Mamici aspirante din nou - 13

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Felicitari Iulia! Sa ai o sarcina usoara si sa fie fetita!

Cristina si Ale (30.09.2004)- Poze si www.dropshots.com/aissa" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

IuliaP, ce mult ma pot bucura pt tine...pt voi, pt bb mic!
Eram sigura ca de data asta nu mai tinem pumnii stransi degeaba!
Sarcina usoara draga mea si sa te bucuri la maxim de perioada aceasta!

Fetelor sunteti tare dragute...dar eu am incetat sa mai fac ceva sa apara bb. Am renuntat la BU, am renuntat la temperaturi, la doctor, medicamente, am renuntat la tot. De acum inainte ma voi lasa in voia sortii. Chiar dc nu mai monitorizez nimic, nu mai am asteptari mari asta nu inseamna ca plec de aici. Mereu va ramane dorinta de a avea un bb2...asa ca tot mamica aspiranta voi fi!

Aissa, superbe filmuletele...Alexia mea a fost topita toata dupa bebe, a mangaiat-o pe Ale, cand a vazut-o ca a cazut in patut i-a zis "hopaaaa" si apoi "pfuuuu" dupa ea...

Lulu77, cu siguranta toate vom reusi pana la urma...ideea e ca uneori ne-am dori sa se intample ceva mai repede! Eu iti doresc sa apara minunea cat mai curand!

Va pup!

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Multumim Alexia si incurajeaz-o pe mami! O sa vina fratisorul(asa zicea fata unei prietene) cat de curand!

Cristina si Ale (30.09.2004)- Poze si www.dropshots.com/aissa" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

FELICITARI IULIA!!
Sunt Ioana Tugs si sunt o noua aspiranta!

ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Dragele mele,

Va multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase. Va imbratisez pe toate mult, mult si as dori sa va iau pe fiecare dintre voi cu mine la mamici.

Sim, cu siguranta vei veni cu mine cat de repede posibil. Roandre, Pako, Aissa, Clau, Asi, Elyanne, Biscu va astept pe toate. Oricum, eu nu va voi uita si voi intra pe la voi sa va mai dau vesti despre mine si bebe mic.

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si bebe mic 4+

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-ętre devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Ma numesc Ioana Tugs si sunt un membru incepator.
Ca si voi doresc sa fiu mama. Ma primiti in clubul aspirantelor?
Am sa va povestesc mai tarziu trecutul meu in materie de bebelusi.

Vreau sa o felicit pe Iulia P. si sa-i urez o sarcina usoara!

ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Sim ,eu dupa 30 zile de la cauterizare si in urma controlului am avut voie sa prestez ...
Acum totul este bine ....speram sa se intample minunea!!!

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Lulu imi zicea dr ca sunt multe cazurile in care apare sarcina destul de repede dupa cauterizare, asa ca am sperante. Cat a trecut de la cauterizarea ta? Tie ti-a dat ovule trofice sa pui dupa?

Ioana bine ai venit la noi! Cum sa nu te primim?! Singurul lucru care trebuie spus este ca marea majoritate a aspirantelor de aici au deja un copilas si il vor pe al doilea. Insa cu drag le primim si pe aspirantele care vor sa fie mamici pentru prima data. Daca sunt lucruri pe care vor sa le afle si noi le-am trait, cu mare placere le impartasim. Asa ca fii binevenita si sa ai parte cat mai curand de minunea la care speri!

Iulia draga sa stii bine ca de noi nu scapi. Venim dupa tine mintenash. Stai asa sa ne luam putin avant.

Asi iubita, ti-am zis eu ca ai mana buna...uite ca a si aparut prima graviduta. Unde esti? Ce mai faci?

Aissa m-ai topit cu filmuletele. Doamne ce scumpa e Ale! O adevarata minune.

Miha esti pe drumul cel bun: lasa toate stresurile astea si o sa vezi ca vine bebe. Eu sunt sigura de asta. De plecat...hihihi...nici nu te lasam, poti fi linistita

Clau cred ca iti este tare greu sa te descurci singurica. Saracuta de tine, eu chiar te inteleg. Hai, inca putin si vine tati al vostru inapoi. Uite, un pupic pentru fete ca sa stiti ca nu sunteti chiar singurele.

Va pup pe toate si va doresc o zi linistita.

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Felicitari Iulia!!!! Sa-ti dea DD o sarcina usoara !!!
Fetelor am luat rezultatele la analize iar intr-o ora merg la endocrinolog..Nu inteleg mare lucru din ele.. De-abia astept sa ma lumineze
Roandre,Sim,Asi,Aissa,haidetzi..mobilizarea!!Voi urmatzi!!
la fete!!!

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Iulia felicitari!

Fetelor am facut anlizele si au iesit foarte bune!Vineri ma duc sa vorbesc cu doctorul sa programez laparoscopia.Sunt atat de fericita ca au iesit bune mai ales prolactina de care imi era frica ca o sa fie mare.
Am vrut sa va zic ieri de anlize dar am facut o criza de fiere urata de tot.Mi-a fost atat de rau de am crezut ca mor.Ieri toat ziua am stat in pat si am dormitat.Azi sunt mai bine dar tot timpul mi-e somn.

Am pus poze noi in albumul de la ziua lui Razvan.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput