Mamici de martie-aprilie 2006 (53)
Raspunsuri - Pagina 7
ciuf spune:
Aileana, sa fie o nastere usoara, sa il tii pe bb cat mai repede in brate, sa fie un sanatos si mancacios. Tinem pumnii si curaj! Vom fi alaturi de tine.
Pup
Ciuf (34+) si Luca (11.11.2003)
Camera lui Luca/Finding Nemo
MP spune:
Fetelor,am pus poze noi...si cu creatiile mele(paturica si caciulita lui Matei).E gata si caciulita lui Vladut,dar nu i-am facut poza.E tot asa,numai ca e mai mult bejuliu cu mai putin albastru.
Ciuf,nu cred ca ai de unde sa te inspiri...eu nu sunt asa talentata ca alte fete,dar ma straduiesc.
Si pulovarase nu stiu sa fac...
si vreau sa stiu si eu ca sa le fac barbatilor mei.
Noapte buna dragelor!
Pozele noastre
Vlad
Matei
alinaalex spune:

Revin si eu dupa cateva zile...
In primul rand, felicitari proaspetelor mamici ILE si LUMYSTI!!!
Wow, Ile, asta da surpriza! ![]()

In al doilea rand, Felicitari tuturor mamicilor care au nascut deja si celor care urmeaza in viitorul f.f. apropiat, de 8 martie!!!
Noi suntem bine, azi am fost la dr. si avem vesti bune: bb a crescut mult, e ok, in grafic, colul e putin moale, dar inchis. Dr.m-a incurajat iarasi, a zis ca voi naste f.usor (natural), m-a felicitat ca arat bine... pai ce sa va zic... eu si burtica, acolo am pus toate kg
. Stiti cum arat??? ca si cand as fi inghitit nu un balon, vorba cuiva, ci o minge mare!!! N-am facut fund, solduri, sunt idem ca inainte de sarcina, poate de aia burty mi se pare imensa! Toata lumea ma intreaba cand imi face cezariana dr.!!! Am vorbit si despre asta si dr. mi-a zis ca , dupa parerea lui, e mult mai bine pt. mine sa nasc natural,om vedea cat de mare va fi bebe, dar asta vedem la momentul potrivit. M-a chemat la urmatorul control peste 2 saptamani.Sper sa fie totul bine pana atunci...
In week end am avut iarasi contractii tot mai dese,dar nedureroase, m-a apucat groaza ca o sa ajung iarasi in spital sub perfuzii, mai ales ca nu prea am stat cuminte, duminica am fost la o zi de nastere, n-am avut ce lucra, luni m-am potolit si am stat toata ziua acasa si in pat, iar de ieri, am marit doza de pastile, contractiile s-au mai rarit si tai-o pe afara, cumparaturi, plimbari. Azi am batut toate recordurile: de dimineata am facut curatenie generala, am facut si pe baby siter-ul cu un baietzel de 2 ani plin de energie care m-a alergat toata casa, am fost si la dr., am bantuit cu o prietena toata ziua in oras pt. ultimele cumparaturi si uite ca sunt bine! A fost si o vreme super, ce-i drept, numai buna de shopping.
Bagajul e gata!!! Maine mai aranjez cate ceva in camera si gata!
Deja am intrat si eu pe ultima suta de metri...![]()
Ma tot gandesc la surpiza lui ILE. Hihihi, si eu am cumparat toate lucrurile lui bb pe albastru , pana si mobila din camera e pe albastru si crem (asa s-a nimerit, deocamdata o sa stea cu noi in dormitor). ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Da stiu sigur ca e baiat!

toate fetele, ma duc sa ma culc, ca-s rupta!![]()
Noapte buna, somn usor tuturor
ALINA si BB
36+2zile!
mai avem asa putin...
pozici
ciuf spune:
Monica, foarte frumoasa paturica, cat si caciulita. Uite eu nu stiu sa fac motz asa bogat. Vladut e un dulce cu ea in cap.
Iar tu ... imi vine sa fug de acasa cand vad ce fizic ai.
Poza asta o aruncasi asa ca sa ne faci niste invidioase. Unde e mai burtica? Chiar esti insarcinata? Si ce picioare!!! Super.
Fetelor, maine micuta lui Serj, Ambra, face o lunisoara. Asa ca sa-i uram "La multi ani", sa fie sanatoasa si frumoasa, iar mami ei sa fie o fericita cu asa copilasi.
Pup
Ciuf (34+) si Luca (11.11.2003)
Camera lui Luca/Finding Nemo
cri19 spune:
Buna fetelor!
Am si eu o intrebare la voi,daca nu va suparati:ce stiti despre pruritul gravidic?
Am intrebat si pe forumul unde postez eu(mamici de sept-oct),dar n-a stiut nimeni sa-mi zica nimic.
Va multumesc anticipat pt raspunsuri!
Va urez din tot sufletul nasteri usoare si bebici super sanatosi

