Mamici aspirante din nou - 13
Raspunsuri - Pagina 4
alicem spune:
Buna seara!
Ca si voi imi doresc un bebe, dar inca nu a aparut.
Sunt noua pe aici si as vrea si eu un raspuns la o intrebare care ma framinta.
Sunt programata la o histeroscopie si nu stiu cum trebuie sa ma pregatesc.
Va multumesc si va pup pe toate!
roandre spune:
Eliana, nu renunt la ideea de a mai avea un bb2...doar ca il las sa vina cand o vrea, fara sa mai fac nimic in acest sens.
Ati ajuns si voi la masele?...offf, sa iasa repede si fara dureri ca sa pape pitica.
Alicem, eu n-am facut asa ceva dar cred ca poti intreba mai multe la subiectul deschis pe aceasta tema si fetele sigur te vor ajuta. Uite, intreaba www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70492" target="_blank">aici!
IuliaP, ai mai repetat testul de sarcina?
Eu ziua 43...le numar de m-am saturat!
Pupici!
Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius
lulu77 spune:
Si eu sunt aspiranta la statutul de mamica !
Incercam ,lucram de ceva vreme ...am facut o cauterizare de rana pe col ,o colposcopie ,o analiza HPV -negativa.
Acum incepem sirul lung al analizelor....LH, FSH,E2,TSH,Ig G clamidya, etc. in ziua a 2 de ciclu menstrual ,si ECHO in ziua a 8, iar sotul spermograma ....
Uneori innebunesc ,ne dorim atat d etare un bebic!
Dar sunt convinsa ca vom reusii pana la urma !
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
sim spune:
Roandre draga mea, stii ca si eu am fost gata sa clachez la un moment dat, dar voi nu m-ati lasat si bine ati facut. Stiu ca e greu, noi toate stim bine asta, dar nu vreau sa-ti perzi increderea. Hai, trebuie sa mergi mai departe. La cat de mult ne dorim, chiar trebuie sa reusim. Eu nu te las cu nici un chip sa fugi de aici. Sa te relaxezi nitel..da, cu asta sunt de acord, ca prea multa tensiune strica. Dar de fugit, chiar nu te las sa fugi de gandul asta care ne tine pe toate impreuna. O sa vina, ai incredere ca asa cum s-a intamplat o data, trebuie sa mai vina iar minunea.
Lulu bine ai venit si sper sa stai cat mai putin la aspirante si sa treci repejor la mamici. De cat timp ai facut cauterizarea? Intreb asta pentru ca eu tocmai am executat asa ceva saptamana trecuta si acum stau sa ma refac. Dupa cum spunea dr., este posibil ca rana asta mi-o fi intarziat puiul sa vina. Tu cam cat timp ai prestat dupa cauterizare?
Iuliaaa unde esti? Eu tot astept sa ne spui de David... Ai mai repetat testul? Tin pumnii in continuare.
Eu nu ma prea "laud" cu nimic nou...am terminat cu pansamentele, acum ii dau inainte cu ovule trofice si nu-mi ramane decat sa sper ca doar asta era cauza care il intarzia pe bebe 2.
Mami Simona si printesa Ruxi
Iulia P. spune:
Buna fetelor,
Iata ca vin cu veste mare: au aparut cele doua liniute!!!!!!! Conform calculatorului de sarcina, avem deci 4 saptamani si 3 zile.
Ce sa va spun? Sunt in culmea fericirii si sper numai ca totul sa mearga bine. Am sunat la doctor, sa-mi iau ora, dar a trebuit sa las mesaj... Oricum, de data aceasta nu ma mai grabesc asa tare (sunt doar mama cu experienta acum, nu? ).
V-am spus ca pe 1 martie am avut un vis? Eu nu prea cred in vise, dar iata ca s-a adeverit. Eram insarcinata (aveam chiar 2 saptamani in intarziere, cu nasterea), stiam ca este (asta probabil pentru ca imi doresc atat de mult o fetita) si o simteam miscand (eram asa de fericita!).
Roandre, . Curaj! Sunt convinsa ca o sa ne anunti curand vestea cea mare.
Sim, wow, ce memorie... Intr-adevar, daca va fi baietel, il vom boteza David William.
Va imbratisez pe toate cu drag. Apropo, sunteti primele care aflati (dupa sotul meu, evident), nu am spus inca nimanui.
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si bebe mic 4+
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-ętre devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos
elyanne spune:
quote:
Originally posted by Iulia P.
Buna fetelor,
Iata ca vin cu veste mare: au aparut cele doua liniute!!!!!!! Conform calculatorului de sarcina, avem deci 4 saptamani si 3 zile.
Felicitari!
Sarcina usoara si muuulta sanatate
pako spune:
Wauu, Iulia....sa dea Dumnezeu sa fie fetita asa cum iti doresti....sarcina usoara si bb sanatos!Felicitari!!!!
Herra, eu stiam ca varsatul de vant e periculos la gravidute...si numai in primul trimestru de sarcina.
Roandre,tu faci prea multe calcule si stresul e un factor negativ in dorinta de a face un bb...incearca sa te relaxezi,lasa luna asta care vine la intamplare...adica fi "in actiune" numai cand simti tu ca iti e pregatit corpul.Bafta!
Lulu, gandeste pozitiv....si sa iasa bine analizele.
Alicem, bine ai venit si sedere cat mai scurta
Despre noi....suntem bine, preocupati cu mutarea...mai avem cateva zile de stat aici...abia astept intoarcerea acasa.
Pup pe toata lumea cu mult drag
Felicia
clau07 spune:
Felicitari Iulia. Sa ai sarcina usoara si un bebe sanatos ( fetita asa cum iti doresti tu)
Roandre gandeste pozitiv si nu-ti pierde speranta. Bebe va venii cu siguranta. Trebuie doar un pic de rabdare.
Lulu bine ai venit si sper sa devii in curand o mamica fericita
Eu nu prea am cu ce ma lauda pentru ca sotul meu e plecat in delegatie pentru doua saptamani. Asa ca sunt singura cu Alexandra. De abia astept sa se intoarca pentru ca e tare greu sa fii singura. Si Alexandra e tare cuminte si intelegatoare, dar nu am cu cine sa o las cand am o problema de rezolvat. Asa ca mergem impreuna.
Claudia si Alexandra ( 8 iunie 2004)
--------------------------------------------
Poate ca, pentru lume, tu esti o persoana
Dar pentru anumite persoane tu esti toata lumea.
sim spune:
IULIA, FELICITARI!!!!! Ma bucur din tot sufletul pentru tine. Sa dea Domnul sa ai o sarcina usoara si te rog sa ne promiti ca te tii de cuvant si o sa te bucuri de starea asta minunata pe cat de mult ai dorit-o. Te pup cu tot dragul si te rog sa nu ne uiti. Peste vo luna imi intind mainile catre tine si sper sa ajunga minunea si pe la noi.
Mami Simona si printesa Ruxi