Clubul moldovencelor de peste Prut (19)
Raspunsuri - Pagina 5
Balbina spune:
Rodica, tu vroiai chiar toata viata sa-ti doarma copilul pina la 9?
Cum se mai simte cu burtica acum, sper ca e mai bine?
Vreau si eu sa ma intilnesc la Chisinau cu fetele. Dar o sa ajungem abia la vara in Moldova (asa sper cel putin). Daca vin, fara o intilnire nu scapati.
Doroti, e totul bine la tine? Ce faci, da-ne un semn. Burtica e tot asa nazbitioasa?
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad (22.06.2004)
Bunatati
alinkav spune:
LA MULTI ANI ALIONA!!!!!!SA FII MEREU FERICITA, IUBITA, SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII DIN PARTEA PUIULUI TAU!!!!!!!
Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
MamaElei spune:
Trala-la-la, azi e ziua ta, Aliona!
LA MULTI ANI
sa traiesti, sa fii sanatoasa, iubita, dorita, fericita!!!
Sa ti se implineasca toate visele si dorintele,
iar noua etapa din viata voastra sa fie una cu noroc!!!
Rodica si PAULA (02.09.04)
LiliaToma spune:
La multi ani, draga Aliona!
"....daca vrei sa fii auzit - striga încet, daca vrei sa fii înteles - vorbeste clar, daca vrei sa amuzi pe cineva - fii ironic, daca vrei ca lumea sa te creada - fii sincer, daca nu stii cum sa fii - fii corect. As putea continua la nesfarsit, dar daca ar trebui sa închei cu vreun mesaj, acela ar fi: daca le vrei pe toate - fii OM"( Pavel Stratan intr-un interviu)
Iti dorim tot ce e mai frumos, mai scump si mai drag pe lumea asta( daca mai e ceva mai presus ca Amadeo si familia ta ) daca ei sunt tot ce ti-ai fi putut dori de la viata, atunci iti dorim sa te bucuri de ei la nasfarsit. Sa te trezesti in fiecare dimineata si sa zici: Sunt fericita!!!!
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
Tania21 spune:
Neata fetiliiii!!! Si felicitari din tot sufletul sarbatoritei!!!
Off ce greu e sa ajungi la lucru dupa sarbatori, mai ales cind cad prin mijlocul saptaminii... Nici nu s-a facut 11 cind am venit si io pe aci Noroc ca a intirziat si sefu...
Cum ati petrecut, ce cadouri ati mai primit?
Lucia unghiile sunt false, de gel, le-am purtat cam la un an dupa care le-am scos ca se rupeau intr-una si uneori ma durea rau, asa ca am zis ca mai bine investesc timp si atentie in unghiile mele naturale decit sa umblu cu cele false. Din vara am scos gelul si acum am unghii naturale - mititele si frumusele
Trin spune:
ALIONA
LA MULTI ANI!!!
multa sanatate, bucurii de la Amedeo si o viata cu multe realizari pe noul taram!
mamanati spune:
Buna fetelor,
ALIONA,LA MULTI ANI! MULTA SANATATE, FERICIRE SI MULTA DRAGOSTE DIN PATEA FAMILIEI.
Natalia, dar nici tu nu scapi de intilnire cu noi in vara.
Mamaelei, 19 MARTIE e duminica. I-a trecut burtica Paulei?
Va pup, merg la masa,
18 fix.
lia_c spune:
La multi ani, Aliona!
Sa fii mereu ca primavara: vesela, zimbitoare, plina de energie si opotimism. Multa bafta pe noul tarim Sa fii sanatoasa si cei doi barbati ai tai sa te bucure si sa te faca fericita mereu!
lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
Balbina spune:
Pentru cele interesate, iata ce desert am avut ieri, de 8 martie. Reteta o gasiti www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70414&whichpage=3" target="_blank">aici.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad (22.06.2004)
Bunatati
lia_c spune:
la mine a aparut o problemuta referitor la intilnirea de pa 19 martie...Imi cer scuze, , dar o sa vina nasii la ziua mamicai si vor sta si duminica si deoarece nu i-am vazut de la Revelion, vom mai sta cu ei la taclale...
Dar duminica asta nu vreti? 12 martie...
lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard