Mamici de martie-aprilie 2006 (53)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andra_simona spune:

NOE-iubita eu stiam ca babele sunt pana pe 8 martie,dupa 9 martie incep mosii sau babele pe stil vechi.Azi sunt Mucenici.Ce baba ti-ai pus tu azi,ca sau terminat ieri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

>> Noutate in Bucuresti. In centru s-a deschis un nou
>> magazin, unde
>> femeile pot cumpara un sot. La intrare sunt expuse
>> instructiuni despre
>> cum functioneaza magazinul:
>>
>> -poti vizita magazinul O SINGURA DATA.
>> -exista 6 etaje, iar caracteristicile se
>> imbunatatesc pe masura
>> ce urci.
>> -poti alege orice barbat de etajul in care te
>> situezi sau urci
>> la un etaj superior -nu se poate sa te intorci la
>> etajul inferior.
>>
>> O femeie hotaraste sa viziteze Magazinul pentru a
>> gasi un iubit.
>>
>> La primul etaj, anunt la intrare:
>> Acesti barbati au un loc de munca.
>> Decide de a urca la urmatorul etaj.
>> La al 2 lea etaj, anuntul la intrare zice:
>> Acesti barbati au un loc de munca, si iubesc
>> copiii.
>> Decide de a urca la urmatorul etaj.
>> La al 3 lea etaj, anuntul la intrare zice:
>> Acesti barbati au un loc de munca, iubesc copiii,
>> si sunt extrem
>> de frumosi.
>> "Wow " zice femeia, dar simte ca trebuie sa urce
>> mai sus.
>> Al 4 lea etaj, anuntul de pe usa intrarii
>> informeaza:
>> sunt extrem de
>> frumosi, si ajuta la treburile casnice.
>> "Incredibil" exclama femeia. "Cu greu reusesc sa
>> rezist!" Dar,
>> urca din nou La al 5 lea etaj, anuntul de pe usa
>> intrarii zice:
>>
>> sunt extrem
>> de frumosi, ajuta la treburile casnice si sunt
>> extrem de romantici.
>>
>> Femeia e foarte tentata sa ramana s i sa-si aleaga
>> unul, in
>> schimb hotaraste sa urce la ultimul etaj...
>> Al 6 lea etaj: ESTI VIZITATOAREA N° 31.456.012 al
>> acestui etaj,
>> aici nu exista barbati, acest etaj exista doar
>> pentru a demonstra cat e
>> de imposibil sa multumesti o femeie...Multumim
>> pentru alegerea de a
>> vizita magazinul nostru!
>>
>> Vis-a-vis de acest magazin, s-a deschis un Magazin
>> de Neveste.
>>
>> La primul etaj sunt femei ce iubesc sexul..
>> La al 2 lea etaj, sunt femei ce iubesc sexul, si
>> sunt si bogate.
>>
>> Etajele de la al 3 lea la al 6-lea N-AU FOST
>> NICIODATA
>> VIZITATE...!!!?

ANDREEA GEORGIANA +36 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loriana27 spune:

Delia21 asa stiu si eu , ca fiecare copil are ritmul sau de crestere. Teoretic, am inteles ca greutatea pierduta dupa nastere se recupereaza in aproximativ 2 saptamani iar bebitza mea dupa doua saptamani avea cu 100 g mai putin decat la nastere, dar totusi luase ceva in plus. Pe mine mai mult ma streseaza doctora caci eu am laptic din belsug si nu vad nici un rost pentru lapte praf. Consider ca va manca in acelasi ritm si laptele praf,daca e asa puturosel.

Aileana iti tinem pumnii si te asteptam cu vesti bune!

Tina maine mergem din nou la doctor si sper sa fie bine. Oricum intentionez sa refuz laptele praf cel putin deocamdata. In ce priveste distragerea atentiei, cand incepe sa o ia somnicul nimic nu mai functioneaza, nici trasul de picioruse, nici de urechiuse, nimic, nimic.

Ema72 felicitari pentru bb Mario! Sanatate multa amndorura!

Cat sper ca acum totul e bine. Cand au inceput la voi colicii? Noi inca nu avem si tare m-as bucura sa nici nu apara. Masaj ii faci inainte sau dupa baie?

Sunt invidioasa pe voi cele care mancati mucenici! si dulciuri, si sucuri.....si mai multe.Eu am luat doar o lingura din mucenici, incerc sa am o alimentatie cat mai corecta pentru a nu influenta aparitia colicilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Noe ce putin mai e pana miercuri si o sa-ti vezi bebelina!!
MP iti tinem si tie pumnii pentru joi!!
CURAJ fetelor!!Asteptam vesti despre voi si bebelusi!!!Eu azi am fost in Cora si am luat patutul acela de la Primii Pasi care e la oferta si bouncer-ul!Sunt super fericita!!Abia astept sa-l vad pe bebe in ele!!
io 32+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Hai ca mai intru si eu, si incerc sa recuperez… abia am asteptat sa vin sa citesc ce ati mai facut!!!! Cite mamici au rasariiiit!!!

AIDA, multumesc pt linkuri!!
Am si intrat si am ales citeva, diseara vom avea o discutie serioasa cu tati

TECLA, felicitari pt bebe, m-am gindit la tine!! Sa creasca mare si voinic!! Si tu sa-ti revii repede si sa ai mult laptic!!!

DELIA, ai scris extraordinar de frumos!! Ai perfecta dreptate si sper sa reusesc sa fac cum ai zis tu. Cred c-o sa-mi scot la imprimanta postul tau, ca mi-a placut tare mult. Sunt in zona, inca fara acces la lume,numai daca vin la birou…. Avem computeru’, dar n-avem internet, ce sa mai zic. Dar sper ca in max o saptamana…

AMA KALY, io asa am citit ca e o procedura care se cheama Misgav –Ladach (nu iti taie muschii) si aia clasica. Daca dai cautare dupa “Misgav –Ladach” gasesti info despre ea.

ANDRA, incearca sa maninci seara mai putin, si ceva usor, cartofi fierti, sau iaurt, ceva de genul asta…. Eu am mai bagat si ceva dicarbocalm, din cind in cind. Acuma e mai bine.

KIM, bine ca nu a fost nimica serios!! Dar nu ma mir ca te-ai speriat!!! ai grija de tine

ANAIRDA, iti tin pumnii!!!

Felicitari LUMIYSTIIIIIIII!!!!!!!!! Numai bine tie si bebelinei! Asteptam poze si bineinteles NUMELE!!

CORINAG, las ca vezi tu ce repede trece timpul!! Profita de linistea de acuma!!

DOUBLEMOM, emotionanta povestea ta, pe cuvint, parca eram in locul tau, efectiv asa m-am simtit. Doamne, cita fericire!!

ILEEEEEE, pai cum i-a pacalit bebe pe toti? Felicitari pt Vivian, foarte frumos nume!! Sa fie sanatoasa si frumoasa, si tu sa-ti revii repejor!!

LUIZAX, hai ca trece vremea repede! Ce zice alex de noul bebe?

BIUTZA, pupici si tie si lui Anthony!!!!

La multi ani, AMBRA!!!!!! Deja o lunitza, ce mare eee!

Felicitari EMA!!!!!!!! Multa sanatate si numai bine!!! Bine ai venit bebe Mario!!!!!
Si naste si aileana? Mi-e rau, ce viteza au bagat feteleeee!!

CAT, ma bucur ca ai scris, ma bucur ca Anna Lia e asa cuminte si mincacioasa!!! Si vad ca daria e de mare ajutor
Abia astept sa vad pozicile. Imi place la nebunie cum suna “Anna-Lia”.

Taci NOE cu gogosile alea, ca mor de pofta!!!!!!

