Mamici de martie-aprilie 2006 (53)
Raspunsuri - Pagina 8
MP spune:
Buna dimineata,fetelor!
Delia,foarte foarte frumoase pozele! Sa iti traiasca puisorul si sa iti aduca numai bucurii.Cat despre greul cel mare care abia dupa vine,tin sa te aprob.DA,asa este.Cel putin la inceput pana te acomodezi cu noul stil de viata e destul de greu...si mai e si operatia care te "ajuta" sa te simti si mai sfarsita.Dar dupa catva timp trece totul,iti intri intr-un ritm si nici nu stii cand te trezesti ca puiul are 3-4 ani si te uimeste cu sutele de intrebari la care nu gaseste raspuns.
Ciuf,multumesc de aprecieri! Esti draguta.POza aceea mi-a facut-o feciorasul meu,de aceea e asa,un pic de jos in sus.Eu m-am amuzat cand am vazut-o pentru ca nici nu se vede burta.Bine,nu acelasi lucru poti spune si despre celelalte poze,unde se vede clar ca am inghitit balonul.
Aileana,sa ai o nastere usoara si un bebelus sanatos!
Alinaalex,felicitari pentru rezultatele de la medic! tine-o tot asa pentru ca putin a mai ramas,dar odihneste-te mai mult!
Monica,38+
Pozele noastre
Vlad
Matei
MP spune:
Felicitari Emaaaa!!! Sa fiti si tu si bebelusul sanatosi si sa va intoarceti repede acasa sa povestiti! (poate pana joia viitoare...ca sutn direct interesata)![]()
Tinuta,te pup mult!
Pozele noastre
Vlad
Matei
Cat spune:
Pup si eu mamicile si burticile si va doresc o primavara minunata si sa va bucurati de "martisoarele"
binemeritate si mult asteptate !!!

Va multumesc mult de urarile pe care mi le-ati facut pentru nasterea Annei Lia! Sunt tare fericita ca am reusit cu toate problemele din timpul sarcinii sa am o fetita sanatoasa! E perfecta, multumim lui Dumnezeu ca ne-a ajutat si avem o fetita sanatoasa dupa cate emotii am avut! 

Felicitari tuturor proaspetelor mamici! Sa va traiasca puisorii si sa va bucurati de ei! 

Eu nu am mai apucat sa intru pe forum dupa nastere, abia acum pot spune ca mi-am revenit cat de cat si in sfarsit am scapat de durerile de cap, am avut mult de tras dupa un episod destul de neplacut din spital, un puseu de tensiune. Am vazut ca oricum nu mi s-a simtit lipsa printe voi
...
Anna mika e bine, creste si imi ocupa tot timpul acum chiar daca e mama la mine si ma ajuta cu toata treaba in casa. Anna Lia are program la tzitzi din 3 in 3 ore, e cumintica peste zi, insa seara o cam supara colicii. Daria a fost la inceput geloasa, acum s-a obisnuit si o iubeste mult pe "fititza mica", ne si ajuta si o unge cu ulei la baita
.
Felicitari SERJ pentru prima luna a Ambrei!

La multi ani, Ambra mica! Sa cresti mare si frumoasa!
MamaAriadna, felicitari pentru Mark !
Sa va traiasca! Ai avut o nastere super! Multumesc mult pentru urari! Cum te descurci cu baieteii?
Nshiro, sa-ti traiasca micuta Maria! Bravo!
Ile77, felicitari pentru fetita!
Ce surpriza!
Tinutza, ti-a ajuns pachetelul? L-am trimis miercurea trecuta!
Fetele, v-am pupat pe toate la gramada mamici cu bebici si burtici si am fugit ca s-a trezit Anna mica zisa si Barakuda si vrea tzitzi!
Am pus si poze cu Anna mica daca vreti sa o vedeti! A, si promit sa revin cu povestea nasterii cat de curand, sa ma lase Anna Lia 

val77 spune:
FELICTARI EMA!!!!!!
Tinuta,
eu ma simt bine si abia astept sa merg maine la doctor sa aflu ultimile noutati despre bebita
A sti, a putea sã te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in viata
val77 spune:
Cat, sa/ti traiasca Anna Lia este tare frumusica
Felicitari SERJ pentru prima luna a Ambrei!
A sti, a putea sã te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in viata
Qamar spune:
Iar imi incep ziua cu vesti bune: felicitari noilor mamici si mamicilor in devenire! Sa va traiasca puiutii si sa va bucurati de ei!
Am vazut si noile poze cu miculuti si miculute si m-am topit toata, 

