Mamici de martie-aprilie 2006 (53)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ROROSU spune:

Felicitari tuturor mamicilor si sanatate bebelusilor si viitoarelor mamici !

Motive neprevazute m-au impiedicat sa va monitorizez indeaproape, dar gandurile mi-au fost intotdeauna aproape de voi toate !

Astazi am fost externata dupa 10 zile de spitalizare cu motivatie "amenintare de nastere prematura datorata hipertensiunii induse de sarcina", ceea ce a presupus perfuzii, injectii cu litice din 6 in 6 ore, tratament cu dopegyt si norvasc, monitorizare puls bebe, ...

Abia azi s-a considerat ca tensiunea s-a stabilizat la 13-14/7-8 si mi s-a dispus externarea cu obligativitatea reintoarcerii luni, 13.03, pentru o reverificare (care nu exclude o noua internare, daca aceasta se va reimpune).

Sigur ca variatiile de tensiune pot fi puse si pe seama nesansei de internare a mamei mele in aceeasi perioada pentru o operatie de polipoza, precum si a unor neplaceri aparute in ultima perioada la locul de munca ...

Raman in asteptarea unor vremuri si evenimente mai optimiste iar intrarea pe forumul mamicilor este din plin un balsam de pus pe ranile mele,

ROROSU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Cat,superba Anna-Lia!SA creasca mare si frumoasa si sa iti aduca numai bucurie!AM primit ceaiul si chiar m-am apucat sa beau.Iti multumesc mult de tot.Am incercat sa iti scriu pe Messenger azi..dar erai Idle.
Andreea Geogiana,of saracuta de tine prin cate ai trecut pentru pachetelul asta!Am achizionat azi una bucata rochita pentru micutza Theea.Sper sa iti placa.Maine va pleca spre tine.Vezi ca o sa ai suprisza.O sa fii chemata la Posta Romana ca sa ridici coletul,si din nou va fi deschis si verificat!Din pacate nu stiu nici un DHL pe langa mine.
Loriana,eu iti urez bafta!
Catrinel,multi si multa rabdare!
Ama_Kaly,felicitari pentru achizitionari!
Ciufuletz,de Pispirica stiu ca a fost la pat..pana ieri,se simtea mai bine,insa ieri seara s-a dus din nou la spital,iar au tinut-o pe perfuzii de Giprinal,si acum este din nou acasa,si este bine.Se pare ca bebelina n-are nici un stres,e bine sanatoasa numai Pispirel ce tot are contractiile astea.Sa speram ca sotul ei ii va face calculatorul in curand.Laura Ioana a zis ca imi da ea mesaj,deci astept.Inca nu am sunat-o.I-am trimis un sms si sa vad daca raspunde.Mi-a raspuns.E bine sanatoasa.Bebe al ei nu da semn de grabire.De masea mie imi sta sa imi cada..si sper sa o faca in curand ca numai suport sa se balangane in gura.
Pispirica va pupa si va saluta pe toate.
Laura IoanaFelicita toate noile mamici,si saluta si pupa viitoarele mamici!
MP,sanatate multa lui Vladut.
Ameluta,pe mine ma doare osul Pubian de ma inebuneste.Welcome in the club.Eu am intrebat deja la medic si este exact cauza pe care ai spus-o tu.Ligamentele!
Rorosu da-mi si mie un numar de contact,pe mail sau PM sa mai stim de tine din cand in cand.Sau noteaza numarul pe de pe pagina principala si imi dai tu cate un sms.Eu iti urez sarcina usoara,bebe sanatos si voinic,si sa stea cat mai mult acolo la caldurica!

Aileana,felicitari.SA iti traiasca bebe Andrei si sa iti aduca numai fericire!

LA MULTI ANI MONICULEEEEEE!!! SA FII SANATOASA,SA AI UN BEBE SANATOS SI FRUMOS SI TOT CE ITI DORESTI SA SE IMPLINEASCA!LA MULTI ANI!

