Cluj rulz (40)!
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
roxanicea spune:
offfffffffff.....fetelor
ce de raceli si problemutze
faceti-va bine bebelcii si pe voi ca sa nu mai suferiti asa mult..
sanatate multa sia veti grija de voi!
roxi http://photos.yahoo.com/roxanicea
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
tuchi spune:
Fetelor, vesti proaste!
Trebuie sa renunt la intilnirea de miine pt ca tocmai m-am intors cu medea de la medic. Diagnosticul e viroza dar fiind asa mica tb tinuta sub observatie atenta (mai ales noaptea). Stiu bine de la dragos. Imi pare tare rau si sper ca nu v-am incurcat planurile.
Aveti grija de voi si somn usor.
machetutza spune:
fetelor unde sunteti???
vad ca s-a deschis sezonul de raceli; tot mai multi puiuti si mamici cad victime. schimbarea anotimpului e, cu siguranta, motivul! noi am trecut prin asta - mama si copil.
va dorim sanatate tuturor: lui Dragos, Razvan, lui
Norbert si mamei lui si micutului Dani si mamicii lui!!
Simona si feciorul Lucian
pozele lui Lucian
steaua spune:
Sanatate si de la noi puiutzilor bolnaviori!
Si mie mi-e frica de sezonul asta al racelilor, mai ales ca noi inca nu stim cum reactionam. Corina &
Alex (11 iulie 2005)
pozici
roxana1974 spune:
Off Oana, imi pare tare rau ca s-a intamplat asa. Ii dorim sanatate Medeei si saptamana viitoare sa ne vedem toate!
De data asta nici eu nu as fi venit, din nou cand era sa fim la tine si tare mi-a parut rau. Totusi, saptamana viitoare sper sa ne vedem cu bine .
Svety, imi pare rau tare si de Dani, dar are puroi pe amigdale? Eu nu i-am dat lui Serban antibiotic cand a avut rosu in gat...va dorecs sa va treaca repede si voua
fetelor, va las aici si revin maine seara, azi am avut inca o zi infernala, cu frustrari revenite la job...off...una calda alta rece...
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual
![](icon_smile_approve.gif)
TatianaG spune:
Buna seara!
In primul rand multa sanatate copilasilor bolnaviori, dar si mamicilor bolnavioare.
Din nefericire, in we acesta am aflat si eu ce inseamna spitalul de copii de pe Motilor. Sper din tot sufletul sa nu mai fiu nevoita sa-i calc pragul. Baietii mei au inceput sa fie cu mucisori si sa tuseasca din cauza lor cam de o saptamana. Medicul de familie mi-a zis ca e reactie la vaccinul de la doua luni (n-aveau rosu in gat, nici febra). Ne-a dat tratament, dar n-a trecut de tot. Le curatam nasucul cu pompa clasica si plangeau pana raguseau. Pana la urma, le-am pus doar apa de mara si n-am mai folosit pompita. Cred c-aici a fost greseala mea. Sambata de cate ori se trezeau, tuseau de se innecau (de la mucisorii depusi) si nu mai aveau aer. Asteptam sa-si faca efect tratamentul. Dar sambata noaptea n-am mai avut nervi si-am fugit la urgente (ma gandeam sa le curete nasucul). Acolo am dat peste o doctorita afurisita, care m-a facut iresponsabila c-am adus copiii in halul acela. Ce sa va spun, pentru ea, temp de 37,3 era FEBRA MARE. Atat avea Daniel, Eduard n-avea febra. Si amandoi erau bine dispusi si zambeau (si la ora 2 ). Iar cand a auzit ca-i tratez homeopat, a facut si mai urat, ca fac experimente pe copii. Si bine-nteles ne-a