decat sa ma zgarii pe ochi pe urma..
Oricum, daca mergem in dragonul rosu, Magghy si eu, ne vom uita si la patutzuri, nu e exclus sa fie mult mai ieftine acolo.
De fapt pe noi cred ca ne cucereste ideea de a aduna chestii dragalashe pentru bebe.. cel putin la mine stiu care e motorul, am inceput sa ma plictisesc de asteptarea asta si, daca m-apuc de cumparaturi am senzatia ca fac ceva intr-o directie...
AA, am uitat sa va spun: tocmai am primit un Babyruf, un interfon tare, tare, tare dragutz, are si transformatoare, ptr priza, la fiecare unitate, si acumulatori, daca pleci la piata langa bloc.. e o nebunie!

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Irinel, te implor, ajuta-ma si pe mine cu o informatie! avem un prieten care vine in tara, din Canada. el sta pe langa montreal, intr-un satuc/orashel. l-am convins eu sa se care cu un papasan bouncer, de la fisher-price, da problema mare e ca nu stie de unde sa-l ia....
eu am mai cautat pe net, da nu ma pricep, iar el e total anti mariaj, anti bebe, n-are nici o idee despre site-uri canadiene cu articole copii.
daca ma poti ajuta, poate imi gasesti si mie unde poate comanda (sunt mult mai ieftine online decat in magazin) un Fisher-Price Baby Papasan Infant Seat & Bouncer
Daca le comanda din state costa mult transportul, asa mi s=a spus. pe site-ul acela unde ai dat tu link vad ca apare, insa nu mi-e clar daca e in canada sau nu...
scuze pentru pisalogeala, m-am napustit si eu cu disperare...

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Luana eu pana pe 3 aprilie, adica la urmatorul control nu mai vin in Bucuresti, asa ca nu mai aveam cand sa cumpar.Si mie asta mi s-a parut o oferta destul de buna, la Babyexpo nu ajung In plus, in zilele de 17,18 martie adica la sfarsitul promotiei s-ar putea sa se goleasca stocul si sa nu mai aibe!Eu am mai patit asa cu Cora! Daca te duci in Dragon nu uita sa te uiti si de cosulet de nuiele, imbracat si salteluta pls!Acum trebuie sa plec ca ne intoarcem la Buzau, sa nu umpleti 11pagini iar pana deseara!io 32+ cu Seby Poze mami si bebe

Mergi la inceput