exista dragoste adevarata?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns do-mi-so spune:

exista ,draga mea si crede-ma co o vei recunoaste cu mult inainte de a o simti.vei sti ca el e acela.povestea mea e nemaipomenita,dar mult prea lunga pt a o scrie acum,insa dak va dori cineva sa o stie....no problem. va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Depinde ce inseamna pentru tine implinita...daca ceea ce lipseste este ceva peste care poti trece...si probabil poti, din moment ce esti tot cu el...tu stii sigur ce-ti lipseste? adica vei stii ce sa cauti, daca il lasi le EL?

Madalina si nastrusnica Sofia Maria,12.08.2004
http://community.webshots.com/user/fiquelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns She spune:

quote:
Originally posted by do-mi-so

exista ,draga mea si crede-ma co o vei recunoaste cu mult inainte de a o simti.vei sti ca el e acela.povestea mea e nemaipomenita,dar mult prea lunga pt a o scrie acum,insa dak va dori cineva sa o stie....no problem. va pup

Mie mi-ar place sa o ascult, daca doresti?
si cam asa as raspune si eu:o recunosti imediat.e altfel..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioannna spune:

multumesc mult pentru raspunsuri.
mi-am dat seama ca nu prea a mai ramas nimic din relatia noastra.
nu stiu ce a facut sa se duca totul, ce nu a mers si a daramat tot.
la inceput a fost frumos si atunci am zis si eu ca si voi:ASTA E!!!
dar se pare ca nu a fost sa fie
Si-mi este foarte greu sa iau acum o hotarare pentru ca nu am mai facut asa ceva pana acum, nu am mai pus capat unei relatii mai ales atat de "serioasa"(vorbeam la un moment dat despre casatorie si parintii nostri inca se gandesc la asta) si mai ales lipsita de "probleme" evidente(gen inselat, purtat urat...in fine stiti la ce ma refer)
Asa ca astept sa vad daca imi fac curaj sa pun punct
Si ma urasc ca sunt asa de slaba si nu ma pot mobiliza sa fac ceva
Si poate ca undeva in adancul sufletului meu inca mai sper ca va fi totul bine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns She spune:

quote:
Originally posted by ioannna

Si-mi este foarte greu sa iau acum o hotarare pentru ca nu am mai facut asa ceva pana acum, nu am mai pus capat unei relatii mai ales atat de "serioasa"(vorbeam la un moment dat despre casatorie si parintii nostri inca se gandesc la asta) si mai ales lipsita de "probleme" evidente(gen inselat, purtat urat...in fine stiti la ce ma refer)
Si poate ca undeva in adancul sufletului meu inca mai sper ca va fi totul bine....

Obisnuinta si amintirile.probabil ca din cauza asta nu te poti "mobiliza".Stii, daca vrei sa te lasi de fumat, cred ca cel mai greu este gestul si tabietul, obisnuinta de a tine o tigara intre degete si tot tacimul in jurul acesteia.
cam asa si cu "iubirile moarte". Mare dusman citeodata obisnuinta asta. Sau amintirile.Eu le numesc "fantome".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Da exista...

Sunt perfect de acord cu elise. Si mai cred ca odata si odata tot il intalnesti!

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioannna spune:

quote:
Originally posted by She

quote:
Originally posted by ioannna

Obisnuinta si amintirile.probabil ca din cauza asta nu te poti "mobiliza".Stii, daca vrei sa te lasi de fumat, cred ca cel mai greu este gestul si tabietul, obisnuinta de a tine o tigara intre degete si tot tacimul in jurul acesteia.
cam asa si cu "iubirile moarte". Mare dusman citeodata obisnuinta asta. Sau amintirile.Eu le numesc "fantome".

si tot asa...

ca multe dreptate ai cu comparatia asta!!!!
mai ales ca ma chinui sa ma las si de fumat si nu nicotina ma opreste ca nu-s asa dependenta dar gestul...tabietul...
BUNA COMPARATIE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianai spune:

Da, exista dar tine numai 3 luni!
Lasand gluma la o parte nu cred ca intrebi pe cine trebuie. Intrebarea ta ar trebui sa o adresezi unei perechi de batranei care se plimba in parc mana in mana. Pe ei ar trebui sa ii intrebi!

WARNING: I have an attitude and I know how to use it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns forte spune:

So do soul mates really exist?

Researchers from the State University of New York at Buffalo say YES! You can find your perfect soul mate. Here's the warning: It may only exist in your mind. Even if there is no such thing as a perfect soul mate, we can still believe we have found one. Both men and women are capable of developing a very real sense that our partners are mirror images of ourselves. That lets us see similarities that really don't exist. But if we think they exist, then presto! We have a soul mate.

Some cynics may say this type of self-centeredness would kill any healthy relationship, but the SUNY researchers beg to differ. They insist that soul mate fantasies can actually form the foundation of a "satisfying and stable romantic relationship." Lead author Sandra L. Murray writes in the Journal of Personality and Social Psychology: "Assimilating a partner to the self gives intimates the sense that they have found a kindred spirit, someone who is just like them and, thus, knows and understands them for who they really are." Even if it is all in our heads.

Hey, it's a complex and tough world out there. The authors say that this kind of "egocentrism" is actually beneficial because it instills a feeling that one's partner is indeed a "soul mate." So keep dreaming. Sometimes it makes life richer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

si daca jumatatea mea nu e "just like me"?
daca e diferit?

cum aplicam studiul asta?

Elise

Mergi la inceput