ANRDREEA G, misto cadouri!! Norocoaso!! Eu nu am primit nici de Craciun cadouri de „insarcinata“. Numai de la mama. Nici macar monamur nu a reusit sa se mobilizeze. Stie exact ce voia sa imi ia “dar pur si simplu nu ajunge pe acolo”. !!!!

De NSHIRO nu mai stim nimica?

Ieri am fost la spital sa ma programeze. Am avut o discutie cu un ober-doftor care nu parea deloc doftor, ce mai “ober”… arata ca un sanitar, avea cercel in ureche era tuns zero, inalt si incovoiat, si avea o atitudine extrem de cool, total relaxat, deloc intzepat. Si a vorbit cu noi asa misto, realist, clar, foarte foarte calm, mi-a dat o stare de liniste fantastica. Si de incredere.
Acuma mi-a fost data starea aste peste cap, ca mama soacra s-a hotarit sa vina cu 2 sapt mai devreme, (trebuia la 1 mai), mama va fi atunci inca la noi, socrul meu e inca aici. Numai mama va locui cu noi, socrii in alta parte, dar e suficient sa ii stiu pe toti in zona, ca sa ma enervez. Si ii programasem asa de bine! Dar am senzatia ca putin le pasa de mine si linistea mea, ei sunt cu planurile lor… si-mi zicea moasa ce importanta e linistea interioara cind alaptezi… haha… o sa scot soneria si telefonul din priza, pe bune. Si le iau si cheile. Am sarit in sus 10 metri si le-am spus toate astea, sper sa-si revizuiasca planurile. Mamaaaa, si de cind le tot repet ca nu vreau sa fie aici toti de-odata. Dupa 20 mai nu mai e unu in zona, de exemplu! Suuupeeer!

In fine, stai sa revin la ce voiam sa scriu, m-au programat pt cezariana pe 23 martie. Am intrebat-o pe moasa ce se intimpla daca bebe se hotaraste sa vina mai devreme, a zis ca nu e nici o problema, inseamna ca se simte pregatita si nu e rau deloc.
Ce naiba voiam sa mai scriu? Am uitat ca m-au apucat dracii cu vizitele astea….Mi.a crescut tensiunea.

Catrinel & titza mică

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Catrinelul meu cel scump ma bucur sa te vaz prin zona!Deci pe 23....marea intalnire,daca nu mai repede.Nu te stresa ca vor fi multi pe capul tau,vei fi asa de amorezata de bebita ta de nu o sa mai vezi si auzi nimic in jurul tau,ti-o spun din propria experienta!Plus ca poti sa-i pui la lucru,gandeste-te de pe acum ce sarcini sa le pui in carca la fiecare.Rasfata-te,gandeste-te la cele care chiar nu au pe cineva sa le ajute si cat si-ar mai dori.Mami meu pleaca pe 24,de azi in 2 saptamani si .....la o adica,trimite-mi mie socrosenile tale.

Tinuta,n-am scumpa lapte,nici macar nu-s tari titile mele,ce sa mai vorbim de lapte.....
Andreea Georgiana,gata scumpa,stai pe aproape,cand o fi ferioru-meu de 20'sceva de ani stiu acum pe cine sa iau de codoasha
Sa-ti dea dumnezeu,micuta AMBRA toate darurile spiritului si ale pamantului,sa te bucuri de viata in fiecare clipa!Serj ce ne mai spui de domnisoara ta?

[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Fetelor,printre doua reprize de gatit mai arunc un ochi si pe la voi.

Andreea,multumesc de aprecieri.Asa zic si eu ca Matei va fi un super baietel.Nu stiu de ce are toata lumea o problema cu faptul ca va fi Pestisor.Cat despre sunculite,nu stiu ce sa zic...ca de mancat mananc ca o sparta,dar nu se depune.Sunt norocoasa,stiu.Oricum nu va faceti griji in privinta greutatii;o sa dati jos tot ce e in plus dupa ce vine bebe.

