Dieta cu fructe si lactate!
Raspunsuri - Pagina 11
Babisa spune:
Neata fetele,de azi intru si eu iar mai serios pe baricade.Momentan sunt la lape;e de dimineata pe care il beau mereu cu ness si cu indulcitor (zharina)...nu stiu cad de bine e sa beau ness ,dar cafeaua nu imi place sub mici o forma si imi trebuie ceva care sa ma tina treaza ...Sper sa vin cat mai des sa spun daca am calcat stramvb sau nu ...cel mai mult sper sa scrieti si voi cat mai mult ,pt ca daca va citesc ,insdiferent ce scrieti,simt ca mai e cineva alaturi de mine ,ma simt intr-o compertitie.Asa ca haideti ati facut ori ba progrese ,veniti si dati macar un "buna dimineata" si doua suturi in fund la astea care nu ne tinem de treaba ![]()
Pupicei si spor la munca si la cura
Moniland spune:
Eu am tinut saptamana trecuta aceasta dieta. In 3 zile am dat jos 1,7 kg.
De azi ma apuc din nou. Dar de data asta asa cum a tinut-o NanaMotoc. Nu stiu daca e important dar eu am baut lapte semidegresat cu 1,8 % grasime, iar acum voi tine cu lapte de 0,1. Mesele mele erau la 12; 16 si 18. Acum vor fi la 9; 12; 16 (daca pot). Am ajuns la concluzia ca daca tot ma chinui macar sa o tin ca lumea si sa slabesc.
Spor la slabit si sa ne auzim cu multe kg in minus.
Monica
Happiness_4_us spune:
Ptr Monica: Eu cand am tinut acasa in Romania dieta, am tinut-o cu lapte si intr-adevar lapte Dorna din ala cu cutie verde sau am mai tinut cu laptele ala cu cutie roz cu calciu si vitamina D2.
Eu aveam mesele asa: la 8, 12 si 16. Dupa masa de la ora 16, beam doar apa.
Bafta multa!
Nana Motoc
Pana la nunta...
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
denis spune:
Salut
Si la mine prima zi. Am mancat bananele si lapte batut. Acum o sa ma pregatesc pentru portia nr.2.
Intrebare: se poate manca laptele + 2/3 caise + 1 banana?
Sau neaparat 2 banane..???
Pupici si curaj in continuare...
Denisa, mami lui Cosmin
adi95 spune:
De azi incep si eu aceasta dieta.Intii am sa ma duc sa ma cintaresc si apoi sint gata sa devorez 2 banane si laptele.Nu prea imi e foame dar am sa ma fortez sa maninc mai ales ca nu mor dupa banane si nici dupa lapte.Succes la toate fetele cu dieta asta.
denis spune:
Fetelor,
nu mai zice nimeni nimic....???
Cum a fost prima zi?
Eu am rezistat destul de bine... Dar am mancat masa 3 pe la orele 20 si ceva.. 3 caise+1 banana+ lapte
Astazi promit ca nu voi depasi ora 19 cu masa... Sper sa reusesc, ca daca mananca barbatu'meu si..ma uit la el (si asta se intampla de obicei dupa ora 20 chiar 21...) macar un laptic sa beau si eu..
In fine, sper sa facem fata si azi cu succes.
Cantarul meu ararta nehotarat...undeva intre 58 si 57kg. Nu ma pot lauda, dar cred ca 3-400 gr oi fi dat jos...
Pupici si ne auzim
Denisa, mami lui Cosmin
Babisa spune:
Haideti ca vin si eu la raport cu toate ca sunt de toata jenaaaaaa,ieri ma dadeam puternica si azi nu stiu pe unde sa
...deci am mancat un ness cu lapte care la mine dureaza de la 9 dimineata pana la orele 13:00 (asa imi place sa il savurez ),am mai mancat xcam 5 caise dimineata,pe la pranz 2 banane,iar pe la ora 19 iar o banana ,cateva visine +cateva guri de compor care era facut cu zahar
si 2 rosioare mici...iar cel mai si cel mai rau e ca am mancat si un pumn de alune
,care nici nu vreau sa ma gandesc cate calorii are.Dar azi dimineata la ora 5 m-a apucat o stare de voma si am comis-o cu ajutorul degetelor ca simteam ca se invarte casa cu mine.Deci am cam eliminat alunele alea
.
De cateva zile (4) am inceput sa iau anticonceptionale Dezorel...ginecologul mi-a spus ca s-ar putea sa am dureri de cap si poate chiar greata ...dar chiar in halul asta??
.Sau sa fie oare de la faptul ca am mancat alune cu pofta?
Cam asta este raportul meu pe ziua de ieri ...jenant dar ast e ,nici nu vreau sa ma cantaresc
.
Mirunda spune:
Eu am avut o prima zi plina de succese...minus 1KG!!
Nu imi vine sa cred, probabil ca maine dimineata nu voi mai fi asa de incantata, sa vedem...oricum e clar ca nu se poate tine ritmul asta, probabil ca vor fi 100gr...sa vedem. Oricum, e destul de greu, dar am reusit sa nu maninc nimic altceva in afara de cele 3 mese, toate trei la fel, la ora 8, 13 si 18: 1 iaurt 0%, o branza degresata 0% (fiecare de cate 100ml) + 100-150mg cirese (un pahar) + 1 caisa + 1 banana (nu pot sa le sufar
), dupa calculele mele cam 300 kcal la o masa, deci 900/zi, si in plus 2 l apa plata intre mese, si cafea fara zahar, la liber...Eu consider ca e chestiune de vointa, mie imi ajuta mult sa tin un fel de jurnal, sa ma intaresc moral citind ce scrieti voi aici
....
Asa ca...pe maine, bafta la dieta, tineti-va tare ...si eu...sper!
Mirunda
Iubika spune:
Cat am tinut dieta asta am avut probleme cu
, in sensul ca nu prea....
Acum, cand mananc normal, m`am "reglat" ![]()
Cred ca saptamana viitoare o sa tin din nou regimul ![]()
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
denis spune:
Si eu la raport...acum cateva minute cantarul meu arata 56 kg... 

Asta insemana ca am dat jos 1,5 kg..
Desi ieri am "pacatuit" in sensul ca ultima masa, compusa diun 3 caise o banana si lapte...am luat-o la ora 10 seara..!!!!
DAr mi-era foame....si daca nu mancasem mai devreme trebuia sa nu nai mananc deloc...dar n-am putut
Sa aperam ca azi va fi si mai bine
pupici
Denisa, mami lui Cosmin