Dieta cu fructe si lactate!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns essa_sabra spune:

si eu vreau sa inkep de maine...........dar imi este frik sa nu fak "ceva reactii nedorite"pt k sunt la likeu si ar fi teribil sa ma apuke keva......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by essa_sabra

si eu vreau sa inkep de maine...........dar imi este frik sa nu fak "ceva reactii nedorite"pt k sunt la likeu si ar fi teribil sa ma apuke keva......

Ai putea incepe prin a scrie romaneste ?!

Criss si Alex

Mergi la inceput

dar in romaneste am scris.......

Mergi la inceput

si eu am inceput de astazi........am mancat pana acuma 2 banane cu lapte........va admir foarte mult si sper sa ma sustineti si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raly_84 spune:

Am si eu cateva intrebari referitoare la aceasta dieta :
fructele trebuie sa fie neaparat banane?(imi plac foarte mult,dar simt ca ma ingrasa,si asa multe 6/zi)
nu pot incerca cu mere?(au un raport caloric foarte mic,iar mie imi pica foarte bine)
trebuie sa fie acelasi fruct pe toata durata dietei?

Mergi la inceput

si mie imi este frica ca nu o sa slabesc.........si mie mi se pare destul de mult 6 banane.........de maine vreau sa ma apuc calumea de cura asta........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

essa_sabra ai continuat dieta? ce rezultate ai pana acum?
As vrea si eu sa incep aceasta dieta. O mai tine altcineva?

Mergi la inceput

eu vreau sa o incep de luni calumea..........daca vrei sa o incepem impreuna cu mare placere...........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

ok. incepem de azi. cate zile vrei sa o tii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

am gasit subiectul aseara tarziu si mi-am propus si eu sa tin dieta...dar azi dimineata la magazinul de langa serviciu nu am gasit banane.

deocamdata am baut o cana de iaurt degresat...daca "apar" banane la magazin continui cu iaurt si banane....

eu vreau 3-5 zile daca pot. daca nu dupa 3 zile sa intru pe o dieta mai diversificata...oricum eu trebuie sa slabesc 4 kg...

spor la treaba!

Lali

Mergi la inceput