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Aileana si Bogdan,sa va traiasca puiutul Andrei si sa aveti o viata minunata impreuna!

ANDREEA GEORGIANA +36 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Andreea Georgiana, bag de seama ca nu ai somn.
Si mie imi pare tare rau ca a murit Laura Stoica. Imi placea mult de ea. Are careva melodia ei cu actorul? As vrea-o si eu.
Kim, ce frumos din partea sotului sa iesiti la restaurant. Macar cat mai puteti sa va mai rasfatati. La noi s-a cam dus timpul cand mergeam la restaurant, la lumina lumanarii, ehehe, sa ne vedeti cum alergam acum dupa Luk Muk prntre mese, facem cu schimbul la mancat, zici ca suntem barbari. Parca am fi fugariti. Asa ca am hotarat sa nu mai mergem. Mai degraba comandam ceva acasa.
Cand vine sotul ma astept sa-mi ia si mie un buchet frumos de flori, asa ca a lipsit de 8 Martie. Ah, si mi-a dat vestea ca va mai fi plecat inca doua saptamani la rand, dar macar vine in we.
Azi terminai si pulovarasul pentru zana
M-am apucat acum de unul roz.
Fetelor, eu nu stiu daca voi sunteti uituce, dar eu uit de ma sperii.
Si iau la greu ulei de peste.
De exemplu, v-am zis ca am castigat premiul cu bradutul de Craciun? Eh, trebuia sa trimit adresa alor mei sa intru in posesia premiului. Pai ce facui ca dadui alta adresa. Si la naiba ca stau la blocul ala de ani de zile.
Si primii scrisoare ca de ce nu s-a ridicat coletul de la Posta. Pai cum naiba sa se ridice daca eu l-am trimis la altii.
Asa ca acum am scris adresa corecta si astept coletul.
Ca sa vedeti cat pot fi de aiurita.
Ma mir cum naiba nu uit sa platesc facturile aici.
Pup

Ciuf (34+) si Luca (11.11.2003)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

LA MULTI ANI CU FERICIRE, MP!

Ciuf, esti totala! E in sange chestia asta si LukMuk a mostenit-o la randul lui? In orice caz, cert e ca nu ti-e usor atata timp fara sotior, asa ca... jos palaria! sper ca taticul sa fie mai mult cu voi cand va veni si Zana in peisaj... (si inca mai gasesti timp de tricotat...!!! trebuie sa ai nervii tari)

Cat despre Laura Stoica, D-zeu s-o ierte si s-o odihneasca alaturi de sotul si bb ei, nici nu am cuvinte, am plans cand am auzit. Daca aveti vreo melodie de-a ei si eu vreau.

36 fix

KIM & p’tit bout d’chou
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

La Multi Ani, MP!

Cat, scumpa, dar sa stii ca noi ne-am gindit la tine dupa ce ai nascut... Iar apoi ce sa mai spunem, ca eu de ex imi imaginez ca dupa ce nasti nu mai ai asa de mult timp ca inainte... Dar toata lumea de pe forum a spus cuvinte frumoase despre Anna Lia

kim si ciuf, lasati melodiile cu Laura Stoica, nu de asta aveti nevoie acum. sau aveti o pofta nemaipomenita sa plingeti putin? e trist, dar incercati sa va menajati un pic. am plins si eu cind am aflat, dar apoi am strins din dinti si-am zis ca o sa stau deoparte de melodiile ei, momentan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

Catrrinel: ce sa zica Ale"mami a vazut doctorul ca e fata? io:da el:sigur: io:da, el: VREAU BAIAAAAAT!io: altadata, da' de ce? el: ca fetele se joaca cu papushile...io cu cine ma bat? " so, i-am zis ca el e fratele cel mare si cum o invatza asha o are, si nu e obligatoriu sse joace cupapusile ca fetele pot sse joace si cu mashinute si sabii, etc. Asha ca a zis ca o face karatista si s-a linistit :))

