Clubul moldovencelor de peste Prut (19)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
Crinia spune:
Aliona felicitarile mele cu Ziua de Nastere. Multa multa sanatate, succese si realizarea visurilor. Iar cei apropiati sa te bucure. Karina mamica lui
LUCIAN (23 februarie 2005)
Oare cit avem?
Mindria n-are loc in doi ca ea e prima care naste un razboi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
lia_c spune:
Natalia, multumesc p/u impartasirea experientei... Credeam ca doar eu sint asa de lipsita de forte... si deserturul tau e delicios si simplu. mi-am notat!
fetelor, voi pe unde mai sinteti? inca sarbatoriti?
lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lucia_B/Lucia_B.jpg)
Lucia_B spune:
!!! La Multi Ani Aliona!!!
Sanatate, fericire si multi bani.
La Anu si la Multi Mni!!!
-------------------------------
ce mari suntem
Bucate Lucia mamili lu
Lauras (4 oct 2005)
Crinia spune:
Rodicaeu la fel am patit , cind i-am spus unra ca Lucian se trezeste la 9"15 el imediat si-a schimbat regimul si a inceput sa se trezeasca la 7. Sigur ca pentru mine a fost un decalaj si nu ma puteam adapta. Sanatate Paulei.
Cornelia felicitari pentru mini-vacanta, sa te odihnesti bine. Si mie mi s-a facut dor sa stau singurica in pijama, biind cafea si privind TV.
Natalia arata foarte bine desertul
Tania asteptam si noi sa ne spui ce cadouri ai primit, ca deh cred ca ai multi admiratori si respectiv si cadouri...
Eu am primit in dar epilator si dulciuri de la sotiune
V-am pupat si o zi buna Karina mamica lui
Oare cit avem?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lucia_B/Lucia_B.jpg)
Lucia_B spune:
Natalia - ce delicates racoritor, cu proxima ocazie il fac si eu, ba nu, n-am sa astept ocazia. Am sa-l fac de-ndata cum imi termin de papat cheescake-ul.
Tatiana - si eu am avut gel aproape un an, dar nu mi s-a intimplat sa se rupa unghiile si sa ma doara. defapt a fost odata cind am jucat bouling, dar nu se pune. l-as mai fi aut dar aici nu stiu unde se face .
Inainte de a pune gelul aveam niste unghii rablagite si faramicioase. se faceau straturi si mai lungi de 2 mm nu cresteu, plus ca erau si foarte subtiri. insa dupa ce mi-a crescut unghia fara gel, a devenit tare, sanatoasa. lungimea puteam sa o las de se facea ca la baba-cloanta si nu se rupeau, insa dupa ce am nascut s-au stricat iarasi
Si acum sa ma laud
Ne-a venit tati acasa cu flori pentru Laura si mami.
Am facut o gainusa umpluta cu mere si stafide. Dar ca sa fiu sincera nu mi-a dat gata. Sa primit un gust exotic, dulciu dar nu pe placul meu.
Si daca tot vorim de dulce, sa trecem la desert pe care-l puteti vedea aici.
Pofta-pofta, s-a primit un cheescake de milioane, cine sa ma laude daca nu eu . A fost debut in prepararea unui astfel de tort cit si in degustarea lui.
Gata va las, ca prea ma infoi in pene si nu e chiar frumos
Sanatate si numai bine.
-------------------------------
ce mari suntem
Bucate Lucia mamili lu
Lauras (4 oct 2005)
Crinia spune:
Asta este www.braun.com/ru/products/beautycare/ladyshavingepilation/epilation/eversoftdeluxe.html" target="_blank"> epilatorul de care va vorbeam.
Lucia mama dace bunataturi faci. Si esti taare iscusita la aranjat mi-a placut gaina impodobita... Dar de tort nu mai vorbesc, trebuie sa fie o nebunie la gust, mie imi plac foarte mult cheese cake-urile, dar asta arata super bine
Karina mamica lui
Oare cit avem?
mamanati spune:
Buna fetelor,
Natalia, Lucia, mi se face gura apa de la deserturile de sarbatori. Incerc si eu intr-o zi.
Cornelia, suc 4U am cumparat si eu si anul trecut si anul asta beau de mi s-a acrit si in stomac de el. Dar cred ca fara suplimente de fier nu scap, si ele ma constipa.
Cornelia din partea mea nu e nici o problema sa transferam intilnirea pe 12 martie, dar vedem daca pot celelalte fete.
Unde a disparut Doroti?
Pupici la toate,
Nati18 fix.
doroti_5 spune:
Buna seara fetelor.
In primul rind: LA MULTI ANI DE 8 MARTIE!!! SA FITI SANATOASE, FRUMOASE, IUBITE SI FOARTE FERICITE!!!
Aliona LA MULTI ANI!!!!Sa fii fericita si sa ai numai bucurii de la sot si fiu(si poate inca de la cineva)!!
Eu imi cer scuze ca asa tirziu cu felicitarile, dar mi s-o dus Windowsul si a trebuit reinstalat, asta inafara de ceea ca trebuia de gasit ce are, si iata ca acum totul e bine.
Burtica e bine.Misca in continuu.
Pentru mine si 12 si 19 e bine, cum ziceti voi, doar ziceti ora!
Va !!
doroti_5 30+ si
Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
Davina spune:
Buna fetele !
La multi Ani Aliona ! Multa sanatate fericire si dragoste iti doresc .Bucurii de la familie si bafta in noua tara adoptiva.
Crinia felicitari pentru epilator,l-ai incercat deja ?Sa-l folosesti sanatoasa si sa te tina mult .
Nati super dulciurile ,cred c-o sa-l incerc pe ala cu fructe ca arata light .
Lucia gaina ta e pe placul meu asa dulcie .Ambele arata super apetisante .
Aici chiar si la cel mai jegos salon de manichira iti pun unghii false,gel,acrylic ..
De ziua femeii am primit flori si www.cellularchoices.net/manufacturer/motorola/phones/" target="_blank">asta si Deanna o pereche de incaltaminte,ca-i cresc picioarele fetei
Pentru fetele ce vor sa aiba ungii tari sa le tineti in apa cu sare ,si din cind in cind dati-le cu suc de lamaie .
La noi toata saptamina se anunta cu ploi asa ca stam in casa numai .V-am pupat si ma duc sa mai citesc un pic.
Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi
gazea spune:
Multumesc fetelor pentru urari si va doresc si eu multa sanatate!
Nu sau acum ca sant cam obosita,dar maine va voi povesti cum a fost...
MULTUMESC!!!