Clubul moldovencelor de peste Prut (19)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

am uitat sa zic ca arata ca al 3-lea .

Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Alina, in link-ul dat de tine imi cere sa introduc nusce zipcode, ce fac, cum vad ce ai primit cadou?

Vorbiti de unghii false, pentru mine e ca si cum ati vorbi depre istoria Patagoniei . N-am ajuns in viata mea la o manichiurista , imi tai intotdeauna unghiile scurt, nu suport sa le am lungi, ma incurca.

Doroti, ce bine ca ai aparut! Defectarea calculatorului e intr-adevar o problema foarte nasoala, mai ales cind ai net si esti dependent de el, bine ca s-a rezolvat.

Aliona, abia astept sa ne povestesti cum ai petrecut de ziua ta.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad (22.06.2004)

Bunatati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Davina sa stapinesti mult timp cadoul pe care l-ai primit. Sigur ca l-am incercat, inca ieri. Dar sigur ca dupa ce l-a incercat sotul . Cind am vazut ca e ok l-am incercat si eu. Isi face bine treaba.

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Mindria n-are loc in doi ca ea e prima care naste un razboi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Buna fetelor!Ce mai faceti?
Noi suntem bine, Alex e la cresa, iar eu lenevesc.

Lucia, fetita ta e super haioasa!!!!! scumpa mititica!!!!Ai fost super harnicuta!!!!Bravo!

Aliona asteptam sa ne povestesti cum ti-ai petrecut ziua!!!!

Fetelor gravidutelor, cum va mai simtiti, ce va fac bebelusii????

Acum putin si despre noi. Alex se face din ce in ce mai vorbaret, azi dimineata cand s-a trezit, se intoarce spre mine si imi zice "Buna dimineata mami!" . Cand il imbrac dimineata imi spune "Mami pune ciorapii, mami pune blugii si bluza", sau aseara vine Sasa si-l intreba "ce faci?" el raspunde "Bine", Sasa:"ce face mami?" la care Alex:"face mancare!"(eu taman taiam ceapa). Sau ieri dupa cresa ne duceam in parc cu inca un baietel de la el din grupa, si la un moment dat au inceput ei amandoi sa tipe, la care Alex se opreste si zice "Nu mai tipa Andrei!" . A inceput sa puna intrebarea "De ce?", si sincera sa fiu, inca nu sunt pregatita cu raspunsurile, ca ma ia mereu prin surprindere!
Se intampla sa stranut, el imi zice "Noroc!", eu ii raspund "Merci", la care el "Cu placere!".
Tot ce spun, repeta si el. Acum o luna, incerca sa repete, dar mai rar. Ce sa zic, de la o luna la alta se schimba foarte mult.
Nu mai continui, ca-s prea multe!

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Alinka, imi inchipui ce distractie aveti in fiecare zi cu Sasa. Niciodata nu stii cu ce o sa va uimeasca Alex data viitoare.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad (22.06.2004)

Bunatati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tania21 spune:

Salutare harnicutelor!

Iar imi fac pofta de dimineata uitindu-ma la dulciurile astea frumoase... Simt eu ca in week-end nu ma las pina nu fac si eu torta vestita de brinza

Crinia Cadourile de 8 martie mi le-am facut singurica Am primit de la lucru un bilet cu care imi pot lua orice produs in suma de 300 de lei (sau mai mult) de la Ovico. Deci am fost si mi-am luat un rimel Christian Dior, de culoare albastra!!! Dar am mai pus ceva si pe de-asupra caci cu 300 lei nu prea ai ce-ti lua de acolo, poate doar vre-o sticluta goala de parfum In rest - floricele, cuvinte frumoase, si o zi super-vesela!

Lucia intr-adevar unghiile periodic se strica la toti, la fel ca si dintii. Eu am avut iarna asta o problema cu gitul - angina, ca mi-a luat cam la o luna tratamentul, cu injectii de calciu in vina si multe alte chinuri, dar pina la urma am reusit sa-i dau de capat! Cu toate astea (ma refer la injectiile de calciu, dupa care "in teorie" trebuia sa mi se intareasca unghiile) am probleme cu ele, se rup si sunt galbene. Acum deja dau vina pe primavara si lipsa de vitamine...

Cit despre intilnire - eu sunt numai "pentru", dar sa fie Duminica, ca in celelalte zile nu-ti mai vezi capul de treburi. Ramine numai sa poate si celelalte fete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna dimineata moldovencele!
Noi iar nu prea dormit, da de data asta nici nu stiu de ce, fata mi-o fost cuminte, nu m-o batut, dar numai adormeam ca si ma trezeam fara nici un motiv.M-am saturat, da de dimineata sa vezi ce somn i-am tras!
Alina ma bucur ca Alex s-a apucat sa vorbeasca asa frumos, ca deobicei copii prind cam cei rau, adica "da-mi pace"... da el baiatu maniere, BRAVO, ai un cavaler!!!
Lucia si eu m-am uitat la Laura de cum mi-am pus net si am citit totul din urma, si i-am aratat-o si sotului (defapt eu fiecare copilas il arat) si el asa ia placut cum statea ca o papadie acolo si cu gura de dulciuri.Ia un de la mine si unul de la sot pentru ea.
Mamaelei sper ca i-a trecut harnicia Paulei si se scoala mai spre 9 ca eu cind eram la servici muream ca ma sculam devreme.uite si pentru ea un .
Mamanati am uitat eri sa te felicit cu cele 18saptamini implinite, sa ajungeti la 40fix!!!Ce mai face burtika?Ziceai ca nu o simti in toata ziua, pai ce ai uitat ca la inceput o simti mai rar da apoi nu poti nici dormi de simtitul ei?Cind mergi la eco?Eu astept cu nerabdare vestea ce e?Mie la 18 si o zi mi-a zis ce e!!!
Davina imi pare rau pentru vremea nasoala de la voi, dar si la noi vad ca s-o apucat iar de nins.Si apropo imi place cadoul, eu demult vreau unul asa, da e cam scump pentru mine.
Balbina da nu ne mai zici ce nazbitii face Vlad?Vad ca tu cu dulciurile nu o mai slabesti.
Crinia da tu de ce nu zici nimic de Lucian?E asa cuminte ca nu ai ce ne povesti?Te invidiez!!
Elena draga eu mam caldarit si am uitat sa te intreb, tu ziceai ca ai fost ceruta in casatorie,apoi mi-ai zis sa-ti scriu proaspat casatorita,asa repede?Ori mie mi-a scapat ceva?
Cornelia ce face burtica?Cum te simti?Ti-a mai trecut moleseala?
Alioana cum ai sarbatorit ziua, ori nu prea sarbatoare?
Tania draga nu ne zici de cadouri de 8martie?
Fetele din Chisinau se anunta intilnire pe 12 martie!!!
Localul: se pune la vot.
Data: asteptam sugestii.
Prezenti la apel:
1.Mamanati
2.Cornelia
3.doroti
Asteptam raspuns de la:
1.Mamaelei
2.Tanea
O zi cit mai buna la toate moldovencile.

doroti_5 30+ si Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Asa pina eu am scris Tanea a si raspuns.Deci!!
Fetele din Chisinau se anunta intilnire pe 12 martie!!!
Localul: se pune la vot.
Data: asteptam sugestii.
Prezenti la apel:
1.Mamanati
2.Cornelia
3.doroti
4.Tanea
Asteptam raspuns de la:
1.Mamaelei

O zi cit mai buna la toate moldovencile.

doroti_5 30+ si Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Neata, fetelor!
Sint atit de trista, am citit despre Laura Stoica. Zilelea astea am vazut-o putin la Teo... era atit de fericita.

---------------------
Fetelor, va multumesc mult, Paula se simte mai bine, s-a rezolvat se pare cu burtica.
Ati primit niste cadouri foarte frumoase, se le folositi sanatoase. Si eu am primit un telefon de la sot, dar promis, trebuie achizitionat, ca ma stie mofturoasa, asa ca a trebuit sa aleg ce vreau si urmeaza sa fie achizitionat. Si multe alte ucruri mici de la rude
Sint de acord cu intilnirea pe 12, dar daca se poate nu prea tirziu, dar nici devreme, pe la amiza mi-ar conveni. De loc nu stiu ce sa zic, ceva in Centru cred ca ar conveni la toti, nu?

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Trin spune:

Buna!

Doroti_5 - ideea este ca postarea mea despre cererea in casatorie nu a fost chiar "on-line" , motiv pentru care s-au precipitat noutatile. Cat despre cununia civila (inregistrare), aici se face cu mult mai putin fast decat la Chisinau si termenii sunt mai mici. Desi, fetele din Bucuresti stiu probabil ca e ceva de alergat cu actele.

Tu te-ai decis unde o sa nasti? Spital, medic....?

Despre intalnirea "burticilor" la Chisinau - vedeti sa nu aglomerati localul . V-as recomanda Delice D'anges, care din cite tin minte era foarte placut si avea prajituri deosebite! (poate le dati si voi niste retete!) Orice ati decide sa va simtiti bine!

Mergi la inceput