internat si ne-a dat tratament cu antibiotic. A urmat cea mai urata zi din viata mea - nu exagerez. In primul rand au vrut sa ne puna intr-un salon cu 8 paturi, si in fiecare pat era copilul cu un parinte. Am facut un scandal - eram plina de nervi - de cum se gandesc sa puna doi bebei intre atatia bolnavi. I-am zis asistentei ca sau ma pune intr-un salon cu mai putine paturi sau ma duc acasa. Pana la urma am ajuns intr-un salon cu trei paturi, era o fata (singura) cu alergie si un baiat (cu bunica-sa) cu anemie. A foat OK, doar ca am stat toti 3 intr-un pat deci odihna pentru mine, nimik. Baietilor le-au pus branule (ca sa nu le faca atatea injectii). Cand le-au pus, Eduard a plans foarte mult si atunci nu mi-am dat seama de ce. Daniel a scapat foarte repede. Dimineata am vazut ca Eduard avea mai multe intepaturi, cand am intrebat-o pe asistenta de ce, mi-a zis ca nu i-au gasit vena. Duminica la 12 cand le-au injectat medicamentul, amandoi au plans. Li se miscasera branulele. Trebuiau inlocuite. Alt calvar. Lui Daniel au pus-o fara probleme, dar lui Eduard iar nu-i gaseau venele. Atata a plans de m-a apucat si pe mine o criza de plans si mi s-a facut rau. Am vrut sa merg sa le spun sa-l lase in pace, dar n-am avut putere, simteam ca lesin. L-au adus inapoi, l-au invelit in patura si mi-au spus ca-l duc la terapie intensiva. Asta mi-a pus capacul, am crezut c-a patit ceva. De fapt il duceau la asistente mai experimentate. Am urlat la ele sa-mi lase copilul in pace (m-a enervat si remarca unei asistente, ca "uite, si mama plange"). Pana la urma l-au dus si l-au adus cu branula pusa. Va vine sa credeti ca pentru doua branule, l-au intepat de 10 ori (la mana, la brat si la glezna)??????? N-a luat atatea doze de antibiotic. Am observat prea tarziu intepaturile si asistenta plecase, c-ar fi auzit de la mine cateva vorbe de duh. Luni dimineata deja imi pregateam bagajele. Am zis ca daca nu plec, bolunzesc acolo. Doctorita de pe sectie a vazut ca baietii sunt OK si ne-a si lasat. Sa va mai spun ca nu aveam conditii sa incalzesc laptele - in bucatarie nu aveau "acces" produsele din afara (pana la urma mi-a adus sotul un termoplonjon si un vas in care sa incalzesc biberoanele). Iar apa calda pentru lapte praf o aduceau la orele stabilite de ei, nu la orele la care mananca bebeii (mie nu mi-a trebuit, dar erau alte mamici care aveau nevoie). Dar macar aveau frigider. Nu ma puteam mulge in "intimitate" caci era un du-te-vino ca la gara.
Si ar mai fi multe de spus, dar cred ca v-am ametit destul. Inca sunt plina de nervi si a trebuit sa ma descarc (nu stiu pentru a cata oara), sper sa ma intelegeti. Fetelor, va doresc din toata inima sa nu ajungeti prin spitale!!!!
Va doresc noapte buna!!!
Tatiana siClara Maria (31 ian 2004)
Album 1 Album 2 Album 3
Copilasi ian-feb2004
Daniel Cornel si
Eduard Mihai (09 dec 2005)
album NOU
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006
TatianaG spune:
Cristiana, tu ai pomenit odata de "batista bebelusului". Ieri am luat-o si pot sa spun ca la baieti face minuni. Le curata nasucul foarte bine in cateva secunde...si ce iese de-acoloooo!!! De Clara nu ma pot apropia cu ea.
