Cluj rulz (40)!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Am trecut p-aci sa va spun ca Dani e bine. Dupa prima doza de amoxacilina deja nu a mai facut febra. E vioi, se joaca, dar pofta de mancare i-a scazut...Mananca iaurt, asa ca HELP: DE CE NU E BUN DANONINO?? CE ALTCEVA? NAPOLACT? VA ROG SA-MI ZICETI.

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani
piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

[quote]Originally posted by baby-boom

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

hai, intra! ne-a fost dor de tine!

Gagici, sunt zdrobita de munca si nu mai am nici un chef. Vreau sa lenevesc o vreme, e chiar asa de rau?

M-ati lasat muta cu istoriile din spitale. Eu tocmai aflu ca daca vrei sa-ti faci analize decontate de CAS te poti programa pe la sfarsitul lunii viitoare, daca vrei sa ti le faci cu banii tai jos se poate instant. Al dracului sistem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

Tare rau imi pare Mariana ca v-am incurcat cu intilnirea. trebuia sa ma gindesc ca va lua si medea viroza ca doar tot peste el ar sta toata seara. tot ce face si ce zice dragos e f interesant!

Florina haideti ca de cind va asteptam!

Simona poftim .... ia o pauza de de la mine. pauza e la fel de folositoare ca si munca.

svety - noi mincam campina si cel putin mie mi se pare ok.am gustat si noul zuzu de la albalact si nu mi-a placut.

fetelor ce mai stiti de mihaela?
o intrebare la voi: ce case de petreceri pentru copii stiti din experienta? si cum vi s-au parut?

o noapte linistita

Mergi la inceput

Mariana, multumesc voua de poze; adica sunt spiciles.

Am vrut si eu sa intreb odata ce stiti de Mihaela?

Sister Flo, unde esti?

albumul lui Dani
piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna seara dragelor!

Ia priviti la ce ora rezon trec la povesti!
Stefan nu a dormit azi la pranz, asa ca la 9.30 era cu cornu` in cearceaf, iar Simon la 10 a capitulat.

Fetelor, eu + Florina + Simona (machetutza) + copilasii nostrii am avut o intalnire tare draguta si relaxanta! Copilasii au fost niste draguti, s-au inteles bine (la sfarsit Stefan a inceput cu , dar l-am tinut sub control , iar la plecarea copiilor nu mai contenea sa imparta ).

Oana, nu ai pt ce sa te scuzi! Situatiile astea nu se pot controla; bine ca am fost inspirata si le-am chemat pe fete, ca imi parea rau sa nu aiba comapanie Stefan nici saptamana asta.

Simona, eu plec la bucale pe 22 dimineata cu interciti la 5. Tu?
Legat de analize: sistemul laboratorului mi se pare ok. Ei au o anumita suma de bani de la CAS care ajunge la un anumit nr de pacienti, nr care il distribuie pe toata luna si pt care fac programare la finele fiecarei luni; cine face gratis? cine e mai rapid la sunat (primul venit, primul servit); daca tu nu prinzi si nu ai rabdare sa astepti pana luna viitoare, e problema ta, faci pe barba ta; iar in cazul asta e logic sa te serveasca imediat. Ei, sigur ca nu e corect, caci ar trebui sa ai gratuitate nonstop, dar aici e devina CAS-ul si sistemul nostru sanitar de kk, nu laboratorul.
La ce lab mergi? La rombel? La medstar? La interservisan?

Roxana, soro, tu ce activitati ai avut azi de nu ai venit la intalneala?

Cine vine la o barfa mica?

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Bei! Dar chiar nimeni in zona?!?!?!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Bineeeeee....
Daca nu vreti sa pove, va spun somn usor!
Ne "auzim" si "vedem" maine!

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Iaca io...

S-a trezit Dani pe la 5 ca nu-si gasea locul, orice pat e mic pt. el,si acu el doarme bine-mersi iar eu stau ici cu o cana de cacao.
Ma arde stomacul ca pe vremea gravidutiei mele, ca am mancat aseara iahnie cu afumatura si ceapa.
Ne vedem oficial mai tarziu.

albumul lui Dani
piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Buna dimineata, fetele!!!
Ce ma bucur ca am din nou net... uraaaa!!!
Am avut o saptamana si ceva tare grea, dar cu munca in apartament, nu din alte motive...
Suntem in sfarsit in noul ap., unde Stefania se simte minunat... alearga de colo-colo, nu sta locului o clipa, se vede ca se bucura de spatiu'; isi imprastie jucariile prin toata casa, se urca pe fotolii si pe scaune de abia o pot controla. Oricum, e super- fac o gramada de kilometri toata ziua, dar e ok.
Am citit despre pataniile urate din spitale, de aceea va doresc sanatate tuturor patitilor si multi pupici pt. insanatosire

Simo'(machetutza) ,cand putem si noi sa pove?? (pe mess. nu poti tu??)-ca mi-e cam dor. Apropo, unde l-ai tuns pe voinicel??? ca e meseriash tare

Va doresc o zi buna, in ciuda vremii cam capricioase de afara...

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Ma bucur ca v-ati distrat la intalnire.Noi inca nu am gasit tanti.Mai caut.

O sa intru mai tarziu acum trebuie sa plec urgent in oras.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput