Mamici de martie-aprilie 2006 (53)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

sal

Felicitari noilor mamici, sa va traiasca puiutii !

Fetelor, dupa un 8 martie minunat petrecut cu tati la restaurant m-am ales cu o durere de burta de la stat pe scun si urcat 6 etaje la intoarcere ca nu mergea liftul, de am crezut ca gata a venit ceasul.
Stare de somn, dureri de burtik, dureri de spate, kk din juma in juma de ora, bb miscacioasa, dar pana la urma traiasca scopantil si no-spa.
Pe seara mi-am mai revenit, dar se intoarce tati de la Roman si-mi spune ca a vazut un accident oribil pe sosea. Incep stirile si ce sa vezi, tragedie. Spun: inchide ca nu pot sa vad!
Noroc ca m-am bagat in pat si am reusit sa adorm.
Astazi ne este mai bine, peste o ora avem masaj, sper sa ne revenim si sa iesim afara ca este tare frumos.

Pupicei

bb si tania

http://community.webshots.com/user/red_tania
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Fetelor a nascut DANANITA!Pe 8 martie,la ora 4.15AM,un baietel pe nume David-Alexandru.3400Grame,52CM,Apgar 9!DAvid bine ai venit pe lume!

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

ce lungan :)))) sa ii traiaska si sa fie sanatos si norocos!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

DANA sa va traiasca David-Alexandru! Te asteptam pe forum sa ne povestesti! Felicitari!!!!!!!!! Super cadou de 8 Martie!

Delia in afara de spirt poti folosi ca dezinfectant tinctura de iod, betadine sau triple dye...care nu ustura si sunt f bune antiseptice. nu te ingrijora decat daca sunt semne de infectie locala...roseata, secretii, discomfort ptr bebe. Poate rezolvati si cu lapticul...mai incearca! Noi va tinem pumnii!

Loriana eu as cere si parerea altui pediatru!

Tania nu mai te uita la tv in cazuri ca asta...ai si tu un bebe si nu bine sa ne suparam!

Noe super burtik!

Si acum sa mai schimbam un pic atmosfera trista...si in cauza vremii...aici e un frig...nici pisica nu iti vine sa o dai afara.

Un iepure alerga vesel prin padure, cand vede un cerb care fuma un trabuc. -Ce faci, ai innebunit?Intr-o zi frumoasa,in mijlocul naturii, tu te intoxici? Hai cu mine sa alergi,sa-ti oxigenezi plamanii!
-Ai dreptate,spune cerbul,si incepe sa alerge cu iepurele.

In timp ce alergau,cei doi vad vulpea,care statea cu nasul in cocaina.
-Hei,spune cerbul,aici in mijlocul naturii ti-ai gasit sa iei coca. Hai mai bine sa alergi,sa-ti oxigenezi plaminii.
-Ai dreptate,raspunde vulpea,si incepe sa alerge cu iepurele si cerbul.
Putin mai incolo,il intilnesc pe lup,cu seringa in mina.
-Hei,in mijlocul naturii,si tu te droghezi?Vino sa alergi cu noi,sa-ti oxigenezi plaminii.
-Da' mai lasati-ma-n pace, spune lupul, de fiecare data cind iepurele ia extasy, noi incepem sa alergam ca idiotii!!! )))

Daca stiati bancu`...mii de scuze...dar mie imi place tare mult!

36+

Mihaela
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20718;28/st/20060402/k/c977/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Ziua buna,dragele mele!

Mai intai vreau sa felicit proaspetele mamici Aileana si Dananita,sa le doresc sa isi revina repede si sa le traiasca pruncii si sa se bucure de ei!

Apoi,cu gandul la Diana1968,care ar fi trebuit sa nasca azi,de ziua mea,vreau sa ii transmit ca m-am gandit la ea de dimineata,dar daca nu a nascut azi,o sa ma mai gandesc si maine o data si o sa ma rog sa fie totul bine.Hai,Diana!!

Nu in ultimul rand vreau sa va multumesc din suflet pentru frumoasele si caldele urari!Ma simt printre voi ca printre prietene si ma bucur tare mult ca v-am gasit.

Va sarut pe toate si va multumesc inca o data!!!

Sa aveti o zi minunata,plina de soare si caldura!

Monica,38+

Pozele noastre

Vlad Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

MP LA MULTI ANI!!!Sa ai parte de o nastere usoara si de un bebe sanatos si frumos!!!FELICITARI PROASPETELOR MAMICI AILEANA,EMA,DANANITA!!Sa va traisca puiutii si sa creasca mari, sanatosi si mumosi!!Diana iti tinem pumnii si asteptam vesti despre tine si bebe!!Am zis ieri ca am luat bouncer si patut, de fapt e swing nu bouncer!Multumesc fetelor care m-au felicitat!Abia astept sa vina bebe sa il vad in ele!!
io 32+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe

Mergi la inceput

Am si eu o intrebare proaspetelor mamici de baietei, cum ii spalati la putzica?io 32+ cu Seby Poze mami si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

Felicitari la proaspetele mamici, Ile, Dananita, Ema72 si Aileana. sa va traiasca copilasii si sa fie sanatosi cuminti si mamicile cu mult laptic!!!
fetelor, va multumesc mult pt urarile facute Ambrei, si va doresc si voua sa fie la fel. copilasii vostri sa va umple viata de bucurii!
ariadna pe unde esti? cum te descurci cu puiutii?
catrinel cum a ramas cu tehnica operatiei? taie muschii sau nu? oricum mai ai putin si tu, nastere usora si refacere rapida. iar bb sa fie mancacioasa.
pupici si o primavara frumoasa la toate

cristina

Poze cu puiul meu

Poze din vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Ama_Kaly,citeste la cursul de prenatale din odisee,si vezi daca iti este de ajutor!

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea

Mergi la inceput

Tinuta am citit tot ce ai scris acolo, nu numai de igiena intima a baieteilor, e foarte interesant, insa as vrea sa stiu si ce zic mamicile noastre!io 32+ cu Seby Poze mami si bebe

Mergi la inceput