Mamici de martie-aprilie 2006 (53)
Raspunsuri - Pagina 5
Delia21 spune:
ILE77 sa va traiasca printesa si sa va aduca multe bucurii.Abia astept sa ne povestesti cum ati reactionat voi si cei din jur cand ati vazut surpriza.
Tinuta,te pup scumpa si mersi mult de informatii.Am pus un pic de acool si acum da sa se ushte;m-am mai linistit ca-mi tremura inima ieri,zau.Loriana,,dar fiecare bebe are ritmul lui de crestere si luare in greutate;trebuie doar sa fie in grafic,asa stiam eu.Caci de exemplu al meu odor s-a nascut cu 2850g pe 25 feb si ieri l-am cantarit si la 12 zile are abia 2830g,deci mai putin decat la nastere.Mi-au zis la spital ca bebeii in primele 1-2 saptamani scad si abia apoi incep sa puna pe ei.Eu ma rog ,desi poate ca nu sunt realista ca la o luna ,pe 25 martie sa aiba si Rudy al meu 3500g,acum....ramane de vazut,intre timp eu pompez laptic la fiecare 3 ore,cand si cat imi cere el,formula binenteles caci laptic la san nu am.Catrinel17 pe unde esti scumpa mea?La multi ani mamicilor si burticilor si bebelinelor cu ocazia lui 8 MARTIE[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]
aida_o spune:
ile77, felicitari pentru pui!
fetelor, dar ile77 cum de a crezut ca o sa faca baiat? a facut eco si i-au spus ca va avea baiat, sau cum? ca eu nu mai tin minte. si nu avea sexul lui bebe la semnatura.
ema, curaj! ca mai e putin ![]()
Tinutza, in cursul saptaminii ajung acasa pe la 5-6pm, deci cred ca la tine e cam 12-1 noaptea. acum depinde, ca uneori mai mergem sa mai luam cite ceva de papa, sau prindem trafic. lasa ca tot dam noi una de alta, parol! 
nu-mi treci si mie numele bebelinei (Alexandra) in lista, cind ai tu timp? nu de alta, dar vad ca tati nu a schitat nici un gest de respingere a numelui nici la ultima discutie, iar eu... am ramas fixata pe numele asta inca de la eco din saptamina 18, cind ni s-a spus ca o sa avem o fetita.
Ciuf, am uitat sa-ti spun cit de mult mi-au placut pozele voastre. si hainutele, si tot. nu mai zic de cea in care tati il arunca pe Luca in sus, aia e poza de reclama :)
33+3
Alexandra
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , eco 18 sapt si eco 2D&3D 24 sapt
aida_o spune:
Delia scumpa,
sa inteleg ca inca nu ti-a venit lapticul? in conditiile astea, cum ai luat decizia legata de ce tip de formula sa iei pt bebe Rudy? ti-au recomandat de la spital? ca eu sunt fixata pe ideea ca sigur o sa am lapte cind nasc, dar stiu si cum e cu socoteala de acasa... nu de altceva, dar eu sunt obisnuita sa fac o gramada de "sondaje" pina cumpar ceva, si n-as vrea ca taman la formula pt bebelina sa ma arunc cu capu-nainte :)
mai pune si tu pozici cu printul tau, cind mai ai timp, ca tare-mi place de el
si nu te mai stressa atit, ca o sa fie bine (eu zic acum, dar sa ma vezi cind mi-o veni rindul)
ciuf spune:
Ile77, cum naiba mai a iesit fetita? Mama ce surpriza pe toata lumea!!! Si pe socrii. Saracii au cumparat atatea lucrulete frumoase de baietel ...
Da' ce sa zic? Sa fie sanatoasa, frumoasa ca tine si sa pape bine. Tu sa te refaci usor si sa ai mult laptic pentru ea.
Ma apucai sa citesc capitolele din urma, ca nah, acum am alta obsesie, daca oi avea si eu baiat in loc de fata???
Si vazui ca Ileana a avut primul eco la 18 sapt. si i-a spus doctorul ca e baiat. Pai asa fuse si la mine.
Ce m-oi face cu atatea lucrulete de fetita? Il imbrac in rochite roz.
Ema, curaj, iubita. Tinem pumnii.
Aida, comentarii la gabaritul meu nu faci. Esti o draguta. Ca tocmai ce m-am cantarit si vazui ca am 73 de kg. La naiba, saptamana si kg. Unde ajung??? Si am mai scos dulciurile din alimentatie. Si tot capat proportii. Oricum stiu ca-s grasa si frumoasa. Si fac copii nabadaiosi.
Dolcebaby, bine ai venit printre noi. Sarcina usoara in continuare.
Pup gasca
Ciuf (34+) si Luca (11.11.2003)
Camera lui Luca/Finding Nemo
Luizax spune:
Adar - nujtu tina cum o fi da' iost barfagioasa cronica :)
Si acum nust in limitele normale inca pt. cast grasa, abia respir, tardyferonu ce ma mai mentine pe linia de plutire (adica sa pot da din deshte pe tastatura).
Aidi la multi ani la mamici. Alex (4 ani) cica mi-a pregatit supriza-felicitare cu nush ce floare si doo inimioare-a tot meshterit la ea de fro doo saptamani la gradinitza.
kim spune:
Ei ce bine, pe cand ma trezesc si eu, pac! a mai nascut o mamica!
Felicitari Ile pentru fetita, sa ai laptic pt ea si sa te faca fericita asa cum ti-ai dorit!
Fetelor, La multi ani de 8 Martie!
Legenda povesteste ca, la inceputul lumii, cand Dumnezeu s-a hotarat sa creeze femeia, a constatat ca epuizase toate materialele. Dupa o profunda meditatie, a luat rotunjimea lunii, suavele curbe ale valurilor, tandra aderenta a zorelelor, miscarea tremurata a frunzelor, silueta zvelta a palmierului, nuantele delicate ale florilor, privirea indragostita a cerbului, veselia razei de soare, timiditatea randunicii, vanitatea paunului, suavitatea lebedei, duritatea diamantului, blandetea porumbelului, cruzimea tigrului, ardoarea focului si raceala zapezii. A amestecat ingredientele atat de diverse si a creat femeia!
Fie ca toata viata sa fiti asemenea acestei legende!
35+
KIM & p’tit bout d’chou 
photos
aida_o spune:
ciuf,
ce gabarit, mey? ca arati tare bine. acu' io stiu ca si mie-mi zice la fel lumea care-mi vede pozele, si eu tot grasa ma simt. traiasca pozele, ca ne fac mumoase si mai putin pufoase
dolcebaby, bine ai venit! 
aida_o spune:
Luizax,
vaz ca ai inceput sa postezi mai des :) acu' chiar te cred ca ai intrat in conced' :) pupici lui Alex, dragul de el! (abia astept sa nasc si sa se faca si Alexandra mea mare, ca si-aici pe la gradi si scoala ii invata sa confectioneze tot felul de chestii dragute. si sper ca fata mea sa fie creativa ca mine, nu tehnica precum tati
cred ca o sa-i pun tapet in toata camera, sa picteze la pereti cit pofteste inimioara ei, numai sa vrea ![]()
33+3
Alexandra
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , eco 18 sapt si eco 2D&3D 24 sapt
kim spune:
Delia, sunt si eu curioasa cum e cu lapticul. La unele femei intarzie, dar nu abandona ideea.
Aida, aici ni s-a spus ca daca nu alaptam la san, in spital n-avem de ales, dau ei prin rotatie un anume tip de formula, daca tu ai preferinte trebui sa vii cu formula de acasa. Eu vreau sa fac tot posibilul sa alaptez dar la o adica cred ca as prefera formula de la Nestle.
35+
KIM & p’tit bout d’chou 
photos
val77 spune:
Felicitari noilor mamici si sa aveti parte de bebici cuminti si mancaciosi
Tinuta, am o rugaminte la tine sa imi schimbi si mie doctorul si spitalul
Filantropia si doamna doctor Militaru
datorita reportajelor de la televizor despre spitatul Caritas am fost nevoita sa imi schimb doctorul, cu toate ca imi placea tare mult de el si era un doctor bun, dar mai important este sa nasc intr/un loc curtat si fara microbi
Ma duc vineri sa ma vada noua mea doctorita si o sa va tin la curent
va pup pe toate fetele graviduute si mamicute si nu in ultimul rand o
pentru toate de 8 martie
A sti, a putea sã te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in viata