Cluj rulz (40)!
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
roxana1974 spune:
roxanicea!
Si eu sunt fan Lugano, am mancat acolo de 2 ori si la ce sofisticaturi au, nici nu sunt asa de scumpi..."piept de pui cu gorgonzolla" asta-mi place mie cel mai mult si desertul "Lac de Lugano", ai mancat? mmhhh...noi ii ducem acolo mai ales pe delegatii cu fitze, din strainatate
Gagici, chiar, pe unde umblati?
Teshek vidiazni, oz oitog zarodnok
(cine stie sa-mi scrie chestia asta corect??)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
roxanicea spune:
buna roxana!
si eu sunt fan declarat! imi place si mie gorgonzola lor si acrtofii aurii...dar de crema de ciperci ce zici?e cea mai tare din cate am mancat vreoadata! si vita cu sos de piper. deserturile sunt geniale...si extrem de aspectuoase!
si noi mergem cand aniversam ceva...sau cand mai avem musafiri din afara clujului. personalul este foarte dragutz si prietenos. imi place locul ala.
iar cea mai buna pizza o mancam la:il millanese" din floresti?mergeti pe acolo? mi se pare ca aduce cel ami mult cu pizza autentica italiana. ba , pot sa spun ca au fost locuri in italia unde nu am mancat asa buna.
cristiana, daca stii germana iti pot oferi un ghid si o harta a romei. ghiduletzul ala e destul de util,. iti recomanda muzeele si cu orarul lor, unde anume le gasesti pe harta...,restaurante, cluburi...si tot ce e important de facut si de vazut in roma. cred ca am si pt milano+ florentza. trebuie sa ma uit mai exact. dar din pacate...numai in germana.rezervarile de cazare unde le-ati facut?daca cumva sunt operate de cei de la aerotravel lufthansa, (adica der tour/ adac sau meier`s) sau ceva agentii dealeri ai tour operatorilor germani neckermann sau thomas cook, vei primi un asemnea ghid din partea casei. firesc..tot in germana.
stanca, unde ti-ai facut analizele? ceva privat sau de stat?
as vera si eu sa mi le fac.....pt o viitoare sarcina. m-am intersat si cica cei de la synevo ar fi bunicei. stii ceva de ei? dar de centrul de transfuzii sange? am auzit ca -s cei mai exacti, cum ar fi si normal...de altfel.
multam` anticipat!
seara placuta tuturor!
roxi http://photos.yahoo.com/roxanicea
roxana1974 spune:
roxi, nu stiu mancarea cu vita...nu mananc vita niciodata, iar de la ciuperci, m-am balonat rau odata la Roata si nu am mai luat la restarant, dar le voi incerca next time la Lugano
Pizza, io raman fidela celei de la Napoli Centrale, am fost si la Il Milanese, dar nu am cazut pe spate .
io declar greva!
vidiazni, oz oitog zarodnok!
roxanicea spune:
imi placea si napoli centrale..dar in ultima vreme numai gafe au afcut aia...:cand fire de par in pizza, cand ingrediente cu gust de muceai(nu ma refer la gorgonzolla)..etc. de aceea ne-am reprofilat.
poate au fost doar intamplari neplacute.....dar ni s-au intamplat,drept pt care am emigrat catre floresti.
ai motive de greva! nu e nimeni in zona! probabil lumea face clubbing...nu sta in casa...
seara placuta!!!!!
roxi http://photos.yahoo.com/roxanicea
roxana1974 spune:
roxi, chiar asa? cu Napoli, hmm, nasol...sotul meu e fan ca se da suc din rosii proaspete, iar aluatul e subtire...
restul, clubbing? fie! dar sa se stie! sa ni se spuna si noua,de pe ici colo, din partzile esentziale!
vidiazni! oz oitog zarodnok!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/svety/svety.jpg)
svety spune:
ce chestii gustoase povestiti voi aici.
mamide dani
cici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/svety/svety.jpg)
svety spune:
mariana, pe unde umblii? de doua seri nu ai mai dat p-aci. sper ca sunteti ok.
mamide dani
cici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
machetutza spune:
hiii, ce fain!
fetele "roxane" stau de vorba
si restul gagicilor pe unde sunteti?
Cristiana am vrut sa-ti spun ca ma bucur pt mama ta ca se simte mai bine si sa stii ca te invidiez pt sejurul ce te asteapta.
noi ne-am intors de o ora acasa; parinti iresposabili ce suntem, am stat la chef de copii, pana la ora 22 ca ne-am simtit noi bine. iaca ce meritam
Simona, mama lui Lucian - fecior proaspat tuns soldateste
http://pg.photos.yahoo.com/ph/machetutza/my_photos
roxana1974 spune:
machetutzo, nu te mai tortura de una singura, bine ca v-ati simtit bine, bravos! serban a dormit azi pana dupa 18 asa ca iti dai seama ca l-am culcat dupa 22...las ca doarme si Luchi mai mult, mititelul :)
va las aici fetele, noapte buna!
vidiazni, oz oitog zarodnok!
machetutza spune:
svety pana am scris eu mesajul ai aparut si tu. nu dormi la oara asta?
eu o iau usor catre pat...
pe maine!
Simona