Cluj rulz (40)!
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
nana_sim spune:
Buna dimineata gasca pestrita!
N-am nimic de raportat, doar de la mine si mai ales de la zan pentru Oana pentru ca nu i-a mai ajuns gura sa manance tot, musai mai luam!
Am gasit un magazin cu gresie si faianta la care am mult de studiat, mergem sambata dimineata sa ne omoram juma' de zi acolo.
In alta ordine de idei, mi s-au umplut ochii de lacrimi dimineata la stiri cand am auzit de moartea Laurei Stoica, eu eram un fan si imi placea ea foarte tare ca femeie. Dumnezeu s-o odihneasca si pe ea si pe bebe si pe sot!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
machetutza spune:
'neata!
Mariana de unde iau pozele??
as putea azi, ca ies si eu la oara 16 de la servici. cate poze am ??? ai facut si pozele de la tine in care apare Luchi?
sa stiu cat "cotizez" la familia Tache.
maine sper sa ma intalnesc cumva cu Roxana! oare s-a intors din Budapesta?
Simona, mama lui Lucian - fecior proaspat tuns, soldateste
asi spune:
Azi am fost sa imi fac analizele hormonale.
L-am dus si pe Razvan sa ii faca grupe de sange.A iesit B(III).Noi amdoi avem A si Bogdan s-a scapat si a zis.Asistenta cand a auzit s-a dat de cesul mortii sa ii explice ca de fapt se poate intampla.El si-a dat seama ce face asistenta si a lasat-o pe aia sa ii explice de au trecut-o toate transpiratiile.La final ia zis ca Razvan e adoptat.Aia era sa lesine nu alta.
A fost o faza de filmat.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
asi spune:
Am vazut aseara la stiri si nu imi vine sa cred de Laura Stoica.Dumnezeu sa ii odihneasca in pace!
Familia mea
Razvan
asi spune:
quote:
Originally posted by roxanicea
am revenit!
asite mananc! nu fa misto de mine....; lugano e restaurant.a re si ceva club langa. hai ca e vechi, e decshis de un milion de ani! ma ironizezi..? nici noi nu am fi vrut sa iesim asa tarziu, dar am zis...datorita faptului ca era 8 amrtie....abia am putut la 22.00 sa gasim o masa libera.
vreaus a va mai inmtreb ceva , ca sunteti din cluj si stiti mai bine ca mine care am venit doar de 2 ani: cei de la il modo, din centru, fac vreodata reduceri la pulovarasele alea misto ? ca eu nu am vazut nicioadat. poate nu m-am nimerit in perioada propice....
merci
roxi http://photos.yahoo.com/roxanicea
Nu faceam misto si nici nu te ironizez dar chiar nu stiu unde e asta!
Eu inca nu am prins reduceri la Modo si am cam urmarit asta ca u niste preturi de lesini.
Familia mea
Razvan
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/svety/svety.jpg)
svety spune:
quote:
Originally posted by asi
L-am dus si pe Razvan sa ii faca grupe de sange.A iesit B(III).Noi amdoi avem A si Bogdan s-a scapat si a zis.Asistenta cand a auzit s-a dat de cesul mortii sa ii explice ca de fapt se poate intampla.El si-a dat seama ce face asistenta si a lasat-o pe aia sa ii explice de au trecut-o toate transpiratiile.La final ia zis ca Razvan e adoptat.Aia era sa lesine nu alta.
A fost o faza de filmat.
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
mami
![](spala.gif)
![](copilas.gif)
albumul lui Dani
![](patut.gif)
piticii lui Danutz
![](icon_smile_clown.gif)
asi spune:
quote:
Originally posted by svetyquote:
Originally posted by asi
A fost o faza de filmat.![]()
![]()
![]()
ce sadici sunteti!
mamide dani
cici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
Svety nu inteleg de ce suntem sadici?
Familia mea
Razvan
Alexa Ioana spune:
roxanicea, cand ai timp si drum prin marasti, du'te pe la magazinul de prezentare la tricotaje somesul (chiar in statia de autobus, in dreptul fabricii), si s'ar putea sa prinzi acolo produse "il modo" la reducere (is facute de somesul).
v'am pupat !
weekend placut !
tuchi spune:
Asi eu una m-am amuzat grozav; mi-ar fi placut sa-i vad mutra! Mare pisicher sotul asta al tau!(nici eu nu stiu unde e lugano, asa ca ....)
Simona sa va fie de bine!
o duminica frumoasa