Mamici de martie-aprilie 2006 (53)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adar spune:

LA MULTI ANI SI O PRIMAVARA PLINA DE BEBEI FRUMOSI SI SANATOSI, IUBIRE MULTA, NASTERI USOARE, GHIOCEI SI MUUUUUUUULTE BOMBOANE......[bis]
si pentru cine poate ....

adar si bebelina MAIA
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

La multi ani,mamici si burtici!Sa avem parte (impreuna si separat) de o primavara minunata(pt. cele aflate la prima nastere va fi cea mai minunata!),de un bebel sanatos si frumos,asa cum aparea in visele noastre de pana acum si de multa dragoste din partea celor din jur,in special a lui tati.
Curand,vom primi si noi celebrele felicitari facute la gradinita,cu poza puiului si snur ros'alb,pe care va scrie:De ziua ta mamico/in dar ti-am adus inima/si crede-ma mamico/un dar mai frumos nu se putea!

ANDREEA GEORGIANA +36 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

FELICITARI IRINA71, TECLA, LUMYSTI! Multa sanatate bebelusilor, sa va aduca numai bucurii. Refacere rapida!
ile si ema72 astept vesti bune despre voi
Tina multumesc mult pt. informatii. Am citit tot ce ai scris la cele 2 subiecte. Ai scris ceva despre niste "cosuri" care apar pe san si sunt normale. La mine au aparut vreo 3 bubite (un fel de negi mici) pe unul din sani (una chiar pe sfarc). Astea sunt normale?
In ultimul timp am dureri ca la menstruatie de cateva ori pe zi (chiar si noaptea), de scurta durata, fara alte simptome. Sa ma astept ca nasc mai repede? sau si asta e normal? Ca eu sper sa nu se intample luna asta...
La multi ani! de 8 Martie tuturor mamicilor si viitoarelor mamici. Sa avem cu toate bebei sanatosi si frumosi!

Ileana 34+
Poze cu noi Nepotul meu David
Ghindoaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Felicitari noilor mamici si multa sanatate micutilor care tocmai si-au inceput calatoria!

FETELE, LA MULTI ANI DE ZIUA FEMEII SI MAI ALES ..LA MULTI ANI DE ZIUA MAMEI...chiar acum vorbeam cu o prietena si imi zicea ca la anu pe vremea asta o sa vina mogaldeatza mica cu o floare si o sa imi zica : La multi ani , mami!...voi va dati seama?

Doublemom, mi-au dat lacrimile la povestea ta, felicitari inca o data pentru printzesici

fetele, am intrat pe fuga ca trebuie sa ma grabesc un pic: la pranz ne scoate husband in oras la masa, zic "ne" pentru ca, deh, suntem doua fete acum, nu?

va pupacesc si sa aveti o zi faina!!!

Noemi 38+....

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Ciufulet,ce pozaaaa mumoasa!Ce mamik si ce burtik!
Doublemom,superba poevste,ca si tine de altfel!Printesele tale sunt adorabile!Multa sanatate si tot ce va doriti!
Kim,lasa ca stam pana la termen ca asa trebuie!
Andra_Simona,felicitari pentru bebelina!
Polixeni,cu mare placere,si astept sms-ul!
Tania2,nu e nici o bataie de cap.De-aia sunt aici!In legatura cu spitalul,fii tare,si roaga-te sa fie totul bine sa vii cat mai redepe acasa!
Delia21,felicitari pentru buricut.SA stii ca noua ne-au zis la cursurile de prenatale,ca aici nu se mai foloseste alcool de mult!EU zic sa faci ce-a zis Ciuf!Stranutatul nu e semn de raceala si este foarte comun la noi nascuti.Asta inseamna ca mai are cateva mucusuri,care vor fi eliminate prin acest stranut!Asa ne-a zis la prenatal!Util nu?
Ama_Kaly,felicitari pentru bebe Sebastian!Ce grasun e!
Adar,Iti multumesc mult pentru sms.Esti o dulce!Un 8 martie fericit si tie,si un bebe asa cum iti doresti!
Ileana_Marius,acele mici chestii mi-au aparut si mie pe aureola.Dar nu alea sunt..poti vedea pe aureola niste cerculete (pori) mai mari gen cosuri,dar care nu au iesit din piele..cam asa arata..nah...nu stiu cum sa fac descrierea exacta.In legatura cu cele care le ai tu iesite,gen alunite,am intrebat doctorul si tot din cauza hormonilor este.Cu durerile,eu zic sa intrebi medicul,pentru ca depinde de la corp la corp.Durerile pe care le am eu in partea de jos..stiu exact de ce sunt..! si sper ca ti-am fost de ajutor!
Noe,have fun!

