Cluj rulz (40)!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

offfffffff, ce de povesti urate cu personal medical dupa modelul: macelari. saracutzii copii! cate traume......

sanatate multa si sa treaca odata toate relele astea!

mariana..........nu ma injura! mi-a plecat barbatzoiul la conferinzta la predeal si vine abia joi nopate. asa incat am ramas stapana pe mosie si tre sa-i fac si munca lui de birou. sunt lipita si nu pot desi deloc. nu te supara....please. mi-e jena de tine...ca tu ma chemi si eu o dau la intors.eu am vrut sa-ti amintesc si sa ma pui pe o lista de perspectiva. daca nu e tarziu vineri...as veni atunci, daca nu, peste 2 saptamani pt ca am inteles ca tu pleci sapt viitoare la bucale. nu te supara...te rog.
merci anticipat

pupi si sanatate muuuuuuuulta!

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Roxi, fi serioasa! Nu ma supar; adevarul este ca-i mai bine asa si pt mine, caci maine am o gramada de rezolvat si nu stiu sigur cum le impart pe toate; dar am zis sa ne vedem tocmai in ideea ca saptamana asta nu mai pot (pleaca mama maine si se intoarce luni) si nici saptamana viitoare (ca plec la bucale) si sa nu-ti fie prea tarziu peste 2 saptamani. Dar ramane asa: mai pove cand ma intorca acasa.

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machetutza spune:

'neata fetele!

mi s-a facut piele de gaina citind ce a scris Tatiana; si Erika a patit la fel! naiba sa-i ia de cretini patentatzi!

vreau sa va zic ca si eu am stat 1 saptamana la Pediatrie, pe Motilor, cand avea Lucian 9 luni - a facut laringita; eu am fost avertizata de alte mamici la ce sa ma asteapt de la ei si am luat masuri - pile, relatii, cunostinte; stiu ca nu am procedat corect, incurajand sistemul asta din tara, dar am gandit ca pt binele puiului meu tre' sa fac orice. asa ca, sa nu dati

va tinem pumnii, Tatiana si va dorim tie si baietilor multa, multa sanatate!!!

Mariana as vrea sa venim azi pe la voi! si Lucian ii pomeneste des pe copii.

Simona si feciorul Lucian
pozele lui Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

buna dimineata fetelor si sanatate multa bolnaviorilor.

Tatiana imi pare rau de experienta prin care ai trecut, v-am zis ca si noi am stat doua zile anul trecut cu enterocolita la ped 2.era o caldura in saloane de ne sufocam efectiv.nororcul nostru a fost doctorita theodorei , o tipa deosebita care mi-a vazut suferinta si ne-a trimis acasa.
pompitza aceea am luat-o si eu dar n-am convins-o pe Thea sa se apropie de ea.cred ca la bebelusi e o descoperire super dar astia mari care pricep nu o agreaza

Roxana pe Motilor e Pediatrie 1, nu 2.asta e pe crisan, nu?

noi suntem bine,ne pare rau ca nu ne vedem, dar nu cred ca reuseama sa ajung azi nici eu.
Mariana as vrea sa zic ca vin 100% maine dar nu stiu, ca maine sunt la productie in Apahida si nu stiu cand ajung inapoi.dar daca organizezi si putem clar ca venim.
ma bucur ca ne-am intalnit ieri in oras, chiar daca pe fuga(fetelor is super incantata de esarfele de la Meli Melo)

va pup, inca odata multa sanatate puilor si mamicilor bolnave

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 8 luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Tatiana imi para rau de experienta traita.Sper ca baietii sa se fac bine repede.Sambata l-am vazut pe tati cu ei la plimbare si i-am admirat ce frumosi sunt.

Mariana mi-au placut pozele foarte tare.Nu am pus mai multe pentru ca webshotsu' mergea tare rau.Chiar vroiam sa te rog sa le faci pe toate si am vazut la voi un album de 100 de poze langa care puteai da si explicatii.

Va pup pe toate si va doresc o zi faina!

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

gagici. is ocu si la job!

Fetelor, aveti dreptate, Pedi 2 e aia de pe Crisan (langa Horia)

va
Roxa

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Cristiana intalnirea la Mariana e azi(miercuri 15.03) nu maine!

