MsLara si eu am aceeasi problema de la atatea banane: constipatia.
Era cineva pe aici care spera ca amestecul de fruct+lactate sa ii rezolve problema, vreau sa ii spun ca din contra mie mi se pare ca o agraveaza. Cine stie daca bananele in amestec cu laptele nu dau un alt rezultat...eu am consumat bananele in amestec cu iaurt dietetic.
Si eu cred ca mai tin azi acest regim si de maine voi trece la altceva. Sa vad ce imi zice maine dimineata cantarul.
Ma bate gandul sa incep din nou regimul care la mine a avut efect si anume cel al lui Catalin Crisan...ma mai gandesc.
Chiara
care este regimul lui catalin crisian???si eu ma las de cura asta.imi este deja scarba de banane.vreau sa continui pe fructe si lactate dar mai diversificat.nici eu nu mai rezist.sunt si eu constipata.
Din ce am citit eu la inceputul capitolului parca se spunea ca se tine 3-5 zile dieta aceasta.
Sincer alternand laptele cu iaurtul (pe zile) mie nu mi s-a parut gtreu de tinut. Azi am mancat doar 2 banane (dim si la pranz) iar de miercuri pana azi ultima masa a fost la 16.30...maine ar trebui sa am inca ceva rezultate...
Chiara, ne revedem la grup de suport 5 kg... cerand floricele..sper!
Essa, daca nu ti se potriveste mai bine incerci si tu doar eliminarea "celor rele"!
Week-end placut!!!
Lali
Azi dimineata aveam cu 2 kg mai putin ca luni! Eu de azi trec la pui, legume, etc .
O zi frumoasa!
Lali