Mamici de mai-iunie 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Dicarbocalm am voie in sarcina?

Iar m-a apucat si in plus imi arde gatul si stomacul ingrozitor. Nu ma poootttttt!!!!!

Va pup,

Flory 24+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Eu zic iainte sa va panicati sa vorbiti cu el. Eu chiar nu ma-m panicat deloc, si daca statea acasa toata luna mai si io nasteam cu o luna mai repede, cand el sa zicem ca nu era in tara, nu tot aia era?
pana la urma T e dispus sa isi monitorizeze burticile mari cu f multa atentie, in asa fel incat sa aiba situatia sub control. Nici eu nu ma bucur ca pleaca, dar acuma si odihnit, si treainuit si tot timpul in Bucuresti nu-s daca se poate, nu? Pana la urma el in mai pleaca in total vreo 8-9 zile, dar nu bloc, ci in fiecare saptamana lipseste un pic. Mie mi se pare mai bine asa, decat cum a lipsit luna asta, 6 zile bloc. Si uite ca toate fetele care trebuiau sa nasca au nascut cu el, o parte inaite si cateva au fost cuminiti si l-au asteptat.

Magg

Mergi la inceput

pe cuvantul meu daca va mai zic ceva de T...sensibiloaselor!
Magg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

quote:
Originally posted by florypop

Dicarbocalm am voie in sarcina?

Iar m-a apucat si in plus imi arde gatul si stomacul ingrozitor. Nu ma poootttttt!!!!!

Va pup,

Flory 24+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Da, ai voie ba chiar in ce cantitate vrei si te ajuta.
Parca scria cineva mai demult ca nu a luat pentru ca scria in prospect ca sa examineze balanta risc/beneficii...cred ca e o confuzie. Eu chiar aseara m-am uitat pe prospect si scrie clar : Sarcina si alaptare : nu exista contraindicatii.
Am luat si acum si data trecut LA GREU!

Ioana 30 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Ioana, sarumana. Am supt unul si vad ca m-a lasat arsura. Pentru cap insa doctorita nu mi-a dat nik. A zis sa mai suport putin poate ma lasa.

Pupici,

Flory 24+ si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Magg nu te supara pe noi. Dar trebuie sa recunosti ca e speriecios gandul ca dr tau e posibil sa fie plecat cand te apuca pe tine strechea sa nasti! Ne-om calma noi cumva acuma ca n-avem incotro .... dar vestea pe mine m-a socat, na, ce sa fac!
Multumim ca ne-ai anuntat ca sa putem vb cu T despre asta ...

io 27+ cu Ana

Mergi la inceput

Ina, Shoriutzo,
merci de detalii..Atunci nu cumpar inca nici o saltelutza, astept sa vad cum ii merge lui bb cu salteaua din dotare a patutului si pana la 5 luni avem timp.
Ina, banuiesc ca ai vazut ca in oferta Carrefour era si un bouncer de la Graco. Dar nu stiu ce model vrei tu, am vazut ca sunt o multitudine. Daca ar avea cine sa ti-l aduca din alta tara, ar fi mult mai ieftin. Pt noi nu renteaza, ca ar trebui trimis cu autocarul si per total nu prea merita (adica cu banii de transport). Daca am avea pe cineva care sa vina cu masina, alta ar fi situatia...
Magg cu Nichita 28 de s+

Mergi la inceput

Shory,
io nu m-am suparat, dar de aseara m-am tot intrebat daca sa va zic sau nu. Mai ales ca T nu mi-a zis din proprie initiativa, probabil astepta vizita urmatoare pt asta, dar eu am avut un feeling si l-am intrebat daca are planuri de plecare.

M-am gandit initial sa nu va zic, ca sa nu va stresati. Dar pe de alta parte, daca as fi fost in locul vostru, as fi preferat sa stiu, decat sa aflu in ultimul moment, in ideea ca poti sa te gandesti cu calm si in functie de ce vrei sa decizi cum gestionezi situatia. Dac voi ati fi preferat varianta celalata, imi pare rau.Io sunt genul care, fie dracul cat de negru, vreau sa stiu tot si dupa aia sa vad cum lupt cu el.

Eu i-am zis lui T clar ca vreau sa nasc cu el,ma intereseaza mai putin daca cezariana sau normal. Tati a zis ca il bate pe Nichita daca nu e cuminte si vine cand nu trebuie...deci problema e rezolvata. Glumesc evident, dar luni la spital era o gravi in 40 de s care il astepta pe T sa vina din strainate sa nasca cu el. Si bb a fost cuminte si a inteles situatia .

Daca v-am stresat, imi pare sincer rau. Intentia a fost sa fiti pregatite, si nu stresate. Cum eu cred ca nimik nu e intamplator, nu-mi fak probleme. Sincer. Daca nu era T, nu as fi ajuns cu bb Nichita pana aici, asa ca ma gandesc ca si daca ma duc zilnic din saptamana 37 la spital , o solutie cat sa il prind la nastere se va gasi.

Pe mine sincer m-a intrebat barbati-miu daca sunt paranoica si vreau sa merg la un al doilea doctor ca back-up pt nastere, dar mi s-a parut exagerat. Dar v-am spus de pe acum, ca in cazul in care voi considerati asta o solutie, sa puteti sa o faceti. Gata, cred ca am scris suficient pe tema asta, inca o data, scuze ca v-am dat vesti neplacute.
Magg

PS: si daca aflati ceva nou, va rog sa imi spuneti si mie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Magg in mod cert ai luat decizia corecta si buna de a ne anunta si pe noi. Si eu prefer sa stiu si sa fiu pregatita decat sa aflu atunci si sa ma panichez. Si ptr asta inca o data iti multumesc.
Maine am si io programare si o sa vad ce aflu. Te anunt evident ce am aflat.
Presupun ca as face bine daca l-as intreba si io tot atat de "intamplator" daca este in tara in luna mai. nu?

io 27+ cu Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

MAGG, stai cuminte ca noi am inteles exact ce si cum ai gandit si ai procedat corect

ALIA 30+

http://community.webshots.com/user/cypocs101

http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png

Mergi la inceput