Mamici de martie-aprilie 2006 (53)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andra_simona spune:

FELICITARI PROASPETELOR MAMICI DANANITA SI AILEANA,BEBEI SANATOSI SI MANCACIOSI,MULT LAPTIC SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII.[

36W1D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_simona spune:

LA MULTIIIIIIIIIIIIIIIIIII ANI MP,MULTA SANATATE SI FIE CA TOATE VISELE SI DORINTELE TALE SA TI SE IMPLINEASCA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

LA MULTI ANI MP! Nastere usoara, multa sanatate si numai bucurii!
Felicitari DANANITA SI AILEANA! Sa va traiasca bebelusii si sa aveti parte numai de bucurii! Refacere rapida!

Ileana 35+
Poze cu noi Nepotul meu David
Ghindoaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

salutare, salutare

Iata ca dupa o zi proasta vine si una buna.
MP la multi ani, sa fii sanatoasa sa ai un bb frumos, sanatos si sa te bucuri de el!

Dragele mele astazi am primit o veste neasteptata care m-a bucurat enorm.

Sora mea mai mica, Cristina, asteapta un bb!
Si mai are o minune care implineste 2 ani pe 5 aprilie, Teodora.

Doamne ce fericita sunt!

pupici

bb si tania

http://community.webshots.com/user/red_tania
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

CIUF, pe bune ca suna bine chestia aia cum ai zis-o tu “sa se programeze in asa fel incit sa se simta util”. Mai ales ca soacra-mea intreaba tot timpul daca socrul meu e “util” pe la noi pe aici, asa ca asta e cuvintul cheie!!
Esti o curajoasa cu pila aia, dar vorba fetelor, inteleg pe cine mosteneste Luk!!
Uit si eu tot, fii linistita, cu tot cu ulei de peste. Si imi si scapa tot din mina, daram tot in drum, din astea… Mi-a zis o pretena ca dupa nastere avea greutati sa se concentreze, a durat si asta vreo 3 luni. Uofff…

MP, multa sanatate lui Vladut! E ceva de munca, dar va fi bine cu siguranta! la multi ani si numai bine!!!

AMELUTA – m-a durut si pe mine osul ala afurisit, acuma m-a mai lasat…

Hehe, KIM, cu incaputul la volan e din ce in ce mai problematic…. In plus, rezist max 15 min in masina. Ieri am crezut ca innebunesc cind am luat dreapta pe o strada si era o demonstratie in fata mea, vreo 100 de oameni… a trebuit sa stau in coada lor o bucata de vreme

ANDREEA G, fix asa, telefon (dar pe ala ma gindesc sa-l scot din priza), vizite (sascot interfonu’ din priza??), si aaaa, sfaturile…… ofofof. Dar am sa zic ca asa a zis moasa si la revedere. Am hotarat sa nu ma mai enervez, sa vina cind vrea, dar de vizionat fetele – aia cind vreau io!!! Asa.

DELIUTZ, cum mai e cu lapticul?

AILEANA, felicitaaaari!!!!!! Refacere usoara si bebe sanatos si papacios!!

ROROSU, sanatate maxima! Ai grija de tine!

Pupici la PISPI, sper ca primeasca calculatorul cit mai repede!!!!!!! Mi.-e tare dor de ea!

Aiaiaiai, LUIZA, misto faza cu Ale. Imi povestea al meu sotz ca el cind era mic si va afla ca va avea un fratior/o surioara, a zis ca el nu vrea fata “sa ii umple LUI casa de papusi”. Deci ati facut compromis cu karatista!! bafta!!!! In ce sapt esti?

Ceva vesti de la DIANA 1968?

MIHASER, cezariana, da. Sper sa ajung sa fie berbeaca, sa nu se trezeasca ca ea are chef sa fie pestoaica…. cool bancu ala cu epurele!!

DANANITA, felicitaaaari! Sanatate lui David Alexandru!! Sa se faca mare si voinic!!!

Multumesc, SERJ!! Pina la urma imi face cezariana din aia “blinda”. Mai am putin, da, si am emotii… si nervi cu rudele mai zi-ne despre Ambraaa! Pupici!!