Ama,multumesc de incurajari!Mi-e frica,dar acum ca l-am vazut pe Matei asa bine parca abia astept sa il am in brate.Nu mai e mult si o sa il tii si tu pe bebelusul tau!

Catrinel,linisteste-te...respira adanc si lasa restul in seama sotului tau.Sa se ocupe el de ei...tu trebuie sa ai liniste si pace.Si la mine vine mama sa stea cu Vladut cat voi fi eu in spital...si nu stiu cat voi rezista,zau...ca ea are alte idei despre cum ar trebui eu sa imi ingrijesc copiii...si etc etc...si mereu ne certam.Bine ca va fi sotul meu in concediu pentru vreo luna.

Va pup si mai revin pe parcurs.Mai tarziu mergem cu Vladut la medic ca avem programare.Sper sa fie bine.

Monica 38+

Pozele noastre

Vlad Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Deliutz, cred ca ai dreptate. Da’ io de felu’ meu si asa is mai isterica sper sa pot sa nu-i bag in seama. Dar inca nu-mi dau seama cum e starea aia cind conteaza numai bebe – stiu teoretic ca asa trebuie sa fie, poate nici nu ar trebui sa imi fac probleme. Oricum, abia astept sa nu mai conteze altceva pe lume. Abia astept, pe bune.

MP, ieri, dupa ce cum ar veni i-am ales bebelinei data de nastere, l-am intrebat pe tati cum se simte, si a zis:”mobilizat!!” Mi s-a parut… nu stiu cum sa zic, extraordinar! Mie, cel putin, mi s-a parut cea mai importanta si potrivita chestie pe care o putea spune…. Si cred ca se va mobiliza si sa puna ordine intre vizitatori (ai lui, ca mama e ceva mai intelegatoare –o sa i se rupa sufletul sa plece, dar se intoarce la vara)

Aveti dreptate, fetelor, si m-am mai linistit putin ce m-as face fara vooooi!!!

Catrinel & titza mică

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Aileana nastere usoara si refacere rapida! iti tinem pumnii si facem galerie

Ema felicitari! bravo! sa va traiasca bebe si sa fie mancacios!

Diana tinem pumnii! sa vina pe lume cu bine bebe Bogdan!

Kim multumim de urari pe YM!

Fetele ma scuzati ca intru mai rar insa am cam inceput pregatirile ca risc sa ma ia bebe prin surprindere. Tot achizitionam lucrusoare ptr camera lui...desi nu o sa ma credeti pana acum nu i-am luat nici macar o jucarie...dar o sa schimbam repede situatia.
Va pup pe toate! Ma duc sa fac mucenici si revin mai tarziu sa vad ce mai ziceti.

36+

Mihaela
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20718;28/st/20060402/k/c977/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Ema, felicitari!

dar Ema nu trebuia sa nasca natural? ca parca pierduse dopul si avea si contractii. sau nu mai stiu io?

Aileana, felicitari si tie, ca am io asa un feeling ca deja ai nascut :)

aseara am vazut si io filmul renumit si premiat la Oscar: Brokeback Mountain (chiar ma gindeam cum l-or traduce romanii: Muntele Beteag?). in fine. si vreau sa zic ca nu-s deloc, da' deloc impresionata. plus ca n-am inteles de ce toata lumea zicea ca e film cu cowboys, cind aia nu-s decit niste oieri... sau ciobani, cum vreti voi). pe-aici pe la noi prin zona sunt multi cowboys, ca sunt crescatori de vaci, si chiar spunea unul, revoltat, ca toata lumea vorbeste de cowboys (vacari) cind aia nu-s decit niste sheepers (oieri). unde mai pui ca aia din film sunt si homosexuali (chestie care i-a lovit tare de tot in orgoliul lor de sexy cowboys pe-astia de-aici ).

33+4

Alexandra
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , eco 18 sapt si eco 2D&3D 24 sapt

Mergi la inceput