Mamici de martie-aprilie 2006 (53)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biuta spune:

Dragele mele..am compus un mesaj..in care am cetit din urma..si v=am scris pe fiecare in ordine..cum era frumos, dar, sotul iar a instalat ceva nou la computer..asa ca s-o dus..si eu nu mai am energia si timp sa citesc iar..ca atare, VA MULTUMESC FOARTEEEEEEE MULT SI DIN SUFLET PT TOATE URARILE DE BINE..SI VA DORESC LA TOATE BEBELUSI FRUMOSI SI SANATOSI..PLUS NASTERE CAT DE USOARA..PT CELE CE NU AU NASCUT :)
LA MULTI ANIIIIIIIIIII PT 8 MARTIE..O PRIMAVARA FRUMOASA..SI TOT CE VA DORITI PT VOI SI BEBELUSI :)
VA PUP PE TOATEEEEEEEEE ABSOLUT :)
Bia + Anthony :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onsami spune:

ile77, sa va traiasca fetita! ce martisor frumos ai primit!

tina, daca ai primit SMS de proba, te rog da un scurt raspuns pe forum sau pe mess. sper ca nu se supara sotul,pe romancele gravide care n-au alta treaba si iti scriu!

onsami, 39 sapt. fara o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Biuta (si nu numai),
uite cum fac eu ca sa ma asigur ca nu mai pierd mesajele pe care le scriu (practic, copiez in memoria calculatorului tot textul, inainte de a-l trimite; in felul asta nu mai am grija ca, daca moare forumul sau se inchide subiectul sau se intimpla nush'ce, pierd tot ce am scris):

Cind am terminat de scris ce aveam de scris,
selectez tot textul scris, si
dau click pe butonul din dreapta al mouse-ului
si aleg "Copy". (o sa vezi ca ai mai multe variante, printre care Undo, Cut, Copy, Paste, Delete, Select All - tu alegi, deci, "Copy").
(sau o alta varianta este ca, dupa ce am selectat textul, sa ma duc sus, la bara gri de la Internet Explorer, si sa aleg "Edit" si apoi "Copy")

In acest moment, tot textul este copiat in memoria computerului.

In cazul in care se intimpla ca, dupa ce apas pe butonul de "Trimite" sa se piarda mesajul (asa cum a patit Biuta acum), aleg din nou optiunea obisnuita de a scrie un raspuns ("Raspunde la subiect"), si fac iar click-dreapta in zona unde ar trebui sa scriu mesajul, numai ca de data asta aleg "Paste". In felul asta, tot mesajul meu pe care-l credeam pierdut se recupereaza din memoria computerului.

Evident, o alta varianta ar fi sa scrieti mesajele intr-un fisier de pe hard disk (de ex in format DOC) si sa copiati/pastati de acolo tot ce ati scris, in fereastra cu mesajul de pe forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Aida,la inceput i-au dat la spital alt lapte,nu stiu cum se chema si Rudy il vomita pe tot,da pe tot.....si ma simteam ca un sac plin de rahat pe mtiv ca are ceva bebe.Si i-am spus la pediatru si mi-a zis sa-i dau Similac facut pe baza de soia,deci fara lactoza caci e mai usor digerabil si de atunci nu avem probleme.

Kim,pentru ca bebe al meu meu a venit prin cezariana ,mi-a zis doctora ca poate lua pana la 2 saptamani pana sa apara lapticu si....dar deocamdata el e bine pe similacul lui fara lactoza.

[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biuta spune:

Aida draga, exact asta si facusem..am compus, am salvat..si am zis ca trimit mai tz..ca nu am avut timp..si mi-a reinstalat windows-ul din nou..si adios amigos..
Da mersi tare mult ..ai fost tare dulce :)
Stiu ca si tu ai scris.ca tin minte fetele..da nu ordinea..si ca sa nu se simta careva aiurea..prefer sa multumesc asa, la toate deodata :)
Am uitat sa felicit toate mamicile care au nascut de atunci: Nshiroooo, Tecla, Ile..si de am uitat pe careva..felicitari si la ele
Pupiciiii la toata lumeaaaaaaaaaaaaaaaa!!
Bia+Anthony