Catrinel & titza mică

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana1968 spune:

In primul rand MONICAITI DORESC UN MARE la multi ani!!, o viata plina de bucurii, de copii (cati vrei tu) sanatosi si norocosi, de draoste si multa sanatate!! Vad ca n-a fost sa fie ca bebele meu sa se nasca in aceeasi zi cu tine.
Aileana, felicitari pt. baietel Andrei, bine format dupa cum se vede, sa ai laptic, sa te refaci repede si intoarcere acasa rabnica intre cei drai!!
Aseara, cand eram in mari emotii, (credeam ca voi naste azi)si ma uitam la Tv , deodata apare Andrei Gheorhe si spune vestea cu Laura Stoica. Imi zic atunci :eu nu mai vreau sa nasc maine. A fost sinura si prima data cand am andit asa . Si uite ca asa a si fost. Acum chiar nu-mi mai pare rau pentru amanare.
Era o mare alomeratie la spital azi. Urmau 16 operatii pt. prof. dr. al meu.
Felicitari noilor mamici, sarcina usoara si nastere usoara pt. cele care urmeaza, avand in vedere ca eu voi absenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

catrinel 17- dupa calculele mele intru in sapt 38.
Despre Alex - pai daca i-au impuiat bunicile capul cu fetitele dragalase, papushele, volanashe. Oricum i-am dat exemplu si la ziua lui cand una din fete a luat din cutia de jucarii un topor :)))) (noi suntem dotati la capitolul asta - topoare, sabii si alte scule din plastic). Si i-am zis vezi? sunt si fetite care se bat cu topoarele :))))))))
Anyway - daca iese vreuna care deseneaza, gaureste sparge peretii cu bata de golf si gresia cu ciocanul (de data asta nu de plastic)...inseamna ca ALEX a trainuit-o bine :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kit spune:

FELICITARI TUTUROR NOILOR MAMICI SI SA LE TRAIASCA BEBELUSII!!!

Azi am fost la eco si eu. S-a schimbat DPN, acum e 25 martie. Am primit si biletul de internare pt data de 20 martie. L-am rugat iar pe dr. sa-mi faca cezariana si a fost de acord; asa ca va fi cezariana cu anestezie totala (asa lucreaza el) pt ca mi-e frica sa nu pateasca ceva bebe la nasterea naturala. Asta e... am si eu obsesia asta.
Nu stiu sigur daca va fi si operatia in aceeasi zi insa e posibil. Daca totul e calm s-ar putea sa mai astept vreo 2 zile
Eu vroiam un pestisor ca sotul, eventual chiar de ziua lui (13 martie), dar se pare ca va fi o "berbecuta" obraznicuta... Sau, mai stii?! Poate se hotaraste ea sa iasa mai devreme

A, si inca ceva! Spuneam eu ca ia burtica mea niste forme ciudate; se umfla mai ales in dreapta sus si ramanea asa - acolo e poponeata fetitei . Asa ca stim sa dam din fund de pe acu'!

Gata, ma opresc, ca zilele urmatoare iar nu am ce sa va mai povestesc!
tuturor!
sapt 38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Am intrat si eu sa zic PREZENT.
FELICITARI TUTUROR FETELOR CARE AU NASCUT !!
CELOR CE ASTEAPTA SA NASCA, CURAJ !

De 2 zile suntem acasa si incercam sa intram intr-un program. Momentan stau prost cu somnul, caci dorm cam 3 -4 ore pe noapte. Bebe ma suzeteaza non stop aproape, dar nu stiu daca se satura din ce suge de la mine, asa ca ii mai dau si completare. Sper ca in curand sa nu mai fie nevoie si sa-l hranesc exclusiv la san.
Si m-am deranjat la stomac INGROZITOR de la ceaiul de chimen + anason + fenicul, din care beam 2 l/zi (pentru stimularea lactatiei), asa ca acum am trecut pe ceai de menta. Maine merg la doctor, sa vad ce zice si el. Firele cred ca le scot saptamana viitoare. Mi-au iesit si niste bube ca o acnee severa, sunt tare necajita.
N-am apucat sa citesc din urma, sper ca sunteti bine toate.
Multumesc tuturor pentru urarile frumoase !!
Nu am apucat sa schimb semnatura, dar ma semnez aici :
Irina, mami de Andrei (03.03.06)

Irina. 39+ (WOOOOOOW !!!)

Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

FETELOR A NASCUT ANAIRDA36,IERI LA ORA 13.30,O FETITA Sara-Michelle DE 3.520.Se pare ca a fost un travaliu extrem de lung,cu putine complicatii,dar un final fericit.Sara s-a nascut cu circulara de cord(cordon ombilical in jurul gatului),ceea e a dus la oprirea inimii micutei pentru cateva minute.Acum este la terapie intensiva,inimioara ii bate dar respira ajutata de masca de oxigen.O sa fie insa bine.Noi avem numai copii luptatori!
sa fie totul bine,si sa vina acasa cat mai repede mami si puiul!

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea

Mergi la inceput