Dieta cu fructe si lactate!
Raspunsuri - Pagina 19

chiara.2005 spune:
2 zile = -2kg . Dar sunt kg pe care le-am castigat intr-un interval foarte scurt exagerand cu mancarea, sper sa le dau jos la fel de repede.
Sper sa continui tot asa. Eu beau iaurt degresat , cu 0.1% grasime. Nu am respectat un program fix pentru mese, am mancat cand mi-a permis timpul. Cum va spuneam nu am renuntat la cafea.
Succes in continuare fetelor.
Chiara

blackgirl0 spune:
Fetele, sunt mai constipata de felul meu! Ma gandesc ca aceasta dieta imi rezolva doua probleme dintr-un foc: kilogramele si scaunu'. La voi cum este? (scuze daca intrebarea incomodeaza
)
On topic: lapte am, lipsesc bananele. Merge si lamaia (cu zahar)?

essa_sabra spune:
si eu am slabit 1 kg.azi tin cu iaurt si banane.eu merg la fel la wc.nu vad nici o diferenta.azi m-am simtit cam rau pt ca sunt in zilele ale din luna......chiar aseara mi-a venit.in rest sunt oki.nu prea am pofta de mancare.va pup

MsLara spune:
quote:
Originally posted by blackgirl0
Fetele, sunt mai constipata de felul meu!Ma gandesc ca aceasta dieta imi rezolva doua probleme dintr-un foc: kilogramele si scaunu'. La voi cum este? (scuze daca intrebarea incomodeaza
)
On topic: lapte am, lipsesc bananele. Merge si lamaia (cu zahar)?
Si eu am aceeasi problema, dar nu am avut schimbari majore de la amestecul cu lapte(sau iaurt) si banane...
Zaharul de obicei e interzis in orice ditea, iar lamaia cu lapte imi inchipui ca nu face prea bine la stomac...
Lali

MsLara spune:
Buna fetelor, cum merge? La mine se vede o mica scadere (apreciez eu 0.5 kg pt ca am un cantar clasic, nu electronic, dar s-a mutat acul mai la stanga).
Bravo chiara, cred ca faci mai multa miscare ca mine!
Lali

chiara.2005 spune:
MsLara nu merit acel "bravo!" din partea ta, ca trebuie sa recunosc ca am cam dat-o in bara aseara ...In dimineata asta nu am apucat sa ma cantaresc. Azi sper sa pot tine cura asa cum trebuie. Pana acum am mancat bananele cu iaurt dietetic. Ma voi cantari maine dimineata.

essa_sabra spune:
fetelor eu nu mai am pofta de mancare.azi am mankat 2 banane si un iaurt.dar am dat-o in bara cu niste fornetti.nah nu erau multe.ma bukur k nu mai am pofta de mancare.va pup si succes in continoare.si eu mananc banane si lactate dar cat pot.si vreau sa continui tot asa.

chiara.2005 spune:
Buna dimineata fetelor!
M-am cantarit azi dimineata, nu am mai scazut....nu stiu daca e real sau nu fiindca sunt chiar inainte de ciclu si de obicei cantarul arata mai mult la mine in aceasta perioada (retin f. multa apa).
Ieri am mancat si eu doar masa de dimineata si nu am mai apucat sa mananc altceva...doar trei pufuleti cu care m-a hranit fiul meu :)
Mai continuati?
Chiara

MsLara spune:
'Neata! Nici eu nu am mai scazut desi am mancat cate o singura banana la fiecare masa...dar la mine e problema cu constipatia
Azi am iaurt si banane, dar de maine trec la o dieta mai diversificata, cu pui la gratar, branza, lactate , legume si fructe.
Si eu ma bucur ca nu-mi mai e foame si nu mai simt nevoie de dulce. Oricum, daca sapatamanile urmatoare tot nu mananc dulce, paste si paine tot ar trebui sa se vada.
Va pup, spor la dieta!
Lali