Ieri am fo la doctor, mi-a zis ca e colul scurtutz si potz sa baji si un deget ... adica am inceput deja sma dilat???? ups. Anyway-cica o sapt. nu o sa se intample nimik (adica nu o sa nasc). hmmmm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

MONICA, LA MULTI ANI SI MULTA IUBIRE, SA TE BUCURI DE ZIUA ASTA CA SI EU MA BUCUR: SINGURA MEA VERISOARA PRIMARA ISI SERBEAZA SI EA ZIUA DE NASTERE AZI

fetele, am imbogatit si eu colectia de poze cu burtici, la 38 de saptamani, le puteti vedea pe contul comun sau AICI

felicitari noilor mamici (din nou ) si tatici si o zi cat mai faina!

Noemi 38+

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Monica,inca odata LA MULTI ANI!Sa fii sanatoasa si fericita mereu,si sa ramai aceeasi sa nu te schimbi niciodata!Sa ai parte numai de iubire si de tot ce iti doresti!

Ciuf,super pluovarasul piticei!
Kim,am melodia Un actor grabit a Laurei Stoica,si daca vreti mai gasesc melodii de-ale ei!
Luizax,Alex al tau e un dulce! baietelul!
AM vorbit cu Diana1968,a fost programata maine dimineata la ora 8,pentru cezariana,deoarece astazi era foarte aglomerat.Deci sa inceapa galeria si pentru DIana1968!
Hai Diana!!!!Hai DIana!!!!Hai DIana!!!!!!!

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

MP La multi ani! Nastere usoara! Sa fii fericita alaturi de cei 3 baieti ai tai!

Aileana felicitari! sa ai un bebe sanatos si mancacios! sa va traiasca!

Diana asteptam vesti si de la tine!

Serj sa va traiasca mandretea de Ambra! Sa-ti spun un secret...seamana un pic cu mine cand eram bebelusa...eu aveam parul mai ondulat, insa la fata tot asa eram!

Pispirica multa sanatate! RorosusiCorinaq idem!

Cat bine ai revenit! Multumim ptr poze! Sunt superbe!
Uite sa uiti de suparare! Noi speram ca mamicile sunt prea fericite alaturi de puii lor...si de asta le lasam in pace pe forum!

Ama ai facut afacere! Am vazut ce preturi bune sunt la Cora! Caruciorul meu e cu 1 mil mai ieftin! Ce pacatca nu e si in Tm! Sa va traiasca baietelul si sa fie fericit in leganus!

Catrinel ce berbecuta o sa faci? Cezariana?

Kim super aiurea vestea! eram atat de fericita ptr ea ca asteapta bebe, mai ales ca e targovisteanca de-a mea!(eu acolo m-am nascut si am locuit pana in 2000)...dar are dreptate Aida!

Aida ma gandeam eu ca e o porcarie filmul ala!...cu oierii gay...ca orice film de Oscar...Fetelor un film la care am plans si eu si sotul la cinema e VA, VIS ET DEVIANT al lui Mihaileanu...e super filmul! A luat si premiu Cezar ptr scenariu!
Am vazut si The secret gardener care e dragut...insa departe de a fi opera de arta.
Referitor la ron...daca ai sta aici te-ai obisnui repede cu ei!

Ciuf super bluzita ptr zbenguina! Stai sa vina mami meu ca si ea e as la impletit! MP si paturica ta si caciulita sunt
faine! O sa arate bebelasii vostri!
MP daca vrei sa vorbim despre alergii pot sa te indrum spre anumite persoane si in cativa ani Vladut nu o sa mai fie alergic! E mai scump tratamentul, insa e eficient! Daca te intereseaza da-mi un mail la mihaser@yahoo.com! E aiurea sa ia toata viata Singulair sau Claritine, cand exista sanse de vindecare + pericolul de astm bronsic!
Multa sanatate!

Tinutza ptr ca ne dai vesti despre fete!

ptr toate toti bebeii si toate proaspetele mamici!

36+

Mihaela
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20718;28/st/20060402/k/c977/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos

Mergi la inceput