Dieta cu fructe si lactate!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

MsLara bine ai venit! Ma bucur ca mai tine cineva dieta asta . Eu spre deosebire de tine am fost mai norocoasa si am gasit si banane la magazinul de langa birou :) Doar ca doar acum la ora asta mi-am terminat micul dejun. Eu nu sunt obisnuita sa mananc dimineata.
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

chiara, pana la pranz am gasit si banane! prima zi nu a fost asa rea...doar ca pana am facut "piatza" am mancat pe la sapte seara..de maine insa intru mai bine in ritm.

eu azi am baut iaurt dar pt maine mi-am luat lapte..

Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns essa_sabra spune:

depinde cat slabesc........si eu am inceput de azi..........succes fetelor.....eu tin cu banane si lapte dar nu pot sa mananc 2 banane tot timpul si at mananc una........nu cred ca are ceva........am inceput sa fac si sport.......sper sa se vada rezultatele sapt asta

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor! Am intrat sa va scriu repede ca ma apuc de treaba si voi fi tare ocupata azi. Ziua de ieri a trecut cu bine. A fost cu lapte si iaurt degresat, doar masa de pranza a constat doar din banane ca le-am mancat in masina...mie mi s-a parut destul de greu , parca imi e mai usor chiar si cand nu mananc nimic. Oricum rezultatul a fost -1kg. Eu ma cantaresc in fiecare dimineata.
Sa nu uit: eu la cafea nu pot renunta dar o beau fara zahar , fara lapte eventual din cand in cand mai scap cate o zaharina.

va pup si spor la slabit

Mergi la inceput

Neata! Chiara, eu am intles ca ar trebui intr-o zi sa bei doar lapte sau doar iaurt...

Eu am uitat sa ma cantaresc dimineta! Graba! Dar vedem maine efetul dupa 2 zile... O zi usoara!

Lali

Mergi la inceput

Ha Ha !!! Acum vad si eu ce am scris ...vroiam sa scriu banane si iaurt degresat (imi statea capul la lapte :))

Mergi la inceput

si la mine ziua de ieri a fost oki........si eu am uitat sa ma cantaresc ieri.......eu deja m-am saturat de lapte.....mi greata......cred ca o sa trec pe iaurt.....ce iaurt mancati???pot sa mananc activia simplu???

Mergi la inceput

cantarul meu arata ca nu prea am slabit......poate cateva grame.......mi frica ca nu o sa slabesc

Mergi la inceput

essatrebuie sa te cantaresti dimineata inainte sa mananci, (eventual dezbracata)

eu am mancat iaurt degresat, de diferiti producatori, cum am gasit.

Lali

Mergi la inceput

oki.........ms de raspuns.......maine cred ca o sa tin cu iaurt.succes in continoare.o sa ma cantaresc maine dimineata si o sa va spun daca am slabit ceva.cantarul meu este cam handi dar asta e :))))

Mergi la inceput