Dieta cu fructe si lactate!
Raspunsuri - Pagina 12
Mirunda spune:
Raportez
:
Ziua 2, minus 0,5kg, deci in total minus 1,5kg

Am mancat ca si in prima zi.....;azi va fi mai greu, cu mare meci mare in seara asta......haide Franta
!!!

Mirunda
simomic spune:
BUNA FETELOR SI VA MULTUMESC MULT PENTRU SAFATURI, CRED CA NU M-AM EXPRIMAT EU BINE , INTR-ADEVAR AM PROBLEME CU RINICHII DAR NU AM INSUFICIENTA RENALA ORICUM DIN CATE AM CITIT EU PE AICI CHIAR DACA E TENTANTA NU O SA INCEP DIETA ACEASTA O SA CAUT UNA MAI BLANDA PENTRU "CEI TREI MUSCHETARI AI MEI" ASA LE SPUN EU CELOR 3 RINICHIUTI AI MEI.
VA DORESC MULT SPOR LA SLABIT, SIMOMIC
denis spune:
Fetelor,
Care n-aveti curaj sa va apucati de diaeta asta, poate va incurajeaza realizarile noastre.
Ziua 4 (incepe sa fie al naibii de greu..ca-i frustrant sa mananci aceeasi mancare..) - de la 58 cat aveam luni..acum cantarul tinde spre 55 kg. 

Sper sa mai am puterea pana duminica cel putin.
Pe urma mai stau cateva zile si as mai incerca odata.
Pupici
Denisa, mami lui Cosmin
nushulica spune:
fetelor as vrea sa incerc si eu dar eu nu prea am vointa
l-am mai inceput intr-o zi si am tinut pana am ajuns acasa de la serviciu cand m-am scapat in frigider
...maine il reiau sa vad poate il tin tura asta![]()
Moniland spune:
denis, super bine. Bravo! 
La mine in prima zi -900 gr., a 2-a zi +200 gr.( nu am inteles de ce), a 3-a zi -500gr. Total 1 kg si 200 gr in 3 zile.
Din pacate azi nu am mancat nimic pana la 18 si atunci o mica salata de cruditati (lapte si banane nu mai aveam acasa si fiind super obosita nu m-am deplasa. Asta cred ca sa ma justific. Dar mai mult pentru mine). Maine e vineri: iesire cu fetele, sambata: nunta. Dar de luni de la inceput. Oricum acum am cu 2 kg mai putin decat aveam lunea trecuta. Si asta dupa ce a mai fost un week-end exact la fel ca si urmatorul.
Spor la slabit si sa auzim de kg in minus.
Monica
denis spune:
Monica,
Azi nici eu nu ma mai pot lauda cu nimik. Cantarul a intepenit in acelasi loc..undeva intre 56 si 55 kg (n-am cantar electronic..)
Mai perseverez si azi.... iar in week-end manac normal (mi-e pofta si mie de alta mancare..)
Dar de luni sper sa o iau de la capat cateva zile..
Denisa, mami lui Cosmin
Iubika spune:
Eu astept sa vina rushii si ma reapuc de dieta. Deocamdata sunt prea balonata si frustrarea ar fi prea mare sa stiu ca tin regim si totusi am burta enorma....
Azi-maine o sa fiu din nou pe baricade :)
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
livia spune:
AM GASIT O DIETA INTERESANTA IN FORMULA AS;CE ZICETI DE EA???
Dieta cu carne si fructe
(Se pierd pana la 4 kg pe saptamana)
Mic dejun: Ceai fara zahar, o bucatica de branza (cat o cutie de chibrit), o felie subtire de paine.
Pranz: Carne (pui sau peste cam cat trei chiftele), salata de legume (fara ulei sau cu 1/2 pahar de iaurt), o felie subtire de paine prajita. La ora 15 - un fruct. La ora 17 - ceai fara zahar, o bucata de branza cat o cutie de chibrit.
Seara: La fel ca la pranz. La ora 22 - un fruct. La ora 23 - un fruct. La ora 24 - o bucata de branza cat o cutie de chibrit.
Se admit orice fel de bauturi nealcoolice si ceai sau cafea (fara zahar).
puuup