Mamici aspirante din nou - 13

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Asi sanatate multa! Ai grija de tine! Ma bucur ca ai analizele ok.
Zozela sa speram ca vii cu vesti bune.
Sim multumim
Maine ma duc si eu la endocrinolog, mai mult ca sigur imi va da trimitere la analize. Am vorbit azi cu ea ca am realizat ca trebuie sa-mi vina CM (azi e ziua 29) si probabil voi face dozarile alea hormonale si macar nu mai aman o luna. Si joi ma duc si la dr.de familie sa imi dea trimitere la analize avand in vedere cistita de saptamana trecuta. M-am pus pe intepat.

Cristina si Ale (30.09.2004)- Poze si www.dropshots.com/aissa" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna fetele!!!

Vin si eu dupa o absenta mai mare si vreau in primul rand sa-i urez felicitari Iuliei!!!!!!!!!!! Sarcina usoara si un bb sanatos!!!

In rest, am cazut si eu in butoiul cu melancolie...am cam toate analizele bune, a ramas chlamydia din sange de facut si de la inceputul lui aprilie teoretic avem liber pt bb. Si daca as ramane trebuie tratament ca am nu stiu ce probleme cu coagularea sangelui. Dar eu am numai ganduri negre...ma gandesc cum ar fi sa mai pierd o sarcina..sa mai trec o data prin asta...Cred ca as innebuni! Asa ca nu mai sunt asa sigura ce/cum/de ce vreau....plus ca stiu sigur ca sarcina, daca va fi, va fi cu tratament de sustinere si musai cu cerclaj si stat in pat..Macar stiu la ce sa ma astept...

In rest, v-am mai citit, de incurajat nu prea am cum sa va incurajez (in primul rand pe Roandre si Aissa) eu insami fiind destul de descurajata....

Despre cauterizare - eu am facut o vaporizare cu laser si 6 luni nu am avut voie sa raman insarcinata. Am ramas imediat dupa, din prima(prima sarcina.A fost ok sarcina, numai ca am avut probleme cu colul, care s-a si rupt la nastere (d'aia la o viitoare sarcina trebuie musai cerclaj). In rest fara probleme deosebite, doar ca trebuie sa-mi fac anual papanicolau..blabla.

va pup si mai vorbim

...I want a permanent vacation...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Ce veste buna!
FELICITARI IULIA, SARCINA USOARA SI UN BEBE SANATOS SI MANCACIOS!
Ma bucur din suflet pentru voi si va doresc sa fiti mereu la fel de fericiti ca si acum.

Cornelia, de Eduard(21 06 2004) si 20+
POZE EDUARD & MAMI & TATI& ECOGRAFII BB2
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Asi felicitari pt. analizele bune!! Off..nasoale crizele alea de fiere...Si mama mea avea(pe timpul cand inca detinea o fiere) si ii era tare rau Ma bucur ca te simti mai bine!Uite un sa-ti treaca de tot!
Eu nu m-am mai dus la Dr-ita pt.ca m-a sunat si mi-a zis ca-i tare ocupata saptamana asta si ca mai bine o lasam pe saptamana viitoare Eu fierbeam de nerabdare sa merg sa vad ce e cu analizele...si ea ma amana.....Merg la alt medic!!Sunt hotarata!!Asa e cand mergi la cunostinte....Faci treaba mai buna cu strainul!O fi din cauza ca platesti?!
Hai ca v-am innebunit..Da' ma simt mai bine acum.. M-am descarcat!
Va scriu si voua rez.la analize...Poate aveti voi habar..
FSH=5mIU/ml (N faza foliculara 2- 10mIU/ml;N faza luteala 2-20mIU/ml)
LH=3mIU/ml (N faza foliculara 1,6-10,2 mLU/ml; N faza luteala 0,9-14 mLU/ml; N menopauza 10,5-42 mLU/ml; N gravide<1,1mLU/ml)
Prolactina=28,7 ng/ml (N 2,5-25,6 ng/ml; N gravide trim.III<400)
Analizele au fost facute in ziua 5 a CM.
fetele!

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sadaf spune:

DRAGA ASI speram ca ma pui si pe mine pe listuta de viitoare mamica ,nu mi-am pierdut speranta.Acum urez celorlante fete sarcina usoara si un bb frumos,ca noi celelante mai asteptam sa va dam vesti mai bune spercredeam ca santemsper ca santem prietene .,va salut si astept sa mai vb ca santeti viitoare.VA intreb iti poti da seama ca esti insarcinata dupa o saptamana?ce simtome voi stiti?La cate zile se face testul de sarcina?pupici pt mamici si viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
SIM multumesc pentru primirea calduroasa pe care mi-ai facut-o.
Si fie ca Doamne Doamne sa ne dea la toate cate un bebe cat mai curand.
Eu am fost diagnosticata de curand cu hiperprolactinemie 1027 fata de 637 max. Daca acest lucru sta la baza infertilitatii mele cum am ramas de doua ori insarcinata pina acum?
La prima sarcina de acum 5 ani a fost o alta problema: un chist mare de 10cm. Am incercat sa tin sarcina si eram monitorizata la cateva zile sa vada evolutia chistului in paralel cu sarcina. Problema era ca acel chist se marea si la trei luni mi-a propus avort terapeutic si apoi la doua saptamani dupa operatie de extirpare a chistului. Asa am facut, a urmat apoi un an de anticonceptionale si in cele din urma am incercat iarasi sa raman insarcinata. Am mai reusit sa raman acum un an dupa o rezectie de col. Cand am ramas nu am stiut, mi-a intirziat o saptamana ciclul si in acea perioada am alunecat pe gresie si m-am lovit la cap. Am ajuns la urgenta, mi-au facut o radiografie in seara aceea si a doua zi o tomografie. Unul din medicii care m-au examinat m-au trimis si la ginecologie pt. ca iesise ceva in neregula cu analiza de singe. Am facut un test de sarcina care era slab pozitiv, al doilea la fel. La ecograf nu se vedea nimic si au spus sa revin la control peste o saptamana. Cred ca am pierdut sarcina din cauza radiatiilor de la tomograf. Am avut apoi o singerare maro doua zile si a 3 a zi mi-a venit ciclul.
Acum fac tratament cu Brocriptin o pastiluta pe zi si apoi fac o inseminare cu Dr. Anca Moisa, a doua la numar. Sper ca aceasta sa-mi reuseasca.
Doamne ajuta la toate fetele!
Va pupic!

ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Ioanatugs, bine ai venit si sper sa treci curand la gravidutze!

Zozela, asteptam sa spui interpretarea rezultatelor si doctora te amana....ufff, ce urasc chestia asta!
Din cate vad doar prolactina e putin mare dar in rest par ok.

Asi, am vazut pozele de la ziua lui Razvanel si tare frumoase sunt....iar voua va sta asa bine la toti trei impreuna! Sunteti superbi!
Ma bucur ca au iesit analizele bine si iti mergi cu incredere la laparoscopie!

Aissa, e un inceput...trebuie sa mergi la medic! iti tin pumnii pt maine!

Sim, eu iti doresc sa apara sarcina mult dorita dupa cauterizarea asta! Asta sa fi fost motivul de nu a vrut bb2 sa vina pana acum!

sadaf, la mine semnul clar ca sunt insarcinata au fost sanii extrem de durerosi cam la vreo saptamana dupa conceptie. Aaa, ba chiar am vomitat intr-o seara (lucru neobisnuit la mine pana atunci) si in gluma ziceam ca poate sunt insarcinata (desi sansele erau f mici). Testul de sarcina se poate face la 14 zile de la conceptie...dar mai difera si de teste caci unele ies negative desi este o sarcina. Cel mai bine e sa astepti sa ai cam o sapt de intarziere.

Gio, hai capul sus! Trebuie sa mergi inainte si de data asta sigur va fi bine chiar si cu tratament!

Va pup pe toate!

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Ce faceti fetelor?

Eu am o zi nasoala de tot.Tati al nostru tot face delegatii si ne cam lasa singuri.Eu am cam ajuns la capatul rabdarii.Am inceput sa caut o tanti sa ma ajute cu Razvan dar numai tzepe am gasit pana acum.Plus de aia Razvan si-a gasit azi sa isi faca greatza la amiaza si eu m-am enervat rau de tot.In cateva minute eu tremuram si Razvan urla ca din gura de sarpe.Sunt sigura ca o iau razna.

Va pup si va doresc o zi buna!

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Asi asa ma simt si eu uneori, pur si simplu am impresia ca ma scap de sub control. Cred ca e oboseala dar...nu am ce face.
Am fost azi la dr. si asa cum era de asteptat mi-a dat trimitere pentru dozarile din ziua 3. Mai trebuie sa-mi vina si CM ca sa le fac, azi e ziua 30 si incep sa spumeg, la fel ca si Roandre, ca am inghitit rahatul ala degeaba o luna de zile, macar nu imi vine la timp. Stiu, nu e cazul sa astept minuni dupa o luna dar totusi... Ca sa nu mai zic ca azi, in onoarea faptului ca mi-am luat banii de CIC am stricat si saijde mii pe un test ca sa ma aflu in treaba (asa de negativ nu l-am vazut niciodata).
Mi-a dat sa faci si eco la tiroida insa era fff aglomerata tipa de la radiologie si a zis ca nu poate in nici un caz sa ma vada azi, asa ca o sa incerc in ziua cand merg cu analizele la interpretat sa fac si ecografia.
Maine ma duc si la dr de familie, deja mi-e lehamite mai ales ca ma gandesc ca asta e inceputul si mai am de alergat si cu analizele, si cu interretarile. Ma rog, mai trebuiesc si astea facute dar nu-mi place deloc. Vreau si eu masina! Ca tare greu imi e asa.
Gata, m-am plans destul la voi? Bine, plec .

Cristina si Ale (30.09.2004)- Poze si www.dropshots.com/aissa" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Va multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase.

Ioana, bine ai venit si sa treci repede, repede la gravidute.

Sim, ramane cum am stabilit: te astept la gravidute.

Zozela, multumesc si mult succes cu analizele.

Asi, multumesc. Ma bucur mult ca au iesit analizele bune. Legat de ultimul mesaj, ni se intampla tuturor sa ne pierdem rabdarea uneori.

Gio si Cornelia, multumesc.

Eu sunt obosita, slabita si am greturi si ameteli. Dar o sa treaca toate... Merita bebe mic orice efrot.

Va imbratisez pe toate.

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si bebe mic 4+

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-ętre devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Mergi la inceput