Mergi la inceput

Delia, multam de raspuns. Asa ma gindeam si eu, ca n-ai ce face in spital, accepti ce ti se da. Pupicei si tie si la Rudy cel scump

Biuta, am inteles. Aici tati al vostru tre sa dea socoteala
Pupici la Anthony rockerul, si tie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_simona spune:

SALUTARE LA TOATA LUMEA
Va doresc un 8 Martie superb,si o primavara plina de impliniri si de bebei sanatosi si frumosi.
ILLE-FELICITARI PT BEBELINA,INTRADEVAR AI AVUT DOUA MARI SURPRIZE DE 8 MARTIE.UNA CA A VENIT PE LUME INGERASU SI A DOUA CA INGERASU TAU E FETITA.SA VA TRAIASCA SI SA VA BUCURATI DE EA.
NOE-mersi de sfat sa stii ca ma simt mai bine cu corasonu,pt ca am.Multi.
Acum sunt curioasa cine o sa mai nasca maine fetelor?
TINUTZA-
35w6d

Mergi la inceput

tocmai am constatat ca, daca mai merg curind in Romania, o sa iau o mare teapa cu preturile astea, de cind cu leul nou. ma uitam pe catalogul de la Cora (www.cora.ro/cora/index" target="_blank">http://www.cora.ro/cora/index) si habar n-am care mai sunt preturi mici si care mari (adica na, am o idee, dar mi se pare ciudat sa vad atit de putine cifre intr-un pret).

na, ca acum poftesc la Sana, si n-am de unde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Sal'tare fetele!

Incep prin a va ura un 8 Martie minunat(atat cat a mai ramas din el),o primavara asemenea si niste bebe-martisoare binecuvantate!

Apoi,felicitari Ile pentru fetita!! Asta da surpriza.Sa fiti sanatoase amandoua!

Noi in seara asta am fost la medic...am vazut micul Matei,i-am vazut mutrisoara asa de bine ca asa m-a apucat un chef sa nasc cat mai repede ca sa il strang in brate...Are buzitele ca si Vladut.
Atata doar ca se prezinta(cel putin conform aparatului) mai grasut decat fratiorul lui mai mare.Asa ca Tinuta,trece-ne si pe noi cu 3250 g la 38 saptamani FIX!
Joia viitoare s-ar parea ca va fi ziua cea mare pentru noi...insa mai negociem.Miercuri merg la spital si aflu ce si cum cu exactitate.Oricum,in principiu,joi 16 martie.
Mai fetelor,ma retrag repede repede ca are sotul de lucru iar,dar nu inainte de a va pupa pe toate si de a va mai dori inca o data tot binele din lume!

Monica,38 fix.

Pozele noastre

Vlad Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileana spune:

Va pup, La Multi Ani!, sa fim sanatoase cu toatele si sa ne vedem puisorii fiecare la timpul sau, sanatosi si mancaciosi.

Ile77, felicitari pentru marea surpriza de aseara, recunosc ca ai deschis calea unei posibilitati la care eu nici nu m-as fi gandit. Sa va aduca noroc si sa fiti fericiti cu totii.

Andra Simona, ..... nu c-as vrea sa ma dau mare, dar s-ar putea sa fiu urmatoarea la catalog daca nenea doctoru e de acord. Maine dimineata, dupa cum am scris si ieri, la 7 jumate 'nemancata', ma prezantez la minunata maternitate, cu bagaje, cu familion, gatita si dichisita. Sper ca macar sa ma interneze si sa nasc poimaine daca nu maine.

Asa ca va urez sa aveti zile linistite, iar eu ii voi scrie Tinei sms dupa cum suntem intelese, ca sa stiti cum stam. O sa pun pe site-ul cu poze o poza de saptamana trecuta,, cand am implinit fix 38 sapt, ca sa va dati si voi seama catamai balena m-am facut. .

Pup toate fetele, mamici si burtici,

38+6

Ileana si
Most wanted baby

Pozele noastre

Life is like a box of chocolates...You never know what you're gonna get

Mergi la inceput