Fetelor,a nascut Ile77,aseara la ora 19.31,una bucata pe nume Vivian,in loc de una bucata cum era asteptat.Vivian are 3630grame,53 cm si este cuminte!

Vivian,bine ai venit pe lume.SA ii aduci mamei tale numai fericire si implinire!

AM vorbit si cu Ema72,se pregatea sa se duca la spital,dar contractiile erau ba regulate,ba neregulate.Oricum,noi tinem pumnii si facem galerie!
Hai Ema!!!Hai Ema!!Hai Ema!!

La multi ani de 8 martie!O primavara placuta si bebei sanatosi si frumosi!

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

Felicitari la noile mamici!! Bebelashi fara colici, mancaciosi si dormicioshi.
Am vazut ca la mine lipsesc nejte detalii. So..data nashterii 04.09.1973 (io). Bebe fetitza avea la 33 de saptamani 2.250 kilez :))). Acum cred ca am intrat in sapt. 37 si nu mai am rabdare...vreau sa vad ce minunatie o sa fac!! dar pe de alta parte m,a gandesc ca dau in alte alea..oboseala, papi, baitza, skimbat...tralala..... Singura kestie care ma incanta e ca o sa ies cu caruciorul sa ma plimb prin parc. Dar si asta pare obositor acuma, ca daca ies. o sa am si carucior...si Alex (4 ani) cu mashinutza, bicicleta sau ce mai vrea el. Asha ca....sa mai am rabdare sa nasc? ca io m-ash duce si azi :)))) ca asha mi s-a facut dor de un bebe mic mic....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

La multi ani de 8 Martie !!! Sa avem o primavara frumoasa si plina de bucurii!

Ciuf uite ca nu esti singura
Andra Simona, felicitari pentru fetita dolofana si frumoasa!
sa incepem sa facem galerie pentru Diana,Ileanasi
Polixeni, Anairda
Frumoasa poveste Doublemom,mi-au dat lacrimile, ai nascut in spitalul in care voi naste si eu si cu aceeasi dna doctor si emotiile au fost si mai mari, ca ma puneam in locul tau...
Felicitari si tie Ama Kaly pentru bebe bucalat si dolofan . La mine Teo avea 1800 grame la 32 sapt.

Am fost ieri la doctor. Toxoplasma Igm e tot negativ, deci suntem ok. M-am linistit ! Insa bebe al meu trebuie neaparat sa stea cuminte in burtica macar 2-3 saptamani, pentru ca sa se nasca cu dna doctor a noastra.

Mari 35++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Felicitari Ile77.Sa va traiasca Vivian, sa fiti sanatosi si fericiti !

Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doublemom spune:

Felicitari ile !!!
Sa cresti mare si frumoasa Vivian !!

Hai Ema !!! Curaj!! Esti aproape!! Pupici si suntem langa tine!!

La multi ani de 8 martie!O primavara frumoasa si bebei sanatosi si frumosi si papaciosi!!

Ce frumos e sa gasesti cate un bebe nou de cate ori intru!!! Asteptam pozici cu toti puiutii mici!

Ma bucur ca va place povestea mea si promit sa o continui cat mai curand. M-a amuzat ca eu ma apucasem de scris printre picaturi (de lapte ) si pana m-am mocait eu sa termin voi ati inceput un nou capitol !!
Tin pumnii tuturor burticilor care sunt pe ultima suta de metri !
Va sarut si ma intorc!!

Miha
mamica cu doua fetite

poze cu gogosicile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Felicitari ile77 pentru bebelina. Multa sanatate lui Vivian. Refacere rapida! Te astept cu povestea nasterii.
Tina si multumesc. De "cosuri" intelesesem, dar pe langa astea am si acele bubite. Multumesc pentru lamuriri.

Ileana 34+
Poze cu noi Nepotul meu David
Ghindoaca

Mergi la inceput