Cluj rulz (40)!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Stanca, nu am vrut sa te supar, dar m-a amuzat ca mi-am inchipuit-o pe asistenta. Mama a patit-o. Era un tip cu copilu si a aflat ca nu-i el tata...

MARIANA, URGENT PANA LA CATE AVETI DESCHIS SAMBATA?

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani
piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Buna seara!!!

Azi am fost la prima serbare a fiicei mele, de 8 martie. A fost mai mult serbarea educatoarelor caci majoritatea copilasilor nu si-au spus poezia. Printre acestia nici Clara, care era tare suparata, pe de o parte ca n-au lasat-o sa doarma, serbarea a inceput la ora 15, pe de alta parte, au imbracat-o cu o rochita care nu i-a placut {copilasii erau imbracati la fel, cu haine date de la gradinita - n-am inteles care era ideea). Iar cum fata mea are pitici pe creier la capitoilul "vestimentatie", a facut scandal mare. N-a cantat si nici n-a dansat, ea care cum vine acasa ii trebuie "nino-danonino" si se-apuca de cantat si dansat. La urmatoarea - de 1 iunie - sa speram ca va fi mai bine.

Mariana, ramele sunt cu model - niste delfinasi - care nu pot sta in cap sau in coada

Somn usor si we placut!!!

Tatiana si
Clara Maria
(31 ian 2004) Album 1 Album 2 Album 3 Copilasi ian-feb2004
Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005) album NOUwww.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Stanca, ce faza draguta cu asistenta [. Cred c-o sa va pomeneasca multa vreme...

Tatiana si
Clara Maria
(31 ian 2004) Album 1 Album 2 Album 3 Copilasi ian-feb2004
Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005) album NOUwww.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

"Aici nu locuieste nimeni..."

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani
piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Buna dimineata!

Svety nu m-ai suparat dar nu intelegema de ce am fost sadici!

Mariana azi ii zic la Bogdan sa treaca dupa poze.

Va pup pe toate si va doresc un we placut.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

fete frumoase! va !!! Mi-a fost dor de voi!
Mi-a parut rau ca nu am mai putut intra in 8 martie...dupa o zi intreaga de umblat la intalniri, ajungeam seara franta de oboseala, cu picioarele umflate de nu-mi mai incapeau in incaltari...un lucru bun mi s-a intamplat totusi, in fiecare seara m-am rasfatat cu o baie minunata, cu spuma aromata, intr-o vana extraordinara mmmhhh...multa vreme o sa ma gandesc!

Cristiana, sunt impresionata, Roma, bravos! Bravos si pentru iesirea de 8 martie la Salsa!

Mariana, pastele au fost crunte adica superbune! Alaltaieri am mancat burrito, dar m-a ars stomacul, asa erau de picanti!

Stanca, haioasa faza de la analize. lui Razvanica!

Ieri am ajuns, dupa amiaza, dupa un zbor oribil, era sa lesin de spaima, avionul a avut oaresce mici turbulente. Nu m-am asteptat sa-mi fie atat de frica, jur!

Fetelooor, Budapesta e minunata. Curata, frumoasa, arhitectura extraordinara...nu-mi ajung cuvintele...mi-a placut mai mult aici decat la Viena...am umblat numai pe jos si cu metroul. Offf Bcurestenii ar trebui sa-si taie venele la felul in care e marcat traseul la metrou. Aici desi nu cunosteam o boaba de ungureste, ne-am descurcat fara nici o problema doar cu harta si marcajele de la metrou!!! Iar Vaci utca, niic nu va trece prin cap cat e de lunga (ma refer la cei care n-au fost inca acolo...)

In rezumat, am mancat, am umblat, am vizitat, am fost la intalniri si am spart la bani din greu si acum sufar, ca sunt indatorata paa peste poate! Vreau sa vina primavara sa port chestiutele pe care mi le-am luat, maar atata satisfactie sa am!

Si vreau sa ne intalnim sa poveeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

In concluzie: unde e urmatoarea intalneala cu copilasii?
Cand ne intalnim noi?
Ati petrecut de 7 martie? Ca n-am vazut ecouri, sau n-am fost atenta? Desi am parcurs in semidiagonala tot ce ati scris.

va pe toate!!! si ma bucur ca sunt acasa

Mergi la inceput

Hiii, am uitat sa ma laud! Serbanica in lipsa mea a invatat sa spuna ca-l cheama "Ban" sau "Bai" si sa spuna ca are "doi" ... ani si pronunta si "uite" corect, mi-au dat lacrimile cand l-am auzit, puiul mamii mic! Acum i-au dat si 2 canini..sa vedeti cum imi arata dintii, si pune degetelele acolo unde ii cresc astia doi, care-l dor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machetutza spune:

salut, salut!!

am trimis vineri, de la servici un mesaj si nu-l vad postat nicaieri, asa ca am sa mai scriu odata...

Stanca am ras pe faza cu asistenta!! biata femeie, nu va uita multa vreme familionul vostru nazdravan!

Tuchi am sunat la Directia Muncii, dar aia sunt secretosi rau; cica nu stiu nimic despre un nou curs; poate ma ajuti tu cu vreo persoana de contact

Mariana as vrea sa stiu daca pot veni dupa poze azi si unde sa vin; cate poze am? ca sa stiu cu cat "cotizez" la familia Tache pentru servicii. (poti sa-mi dai nr. tau de tel., sa te sun?)

Roxana, bine ai revenit! am sunat pe tel.-ul tau, pe Connex, de 2 ori si nu mi-ai raspuns. mai incerc!
ne bucuram pt Serban si dintisorii lui! dupa ce i-au iesit caninii, Lucian isi arata dintii si zicea "aie Luchi cotzi" (are Luci colti), pt ca asa glumeam noi cu el.

dupa amiaza mergem la petrecere. prietenul lui Lucian din... maternitate implineste azi 2 ani!

va doresc un sfarsit de saptamana linistit!!

Simona, mama lui Lucian - fecior proaspat tuns, soldateste
http://pg.photos.yahoo.com/ph/machetutza/my_photos

Mergi la inceput

Vad ca Simo-machetutza a semnat condica... restul de mamici-gagici? Holvon toate dragelor?
Mariana, sefo, vino cu pontajul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

buna fetelor!

stanca, haioasa faza de al analize.
recomand cu caldura serviciile rest lugano. si locul in sien e misto. cel putin pana acum nu am avut ce reprosa serviabilitatii si promptitudinii celor de acolo. e pe langa piata muzeului. il gasesti usor.
alexa-ioana merci pt pontul cu il modo. stiu unde e. ma voi duce saptamana viitaore ca tot trebuie sa ajung la medicul de fam care e tot pe acolo.

roxana, bine ai venit!

weekend placut!

roxi http://photos.yahoo.com/roxanicea

Mergi la inceput