si eu vreau sa inkep de maine...........dar imi este frik sa nu fak "ceva reactii nedorite"pt k sunt la likeu si ar fi teribil sa ma apuke keva......
quote:
Originally posted by essa_sabra
si eu vreau sa inkep de maine...........dar imi este frik sa nu fak "ceva reactii nedorite"pt k sunt la likeu si ar fi teribil sa ma apuke keva......
si eu am inceput de astazi........am mancat pana acuma 2 banane cu lapte........va admir foarte mult si sper sa ma sustineti si pe mine
Am si eu cateva intrebari referitoare la aceasta dieta :
fructele trebuie sa fie neaparat banane?(imi plac foarte mult,dar simt ca ma ingrasa,si asa multe 6/zi)
nu pot incerca cu mere?(au un raport caloric foarte mic,iar mie imi pica foarte bine)
trebuie sa fie acelasi fruct pe toata durata dietei?
si mie imi este frica ca nu o sa slabesc.........si mie mi se pare destul de mult 6 banane.........de maine vreau sa ma apuc calumea de cura asta........
essa_sabra ai continuat dieta? ce rezultate ai pana acum?
As vrea si eu sa incep aceasta dieta. O mai tine altcineva?
eu vreau sa o incep de luni calumea..........daca vrei sa o incepem impreuna cu mare placere...........
am gasit subiectul aseara tarziu si mi-am propus si eu sa tin dieta...dar azi dimineata la magazinul de langa serviciu nu am gasit banane.
deocamdata am baut o cana de iaurt degresat...daca "apar" banane la magazin continui cu iaurt si banane....
eu vreau 3-5 zile daca pot. daca nu dupa 3 zile sa intru pe o dieta mai diversificata...oricum eu trebuie sa slabesc 4 kg...
spor la treaba!
Lali