Tatiana siClara Maria (31 ian 2004)
Album 1 Album 2 Album 3
Copilasi ian-feb2004
Daniel Cornel si
Eduard Mihai (09 dec 2005)
album NOU
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006
roxana1974 spune:
Tatiana, mi-e rau!!! Ce sitesc aici? Ce cretini, imi vine sa ma dau cu capul de pereti! Tineti minte un lucru: Pediatrie 2 e spital Universitar! Ei sunt cei care fac experimente pe copilasi! Magari si nesimtiti, of ii urasc! Asa am patit si eu cu Serban, mi-au dat antibiotic si nici nu avea infectie urinara cum au spus ei! Si i-au pus branula aia, niste canibali! Acum, Tatiana, sa te astepti, de la antibiotic, in viitor sa mai face episoade de febra, mai ales daca ii tratezi homeopat! Sa nu mai mergi acolo...
mariana tache spune:
Seara buna fetelor! (in miez de noapte)
Tatiana, m-am ingrozit citind prin ce ati trecut! Mi-am amintit de un episod de al nostru: cand Simon avea 3 saptamani l-am dus la pedi 3 (aici avem noi pediatrul de care suntem ffffff multumiti!!!) pt analize (avea fontanela cam mare si am vrut sa vad cat vigantol sa-i dau), iar acolo nu era asistenta care e de obicei (era in concediu), ci una neexperimentata si ofuscata ca ne-am dus la finalul programului; acea asistenta nu i-a gasit vena lui Simon, l-a intepat de 2 ori (in comparatie cu cazul vostru, noi am fost fericiti), i-a tot miscat acul sub piele, iar Simon plangea de se inneca; iar eu am plans alaturi de el si la fel ca la tine imi venea sa plec de acolo fara sa-i mai fac ceva. Groaznic! Saracutii de voi! Si cand te gandesti ca pt niste muculeti ati suferit atat!!! Pediatrul nostru nu este homeopat, dar nu ar fi procedat asa pt nimic in lume. Si Simon mi-a racit de vreo 3 ori in iarna asta cu muculeti, fara febra; si avea muculetii f jos, nu putem sa ii scot si coborau pe trahee, motiv pt care avea o haraiala in piept; ei, nici in cazul asta nu m-a lasat sa-i dau medicamente; doar ser fiziologic in nas! Ce antibiotice?!?!?! Nici vorba de asa ceva! Sa nu mai calci pe acolo!
Roxana, pediatria de pe Motilor e pedi 1; pedi 2 e aproape de pedi 3, adica pe o straduta la stanga (cum mergi spre gara) de pe Horea. Voi la care ati avut experiente nasoale? La 1 sau la 2?
Oana, imi pare tare rau pt Medeea! Sa va faceti bine cat mai repede!
Fetelor, imi pare tare rau pt ca nu ne intalnim nici maine!!! Stefan nu mai poate de dorul "copiilor"! In fiecare zi ii pomeneste! Tare as fi vrut sa ne vedem! Si nu ne-am vazut nici saptamana trecuta! Iar saptamana urmatoare nu pot eu sa vin ca-s la Bucuresti. In consecinta, va invit maine cu copilasii la noi, ca sa nu treaca asa mult timp fara sa ne vedem! Sa-mi ziceti daca sunt doritori, ca sa le fac un program adecvat piticilor.
Roxi (roxanicea), maine o sa fiu pe la studio intr-o vreme (pe la pranz; nu stiu exact ora); poti sa vii? Sa-mi zici cam la ce ora ti-ar conveni; eventual da si un PM cu nr tau de tel, sa te pot suna in az ca nu-s la ora convenita la studio.
machetutza, maine o sa ma ocup de pozele voastre (o sa le selectez); poimaine vor fi gata.
M-am intins ....brrrr.
Daca mai e cineva in zona, poate mai viu, daca nu, va doresc somn usor! Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Am uitat:
Svety, sanatate lui Danutz!
Stanca, asa putine poze ai pus?!?!?! si sa te faci bine! Iar lui Razvan sa-i treaca muculetii! Auzi, nu ti-au placut pozele???
Noapte buna! Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!