Clubul moldovencelor de peste Prut (19)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Felicitari cu ziua femeii.Va doresc sa fi-ti iubite,sanatoase,fericite,multe bucurii de la familii si nu in ultimul rind sa fi-ti mereu tinere si frumoase .
Multumesc mult de felicitari si floricele .Si de la mine niste

Mutlumesc si de felicitari de ziua sotului .Crinia - Deanna era prea ocupata ca sa vada cadourile ..ea vroia sa fuga printre mese ,bine ca a avut scaun inalt ..
mamaNati m-am uitat azi prin cartile mele de bucate si n-am gasit recete cu fennel .Ce proprietazi bune zici ca are ? mi se pare ca se foloseste in bucataria franceza .
Cornelia sa te odihnesti bine in minivacanta si sa-ti incarci bateriile .Ai ajuns la eco. ?
Rodica mersi mult de receta ,salvat .
Lucia frumoase poze si ce mare s-a facut Lauras ,se vede ca-i place morcovelul .Sa ne arati tot ce mesteresti in bucatarie ..tu le congelezi sau nu ?
Tania bine ai revenit !

Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

'neata natiune!
io sint deja in vacanta
Felicitari cu 8 Martie inxca odata! Sa fiti sanatoase si sa va simtiti mereu implinite. Sa daruiti cit mai multe zimbete celor din jur si puiutii sa va fi emereu alaturi!
Am trimis sotiunea la serv. si io stau in pijama mincind tigrut, ascultind un concert la rusi si scriindu-va!
Alina, felicitari intirziate sotului cu ziua de nastere! La eco voi merge saptamina viitoare...
Nati, as vrea sa ne intilnim, insa pe 18 nu voi putea, caci mamica isi va serba ziua de nastere. Pe 19 miu-ar conveni mai bine! Iti tin pumnii sa iasa celelalte analize bine! Mi-e mi-a placut sucul de rodii de la 4U(e 100% natural, neamestecat cu mar) ti-l recomand p/u hemoglobina. Bine ca ti-a mai trecut raceala!
Lucia, canuta am luat-o de la Univermag la primul etaj, este o sectie doar cu astfel de lucrusoare super! Am vazut o multimne de lucruri pe care le vreau de acolo . Sint super frumoase si calitative. Canuta cu talgeras m-au costat 75 lei si am luat-o p/u mamica. Canuta in poza arata cam marisoara parca ar fi de ceai, insa e tocmai buna p/u cafea (in realitate arata mai mica)... Tare e haiosa Lauras in poze... Sa ne zici si noua secretele la Marble!
Io diseara scap de facut mincare, mergem si la soacra si la parinti si ne giftuim acolo
As vrea sa fac ceva bunishor, insa ma simt iepuizata... De ce? Cind ridic scarile gaifii parca as fi o batrinica
o zi cit mai reusita
P.S. acus termin de instalat Y messenger

lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Cornelia, eu la fel ma simteam sfirsita de puteri la inceput de sarcina. O sa treaca si perioada asta, sa vezi cita energie vei avea la un moment dat, important e sa te odihnesti suficient acum si sa ai grija de tine.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad (22.06.2004)

Bunatati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Trin spune:

La multi ani de 8 martie!
Sa fiti sanatoase, iubite, implinite si fericite ca sunteti femei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Mai REGINA decit floarea doar FEMEIA poate fi ...Fie ca azi sa va simtiti REGINA unei inimi ! bucurati-va , mindriti-va ca v-ati nascut FEMEIE! Cu 8 Martie!!!
Cu drag un sufletel de la celalalt capat al lumii ,
KARINA

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Mindria n-are loc in doi ca ea e prima care naste un razboi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Lucia m-am uitat prin pozele tale, esti o mesterita bravo. Astept cu nerabdare poza de la ultimul tort.
Laura nu se intinde la dulciuri inca?
Ai putea sa dai receta la bombonelele?

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Mindria n-are loc in doi ca ea e prima care naste un razboi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gazea spune:

FELICITARILE MELE CU MARTIE!!! SA FITI IUBITE DRAGELOR!

Lucia e tare scumpica Lauras am ras cu pofta cand am vazut-o e ca un puiut mic de (maimutica)mie mi-au p[lacut mult pozicele.Un pupic dulce de la noi
Despre bunatatie ce la faci la bucatarie, chiar ma enervezi pentru ca vreu si eu...
CarinaMa intrebai de bilete..maine merg sa-mi fac cel mai frumos cadou "de ziua mea" si anume biletul spre CanadaVom zbura cu cehii(CSA) e mai ieften si am auzit ca sant ok.Referitor la apartament inca nu am gasit,dar vom sta la prietenii nostri 1-2 saptamani pina gasim ceva...Dar am rezervat loc la garderie pentru Amedeo deja o vom plati de la 1 aprile.Bagajele le fac de pe acum ca am vandut mobila si sa nu stau cu lucruri asa insirate prin casa mai bine le-am impachetat..ultemele saptamani sa fie numai pentru
Mamanati intentionez sa ajung pe la Chisinau dupa 15 martie daca voi avea timp mi-ar place sa va cunosc sa ies si eu cu voi,daca va veti intalni...
Cornelia te invidiez eu desi stau tot acasa,dar nu pot spune ca ma pot odihni Amedeo ma stoarce...bucurate cat poti de liniste si concediu placut.
Tania bine ai venit printre noi.
Fetelor va doresc multa sanatate pina la o noua intalnire.Sa fiti iubite !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna seara fetelor,
Eu toata ziua prin ospete am umblat. Abia spre seara am ajuns acasa. Voi cum ati petrecut ziua asta?

Cornelia daca zici 19 atunci ramine 19 martie. Asteptam sa ne confirme si celelalte fete ca pot sa vina. Gazea, te asteptam si pe tine. Gazea, voi tot imigrati in Canada?

Davina, nu mai stiu exact ce proprietati are fennelul, dar o cunostinta de a mea, o mamica din Suedia, il folosea mult in sarcina si in special in supele lui bebe.

Mi-a sunat iubi sa ma felicite cu 8 martie si sint fericita.
Noapte buna va doresc la toate.
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Neata!
De bine ce am laudat copilu' la toti ca se trezeste la 9,15, a inceput de citeva zile sa se trezeasca la 8 si putin. Iar noaptea asta a avut ceva probleme cu burtica, se pare (de la ospetie se trage) si nu am prea dormit si mi-i soooomn!
Ieri am fost si noi prin vizite, cel mai mult ne-am retinut la nanasi. Program stas, mincat-baut. Voi?
In principiu, as fi si eu de acord cu 19 martie, poate-poate se aduna si mai multa lume, zic eu gindindu-ma la Gazea Dar sa fie simbata sau duminica, ca nu m-am uitat in calendar.
Bine, mai revin cind ma treziti!

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Aliona, la multi ani in aceasta zi speciala!
Iti doresc sanatate, fericire si implinire, iar viata sa-ti fie luminata intotdeauna de zimbetul puiului tau!
O zi splendida si plina de fericire, petrecere frumoasa!

La multi ani!

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad (22.06.2004)

Bunatati

Mergi la inceput