Mamici de martie-aprilie 2006 (53)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

LA MULTI ANI FETELOR DE ZIUA NOASTRA, O PRIMAVARA FRUMOASA SI SA AVEM BEBEI SANATOSI SI FRUMOSI!!Ile77 FELICITARI PENTRU FETITA!!!Ce surprinsi cred ca ati ramas cand v-a zis ca e !Sa va traiasca si sa creasca mare, sanatoasa si frumoasa!!Ema CURAJ!! Asteptam vesti bune despre tine si bebe!!!Multumesc tuturor pentru felicitari!!
io 32+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Luizax,daca te uiti pe listuta nu lipseste numai data nasterii..lipseste de altfel si spitalul si doctorul la care vei naste...si lipseste de altfel si un numar de contact ca sa stim de tine in ziua cu pricina!Pupici si sper sa imi dai si mie datele astea pentru listuta,ca sa arate si la noi frumos..

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

Dr. Ion Ionut, Giulesti.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Ceau fetele!

FELICITARI ILE! CE SURPRIZA! SA VA TRAIASCA BEBELINA SI SA FIE SANATOASA! REFACERE RAPIDA!

eu cred ca o sa rad cu lacrimi daca o sa am o fetita...saracuta ar avea numai hainute albastre!

FETELOR O PRIMAVARA FRUMOASA CARE SA VA DEA MULTA ENERGIE PTR A ADUCE COPILASII PE LUME SI A-I CRESTE! UN 8 MARTIE CU MULTE SURPRIZE PLACUTE SI MULTE FLORI!

Pupici,

Mihaela
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20718;28/st/20060402/k/c977/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Bai fetelor, adeca Tinuta si Luizax, voi o puserati de-o barfa pe forum, ca parca prea va sincronizati cu raspunsurile ...

Iote asa ... am citit, m-am crucit, parca nici nu-mi vine sa cred ca ile are titita ...
Pai ...

ILE77, FELICITARI PUIULE, SA-TI TRAIASCA PUIUTUL SI SA FITI FERICITE AMANDOUA, SA CREASCA MARE SI FRUMOASA SI SA FII MANDRA DE PRINTESA TA!

Sotzul meu va doreste tuturor multa sanatate si "La multi ani" de 8 martie.

adar si bebelina MAIA
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loriana27 spune:

mamicilor si burticilor!

Felicitari noilor mamici Nshiro, Irina,Tecla, Lumysti si Ile77 si imi cer mii de scuze daca am omis pe cineva, gandurile bune se indreapta catre toate noile mamici din grupul nostru.

Din pacate nu am suficient timp pentru a citi in amanunt tot ce ati mai facut, sunt destul de obosita si incerc sa ma odihnesc cu absolut orice ocazie. Asta se intampla deoarece trebuie sa o trezesc pe Mady la fiecare 2-3 ore ca sa pape, caci dr nu este multumita de cat ia in greutate. Ea zice ca la 1 luna ar trebui sa cantareasca 4.2oo kg, iar la 2 sapt fetita nu avea decat 3.340, fapt pentru care ne ameninta cu laptele praf, lucru cu care nu sunt de acord atata timp cat eu am laptic dar bb e putin cam puturosel. In rest este tare cumintica, inca nu are colici ( dar nu e timpul trecut) si baita e placerea ei cea mare. Deja am stabilit cand va avea loc botezul si de acum incepem sa ne pregatim.

Va doresc nasteri usoare tuturor care sunteti in pragul marilor intalniri si refaceri cat se poate de rapide.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.72 spune:

La multi ani burtici si mamici pentru ziua de 8 Martie. Sa aveti parte de surprize placute si multe bucurii.

Felicitari ILE pentru fetita. Sa fiti sanatoase si sa aveti parte numai de clipe fericite impreuna. .

Tina multumesc mult de telefon. N-am vrut sa te tin in suspans si precum vezi la mine merge greu. Nici nu conteaza acum sper sa fie totul bine, atunci cind o vrea bb sa iasa. Cred ca la mine spitalul functioneaza ca sperietoarea de contractii. Cum intru pe poarta cum dispar contractiile. Asa ca am fugit iar acasa. O sa apar internata o groaza de vreme. Ma si gandeam - baiat nascut pe 8 Martie nu suna chiar bine dar era frumos un asa cadou. Rabdam deci. Cand o fi sa fie iti dau mesaj, nu mai cheltui tu cu telefoanele.

Fetele va multumesc de incurajari si galerie. Va pup pe toate si va doresc sa aveti bb-i hotarati ca al meu ce o fi zis daca l-am parat atat ca e mic, sta sa se mai ingrase putin si-mi da batai de cap ca nu e deloc ca la carte la mine, cu travaliul.

si sa ne auzim numai cu vesti bune.
Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Ile,sa va traiasca printesa!Oare cate lucrusoare baietesti o avea???
De 8 martie nu puteai primi un cadou mai frumos...Uite si nistesi nistede la noi!

ANDREEA GEORGIANA +36 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Sunt o viitoare mamica de mai -iunie dar cred ca m-as incadra si aici la voi pt ca voi naste prin cezariana si asta se va intimpla pe la sfirsitul lunii aprilie.

Eu am tras cu ochiul pe la voi prin ograda si v-am admirat pe cele care ati nascut pina acum, toti bebelusii sunt superbi si sa dea Dumnezeu sa va aduca numai bucurii
Stiu ca sunteti foarte ocupate cele care sunteti proaspete mamici dar sunt foarte curioasa cam cit a costat nastere, cit ati dat la dr. la anestezist....etc

LA MULTI ANI pentru toate mamicile si viitoarele mamici !

dolcebaby

Mergi la inceput