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

buna fetelor!
mariana...merci mult! daca e mai bine si pentru tine, o lasam pentru peste 2 sapatamani si chiar mai mult. la mine chiar nu e urgentza. stai linsitita! ti-am spus, vin cand ai o fereastar in program si esti mai libera cu comenzile si cu toate cate le ai. ok?

va pupic pe taote!

sanatate muuuuuuuuuulta!

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

salut fetelor

vad ca continua sirul imbolnavirilor....va doresc tuturor SANATATE MAXIMA (vorba Marianei)

din serialul "Spitalul Pediatric Clujean"-DRAMA sa va mai povestesc si eu cateva:
-copil cu febra (~39.8) si convulsii febrile...vine ambulanta...zice ca e suspect de meningita si nu ii administreaza NIMIC ...ii duce la CONTAGIOASE in Zorilor (spitalul unde sunt si cei cu SIDA)...unde e consultat si de medicul de garda...copil in continuare cu febra ...i se da bunicii care era cu el in mom. respectiv un supozitor sa i-l puna si ii trimite intr-un salon urmand a fi internati cand ajung eu
-ajung eu acolo ii pun supozitorul..ne viziteaza medicul rezident ii explic ca eu i-am facut deja analizele si e infectie urinara am si antibiograma si ca urma sa primim in dupa-amiaza respectiva tratament de la un medic...el zice ca e necesar sa stam in spital pt. investigatii suplimentare (eu total nehotarata-cum e mai bine -sa ies cu el pe proprie raspundere?)..deci semnez ca raman
-nu mai trece nimeni pe la noi sa ne zica nimic...tratament..ce o fi ...ni se aduc haine de acasa si mancare...evident ca copilul face iar febra...chem asistenta ii zic ca copilul are febra ..imi aduce un termometru si zice sa o masor(39.8-axial)...dar uita sa mai vina...ca norocul mai am un supozitor de dimineata i-l pun si astept sa revina ...vine sotzul si soacra intre timp..se duc ei sa faca scandal...si intr-un sfarsit vine si medicul de garda+ 2 asistente...din nou le explic ce si cum...aaaa pai medicamentatia era pusa sa fie data de la ora 22 si pana atunci????????...evident se pune repede !!!!??? (dupa vreo 5 incercari) fluturasul sau capsula (cum io zice) si se administreaza acel antibiotic + algocalmin
-in fine ...i-au luat sange de 2 ori cate 4 eprubete (!!!???) si din nou urocultura care confirma tot ce aveam eu deja
-maine am sa va pun cateva poze din spital sa va faceti o impresie...dar eu am dezinfectat in fiecare zi cu spirt toate clantele, robinetii, cadrul de la pat si faiantza de langa pat..caci cea de la baie
-cred ca diaree cu care am venit acasa era mai mult de la nervii si plansul inabusit...am incercat sa ma tin tare pt. copil si nu am varsat nici o lacrima...i-am explicat de ce suntem acolo..cat vom sta..tati vine in vizita in fiecare zi etc....in a 6-a zi zice medicul maine mergeti acasa... si a doua zi inainte de vizita intra asistenta "Tineti copilul ii luam sange"...pai cum doar azi mergem acasa????????...va dati seama cate mi-au trecut atunci prin minte...o fi avand cine stie ce boala si acum au descoperit-o ...in final vine medicul si zice ca vrea sa vada daca nr. de leucocite au scazut doarece la prima analiza au iesit fff. mari si nu vrea sa ne lase acasa daca nu suntem spre vindecare
-apropo cu cotizatiile...am dat si eu asa doctor 800.000 lei, asistente cate 100.000 + o ciocolata (Toffife), infirmiere (cate 50.000) si totusi portarul a iesit cel mai bine sotzul in total a cotizat la toti 4 vreo 1 mil lei caci altfel trebuia sa vina la vizita la "balcon"

Roxana -felicitari pt. inot ..si eu mergeam in liceu in fiecare dimineatza de la 6 la 7 ...ce vremuri bune...

va pup fetelor....si celor care nu au gustat niciodata din experientza spitalul pediatric va doresc sa nu aveti nevoie sa stati 5 min acolo

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)

poze

Mergi la inceput