Mamici aspirante din nou - 13

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Gabri analizele se fac in zilele 2, 3, 4 sau 5.Tu de obicei la cate zile ai ciclu?La 29 de zile?

Roandre de ce te-ai suparat asa!Eu ieri m-am enervat pe sot si i-am zis ca nu mai vreau bebe2 pentru ca nu sunt in stare ssa cresc 2 copii singura.El participa putin si atunci se plange ca e obosit.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri_andrei spune:

Asi draga eu de o vreme am CM cind la 25 zile, cind la 29, dar sa sti ca nu e o regula generala.
Si mie sotul imi zice ca deabia ne descurcam cu unul si eu il vreau si pe al doilea, deh asta e.

Mergi la inceput

Gabri in situatia asta parearea mea e sa faci progesteronul prin ziua 20.In celalta problema nu stiu ce sa zic.Dra unde mananca 3 mananca si al 4-lea.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Asi, nu m-a suparat cineva anume. Din contra, sotul meu tot insista ca trebuie sa-l facem pe bb2...sincera sa fiu eu m-am saturat de atata asteptare, de atata dezamagire (am mai citit si vestile triste din ultima perioada de timp si am realizat sa trebuie sa ma multumesc cu ce am si dc e sa am mai mult, sa am...dc nu, sa fiu fericita si cu atat).
As vrea sa incep si serviciulmpoate intr-un nou domeniu unde as avea f mult de invatat iar gandurile la un bb2 ar fi lasate in urma...
Dc va fi sa apara, va fi ok...dc nu, eu nu mai am de gand sa fac nimic.
Nici BU nu m-a ajutat inca...sunt in ziua 40 si nici urma de ceva schimbari...
Temperatura e la fel de aiurea cuma fost toata luna...adica a oscilat intre 36.0-36.3 (a crescut doar vreo 3 zile cand am avut febra)...
Cred ca totusi reusesc sa ma stresez cu temperaturi, grafice, idei ca Bu ma va ajuta, etc...mai bine las in voia sortii si ce o fi, o fi.
Gata, am cazut undeva jos de tot...

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Offfff!
Roandre ce sa zic, daca as avea putere te-as ridica de acolo...jos. Numai ca am fost de atatea ori cazuta incat stiu ca numai tu te poti ridica. Stiu cum e sa te lasi in voia sortii, numai ca vezi tu, de multe ori soarta iti joaca feste, parca ne testeaza cineva sa vada cat putem duce. Daca vrei sa renunti la tratamente fa-o, pentru ca tensiunea in care stai se opune oricarui tratament. Acum stiu ca nu prea speri, dar ai facut vreun test? Sau esti sigura ca nici aia 1% nu e bb? Cat despre Alexia iti tin pumnii sa isi revina, eu azi sunt mai calma, ieri, dupa 3 zile d elapte+suc de portocale, a mancat Ale supa cand s-a trezit la pranz, iar cand am venit de afara tot zicea "papa". Nu sunt sigura ca a cerut, ca ea nu vorbeste, mai degraba se juca cu silabele ca de obicei, dar i-am incalzit ciorbita si a mancat si un castron din ala. I-a spart caninul si cred ca a lasat-o durerea...
Asi chiar ca tare faza cu grupa. Era misto sa se prinda sotul tau in joc de la inceput si sa faca o fata suparata cumva, cred ca chiar lesina aia.... Adevarul e ca pe mine ma distreaza sa le arunc adevarul in fata, mai ales celor care insista cu "vai dar ce seamana cu tati, mai ales la ochi...", ii las sa se ambaleze si le-o trantesc...
Mamaluidavid nu te ingrijora, daca dr spun ca e ok, daca bebe e la dimensiunile normale pentru varsta lui, inseamna ca intr-adevar ai slabit tu. Si nu numai de la starea ta de rau, si cand ai avut bolnav baiatul probabil te-ai consumat.

Eu sunt in ziua 26 si simt ca mi se pregateste o invazie. Saptamana viitoare chiar sper sa ma tin de cuvant si sa merg si la endocrinoloaga si la dr de familie sa cer analize pentru faza pe care am patit-o saptamana trecuta.
Va pup ca m-am lungit.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Va doresc un we bestial!

Aissa

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

eu revin (ca o placa stricata) cu problema care ma framanta: "drobul de sare" - daca raman insarcinata si fac o boala a copilariei?
din cate isi aminteste mama mea, scarlatina nu am facut si iata ce am citit despre asta:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70923

fetelor - lasati gandurile negre!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69639&whichpage=1" target="_blank">Va asteptam la Bazar pt Alex!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Are un an, are diabet, si are nevoie de noi!!!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vladwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">cel mai iubit dintre pamanteni are ... un an, 5 luni si 16 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Aissa, asa e...numai singura ma pot ridica. ideea e ca nu mai am chef de nimic...las la voia sortii. Nici Bu nu mai imi vine sa iau caci in ultima vreme dupa ce o iau ma simt tare aiurea.
Insarcinata?...hmmmm, nu mai cred nici in 1% ala. Nu am nici un simptom, nimic...sincera sa fiu nici nu-mi vine sa cumpar un test sa-mi fac si sa vad ca iese negativ. mai bine astept...sa-mi vina. problema se pune, "cand anume"?
Dc ma voi ridica sau nu depinde f mult de o decizie pe care tre s-o iau sapt viitoare... Oricum ar fi, nu voi renunta niciodata la gandul de a mai avea un bb2.
Hai ca am inceput sa ma plang prea mult si nu-mi sta in caracter...

Pupici!

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Am intrat sa vad ce mai faceti... eu sunt un pic chiauna, ca m-a trezit mandra cu noaptea-n cap... aseara am observat un colt de masea si azi de dim. cred ca o dureau gingiile, pt. ca s- atrezit urland... sper sa termina repede cu maselele... si cat de curand si urmeaza caninii... Incepuse sa pape ceva mai bine, dar cred ca o luam de la capat...

Mihaela, ce sa-ti zic... sa nu te dai batuta asa de repede... si Alexia s-a lasat asteptata... tb. sa apara si bb2 la un moment dat.

Herra mie dr. mi-a zis doar de varsta de vant... de scarlatina nimic... oricum, eu sunt in ceata cu bolile copilariei... au atatea denumiri... ca le incurc... Si eu imi fac griji legat de asta... eu n-am facut nimic-nimic... nici varsat de vant, nici oreion, scarlatina... nimic... ca nu le stiu pe toate... 'om vedea...

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

hai ca am intrebat eu doctorita si m-a lamurit: scarlatina e provocata de o bacterie si nu de un virus; nu prezinta nici un pericol pentru sarcina pentru ca nu se raspandeste in tot corpul, ci ramane la locul infectiei (pe piele).

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69639&whichpage=1" target="_blank">Va asteptam la Bazar pt Alex!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Are un an, are diabet, si are nevoie de noi!!!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vladwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">cel mai iubit dintre pamanteni are... un an, 5 luni si 17 zile!!!
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70977" target="_blank"> "caiet de amintiri" on-line
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70976" target="_blank"> jurnal de copil cuminte

Mergi la inceput