abia astept sa am si eu bebe face to face![]()
Si la mine a inceput tic-tac-ul si numaratoarea inversa, marti mergem la control si ultimele analize si miercuri, adica pe 15 martie, avem intalnire cu bebelina...care se va numi in mod oficial Anne Bianca

in rest, toate sunt asa cum sunt, mersul mi-e mai leganat ca al fetelor de la Capalna insa nu ma las, si de cateva zile m-am apucat si eu de plimbari pe afara, nu stiu la ce mi-or folosi, da tot e mai bine decat statu' degeaba ![]()
ieri s-a intamplat o faza haioasa: eram cu husband la Pizza Hut in hol, asteptam o masa la nefumatori, si cu noi mai era inca o pereche...la un moment dat tipul il cheama pe ospatar si ii striga: TU NU VEZI CA DOAMNA E INSARCINATA SI TREBUIE SA STEA JOS?
SI CE TE UITI ASA URIT LA MINE CA ITI SPARG CAPUL!!!!![]()
am zis ca mor de ris, asa mai pe infundate, mai ales ca husband vorbise deja cu ospataru pentru masa....ce sa mai zic, oameni si oameni...
sau cum era, oameni si soareci?![]()
![]()
![]()
fetelor, azi e baba mea si vad ca nu e urit afara, asa ca va las cu soare si ma duc sa procurez niste gogosi infuriate
, cu branza, vanilie si..bineinteles finetti ![]()
pupaturi,
Noemi
38+
Poze cu burtica
ANDREEA GEORGIANA spune:
Ema,felicitaaaaaaaaaaaaari!

Sa va traiasca puiutul si sa aiba o viata minunata!Si voi pe langa el...
MP,pe 16 martie este nascuta sora mea si iti pot spune ca are o sumedenie de calitati.Poate ca este prea sensibila,dar in rest ...Asa ca Matei va fi un super baietel Pestisor.
Dragute lucrusoare,dar in ceea ce priveste pozele,te cam intreci cu gluma,zau!Unde este burtica si unde sunt suncutele(neobligatorii,este adevarat!) de 37 de sapt?
Cat,Anna Lia este o bomboana de fetita.Si numele este superb!Si pare sa fie cumintica,nu-i asa?
Delia si tu si Rudy sunteti adorabili.Eu l-am ,,cuplat,, deja pe Rudy cu Anna Lia sau cu Ambra,pt. am senzatia ca sunt...din acelasi film,adica seamana la trasaturi.
Tina,pachetul va ajunge la tine in 10-12 zile.Inca o data imi cer scuze pt. modul in care l-a ambalat Posta Romana si trag un semnal de alarma:Nu trimiteti pachete in strainatate prin Posta Romana,intrucat este bataie de joc ceea ce se intampla acolo!.Apelati la DHL sau la alte servicii moderne.
Sper ca sunteti in regula si ca ati avut o zi de 8 martie speciala,eventual si cu ceva cadouri...Eu am primit de la sotul meu o bratara de argint superba(patinata) si de la socrii mei un colier de coral.Si mami ne-a trimis o cruciulita si...cercelusii Theei(pe care ii voi pune in maternitate),pe care i-a purtat sora mea tot din maternitate.Sunt mici de tot si cu 3 pietricele de peruzea.I-am vrut pe acestia gandindu-ma ca va mosteni ochisorii albastri ai lui tati.
Si evident,sper ca nu au aparut schimbari in ceea ce priveste sexul ca iar m-au bulversat o gramada de persoane spunandu-mi ca am in burtica baietel.
Gata,fug sa framant aluatul pentru sfintisori(adica mucenici)moldovenesti,de care mi-e tare pofta.Cu miere si cu nuca.Dar voi sari peste cele 40 de pahare de vin...
Pupici si vb....in timp ce creste aluatul.
ANDREEA GEORGIANA +36 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
ANDREEA GEORGIANA spune:
Ce ...Milka sunt!Ca tot ma minunam de faptul ca imi curg sanii,deci voi avea laptic...
La multi ani micuta Ambra!

Sa ai parte de tot ceea ce este mai frumos si mai pur pe lume,alaturi de parintii tai iubitori!
ANDREEA GEORGIANA +36 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
andra_simona spune:
BUNA ZIUA LA TOATA LUMEA
Ca de obicei mi-am inceput ziua cu o veste excelenta bineanteles datorita TINUTZEI.Chiar intrebam aseara cine va naste azi.
EMA-FELICITARI PENTRU BEBELIN,MULTA SANATATE,REFACERE RAPIDA,SI SA AVETI PARTE NUMAI DE BUCURII.Sa inceapa petrecerea

36sapt fix![]()