Felicitari pentru proaspetele mamici

12+
cricri
aida_o spune:
Delia (si nu numai) uite aici (www.babyconnection.com/baby/babycare/" target="_blank">http://www.babyconnection.com/baby/babycare/) niste informatii interesante despre cum sa ai grija de bebe (este si o pagina despre cum sa ingrijesti buricul lui bebe.
cri, acum citeva minute am citit despre ce intrebi tu (numai ca in engleza, aici: www.babyconnection.com/pregnancy/prenatphys/9450/#5" target="_blank">http://www.babyconnection.com/pregnancy/prenatphys/9450/#5
p.s.: pune, te rog, niste spatii intre fericitii
din mesajul tau, ca s-a latit pagina :) multzam 
Delia21 spune:
Aida,mersi mult scumpa.Am pus cateva pozici noi http://community.webshots.com/user/lela3321 .Ma intreba nu stiu sigur care dintre fete,cred ca Anairda,cate kile am dat jos dupa ce a venit bebe.Deci inainte de sarcina aveam si eu 52-53
,in seara cand dinainte de bebe,deci pe 24 aveam 64 kile,deci 12 in plus,iar pe 1 martie cand amaajuns acasa,normal ca printre primele lucruri dupa ce m-am facut comoda in pijamale ,avui 57;deci am ramas cu 5 in plus....pe care preconizez sa le dau jos in maxim 2 luni,dar...cezariana avand nu ma pot apuca de sport 6 saptamani deci singura metoda imi ramane sa fiu f atenta la ce pap si sa uit de dulciuri.
[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]
simona_toma spune:
FELICITARI EMAAAAAA!!!!!!!!!!!!

Sa te refaci repede, sa ai mult laptic si bebe sa fie cuminte, cuminte, fara de colici!!
Fetelor, am noaptea niste dureri de burtik, atunci cand ma intorc de pe o parte pe alta, de-mi vine sa nu ma mai intorc!!Si ma mai doare cand ies afara la cate o plimbarica si mi se intareste beton.Ale naibii contractii, m-am saturat de ele!!
Din aceste motive azi si maine o sa stau numai in casa, sa ma mai linistesc.
Simona 35 fix si bebe
Raducu (sau...??)
Tina_Welsh spune:
Loriana27,eu zic sa te linistesti.Stresul nu ajuta mai ales cand alaptezi.Dezvoltarea fiecarui copil e diferita.Nu te lua dupa medicul pediatru in totalitate,mai fa si ce iti zice instinctul de mama.Daca tu o vezi ca e ok,ca papa,si-asa e de ajuns.O sa ia si in greutate nu iti face griji.Cand o trezesti sa o alaptezi,joaca-te putin cu ea inainte,sa fie treaza ca lumea,joaca-te putin cu sanul pe la gurita,ca sa o atati si abia dupa aceea alapteaz-o.Cred ca va ajuta.Mult succes.pupici
Dolcebaby,bine ai venit.Daca vrei te trecem si pe listuta,numai sa imi dai datele de care am nevoie.Pupici si sarcina usoara in continuare!
Aida,Ile stia de la ecograf ca va avea baietel.Pe listuta a fost trecuta cu bebe Andrew,daca te uiti la celelalte capitole,si dupa aceea schimbase numele in Erik.Dar se pare ca a devenit Vivian:)!Cum sa nu o trec pe bebitza Alexandra pe listuta?Uite chiar acum o trec..Pai parol ca dam una de alta,dar in fericitul caz,in care te vei potoli putin si iti iei si tu concediu!Ah da stai ca tu esti abia la 33de saptamani la 36 sigur o sa stai acasa ca nu o sa mai poti!

Kim,superba legenda!
Val,am schimbat.Succes cu noua doctorita!
Onsami,l-am primit.Multumesc.
Sotul nu se supara.Nu are de ce!
Andra_Simona

.
MP,felicitari pentru bebe Matei,grasun si frumos!WOW,doar 8 zile........!SI frumoase poze si frumoasa mamica,si paturica si caciulita si puiuti!

Aileana,facem galerie si pentru tine.

Sa dai sms ca te mananc!
SERJ,LA MULTI ANI PENTRU BEBE AMBRA!SA ITI TRAIASCA SA ITI ADUCA NUMAI FERICIRE SI TOT CE ITI DORESTI.SA FIE MARE SI FRUMOASA SI SANATOASA!
CRI19 sper sa iti fie de ajutor ce am gasit eu pe internet:Pruritul gravidic apare īn trimestrul al III-lea, mai ales īn caz de nasteri multiple. Uneori poate apare si mai devreme, initial la nivelul abdomenului, iar apoi se generalizeaza. Este mai accentuat noaptea si dispare la 1 - 4 saptamani de la nastere. Poate reapare la sarcinile urmatoare sau īn caz de administrare de contraceptive orale. Este urmarea unei colestaze intrahepatice, īn general anicterica. Daca colestaza usoara nu prezinta nici un risc nici pentru mama nici pentru fat, cea severa creste riscul de nastere prematura sau moarte fetala. Diagnosticul se pune pe dozarea fosfatazei alcaline, transaminazelor, nivelului sanguin al sarurilor biliare postprandial. Colestiramina este eficace īn 80% din cazuri. S-adenozilmetionina poate sa scada colestaza. Īn absenta retentiei biliare trebuie sa ne orientam spre afectiuni particulare femeii īnsarcinate: herpes gestationis sau papule si placi urticariene la debut.
Delia,sa iti traisca puiul.SUnteti frumosi foc amandoi.Insa vreau sa te intreb si eu ceva.Dupa ce i s-a dat acel laptic din soia..tu ai incercat sa il alaptezi normal?Vomitatul pe care l-a avut in spital poate fi de la laptele praf,insa laptele matern il poate accepta fara probleme.Macar pentru o luna daca l-ai alapta ar ajuta extrem de mult.
FETELOR,AZI DIMINEATA LA 3.30 A.M.,A NASCUT EMA.72 PRIN CEZARIANA,PE BEBE MARIO,CU 2910 GRAME SI APGAR 9.CM INCA NU STIM DAR VOM AFLA.FELICTARI EMA,SI BEBE MARIO BINE AI VENIT PE LUME.
AM VORBIT SI CU AILEANA,AU INTERNAT-O ASA CA AZI SAU MAINE VA DEVENI MAMICA.
la toate fetili!EU ma duc in vizita la nasa azi!Si yu!
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea