Cluj rulz (40)!
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
steaua spune:
Svety, mersi de info da' nu inteleg nik. Cred ca-s batuta in cap. Azi am avut o zi istovitoare. Poti a repeta mai babaleshte, pleeeaaaaaaseeeeee!
Corina &
Alex (11 iulie 2005)
pozici
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mariana tache spune:
`Neata buna!
Va doresc o zi minunata tuturor!
Corina, mie imi vine sa rad de tine! Auzi, dar la semnatura cum ai reusit sa scrii "pozici"??? Pai exact asa cum ai facut la semnatura procedezi si atunci cand scrii in postare, numai nu ai treaba cu semnatura.
Dar fiindca ai o nasa draguta, uite ca-ti mai explic eu odatat:
- te duci la pozele tale din webshots, dai clic dreapta pe link, apoi copy; treci aci la desprecopii unde ne scrii tu un mesaj si ai ajuns la faza in care ne zici de poze , asa ca scrii asa : {url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/pentru_dc/my_photos(aici pui link-ul tau)"}pozici de Alex{/url}. Scrii exact asa, numai folosesti paranteze patrate nu acolade asa cum am acris eu (adica asa ...., ok?). Spor la treaba!
Cristiana, parca ai intrebat si tu de treaba asta? Citeste ce i-am scris Corinei.
Mai am sa va spun multe, dar trebuie sa fug, ca s-a trezit Simon.
Azi mai trec. Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Simon si-a luat micul dejun; acum sunt cu el in brate.
Stefan mai doarme!
Erika, imi pare tare rau ca a trebuit sa treceti prin experienta asta grea! din partea noastra, ca sa va treaca toate bolile, iar de acum inainte sa ne aduci numai vesti bune!
Simona, eu pe 22 seara (cel tarziu!) trebuie sa fiu la B. Si mor ca nu ne potrivim! Cu atat mai mult cu cat mergem la diferenta de o zi!
Deabia il tin pe Simon. Vrea la tastatura.
Ieri am vorbit cu Florina! Am certat-o Se poate sa ajunga maine la Oana.
Machetutza, pozele sunt acasa. Am uitat sa ti le trimit la studio. Nu vii maine la Oana?
S-a trezit Stefan! Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
machetutza spune:
buna dimineata fetelor!
eu imi beau cafeaua linistita, la job; atmosfera destinsa pe aici, ca sefa e in concediu si sarcinile mele le duc la bun sfarsit, lejer, in 8 ore.
asa ca va , de dimineata buna!
Roxana azi trec pe la tine, dupa ora 16. am sa-ti dau un apel cand sunt jos.
Mariana multumim pentru explicatiile date! eu am pus deja in practica indicatiile tale.
Simona, mama lui Lucian - fecior proaspat tuns soldateste
pozele lui Lucian
machetutza spune:
incerc sa vin si eu cu Lucian , la Oana!
insa nu stim adresa...
Simona, mama lui Lucian - fecior proaspat tuns soldateste
pozele lui Lucian
tuchi spune:
de duminica tot incerc sa scriu, mai fetelor.
o si un gind bun pt norbert si mamica lui ca stiu prin ce au trecut (avem si noi 3 zile de internare cu aceleasi efecte+traumele cu care am ramas eu; macar dragos nu pare sa mai tina minte nimic). sanatate muuuulta va dorim si de acuma sa curga numai bucurii.
situatia e cam asa: dragos a fost ragusit simbata si duminica iar lui dimi dr a pus diagnostic de viroza. pt ca sint multe fetele care ar vrea sa vina (plus eu care abia astept) si daca voi sinteti de acord, ramine intilnirea valabila aici si eu fac sa ajunga dragos cit mai tirziu. va rog sa ziceti care cum preferati ca sa putem face bine pt toate mamicile.
revin ca trege medea de mine tare rau si nu mai pot scrie deloc.
steaua spune:
Sa trecem la operatiunea incercarea. Ca daca a zis nasa sa va arat poze.......... musai. Si sunt chiar haioase.
Oana, mersi pt aprecierile legate de Bebel.
Deci:
locatie surpriza
micul stelist, nu degeaba ma-sa-i Steaua
a nice smile
Sper ca mere!
Mai sunt poze dragute in album. accesati pozici, de la semnatura!
Mai incerc o data. Nush de ce nu mere!!!111 Corina &
Alex (11 iulie 2005)
pozici
roxanicea spune:
buna fetelor!
mariana,cand ai timp sa vin si eu pe la tine cu fotoasele alea de care vb ?peste vreo o saptamana te mai eliberezi? merci.
roxana la ce piscina mergeai?la olimpica? asteapt-o pe aia privata care promite ca se deschide anul asta si merg si eu. am avut tentative sa merg regulat la asta olipica...dar ma stresa clorul ala cu tonele, din apa. doua zile respiram numai clor...ma irita pe caile respiratoirii. si la ochi...nu mai spun.....se inroseau si aveam senzatia ca arata ca si cum mi s-ar sparge capilarele...cahhhhhhh
si ...din pacate baiatul unei prietene a luat niste negi al pciior de la bazin. mergea zilnic, ce-i drept si avea sanse mai mari sa contacteze vreun virus sau streptococ ceva....
erika sanatate multa si pe viitor sa nu mai treceti prin asa experiente neplacute!
pupi tuturor!
roxi http://photos.yahoo.com/roxanicea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/svety/svety.jpg)
svety spune:
Danut-puiut are amigdalita si tuseste-stranuta. Sunt tare necajita. Aseara ne jucam pe jos toti 3 si deodata mihai il simte pe Dani ca arde. Avea aproape 39. I-am dat nurofen, repede baita si nani-pat. Dimineata avea 38. L-am luat si am plecat la doctorita ca are cabinetul la vreo 100 m si mi-a dat toate medicamentele din farma. Nu chiar . Ia AMOXACILINA, EURESPAL pt. tuse si MAR+ pt. nas, NUROFEN. Acum doarme.
Doctorita mi-a spus ca a luat de la mine. Imi pare rau, nu am vrut sa-i dau. Nu prea-mi place ca trebuie sa-i dau antibiotic.
Dupa cum v-am spus, sunt tare necajita.
mamide dani
cici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
asi spune:
Noi nu cred ca venim maine ca eu inca sunt in convalescenta dupa o criza de fiere si Razvan muceste de o saptamana.
Am pus poze noi in albumul de la ziua lui Razvan.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan