Clubul moldovencelor de peste Prut (19)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
Crinia spune:
Buna
Davina ti-am trimis e-mail cu receta tortului.
Si la noi a plouat toata saptamina, dar azi a fost soare si +11 grade. Sa vezi cum toti canadienii umblau pe afara in sorti si maiou de zici ca-i vara.
Mamanati sper sa fie false contractiile, sanatate si straduite sa fii cit mai calma. La ce salon te epilez si cit costa?
Lilia ce draguta e Amelia pe masinuta. Sa-i luati si ei daca i-a placut.
Cornelia ce mai faci in miniconcediu?
Doroti cu ce te mai ocupi acasa?
Lucia mi-a placut mult de tot tortul cum arata, dar mai mai tare dulceata de fetita. Pupici ei Karina mamica lui
LUCIAN (23 februarie 2005)
Oare cit avem?
Mindria n-are loc in doi ca ea e prima care naste un razboi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Davina spune:
Crinia mersi mult pentru receta .Aici la +10 grade toti pling ca-i friggg
Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi
alinkav spune:
Buna dimineata fetelor!!!!
Dormiti?
Eu ieri am facut Mramornii cizcake, facut si de Lucia. Mi-a iesit foarte aspectuos, arata trasnet, dar faza tare, ca atunci cand il preparam nush unde aveam ochii de am pus in loc de 3 lg de zahar, doar 1.5, asa ca a iesit malosladkii. Dar am rezolvat-o si pe asta, am luat zaharul pudra!
Gata, plec copilul vrea sa citim!Pa!Alina si
Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
Balbina spune:
Salutare,
Azi Vlad a tinut cu noi, dormind pina la 9.
Am fost ieri afara de 2 ori cu el, obosindu-l bine. Dimineata am fost prin zona pe la noi, iar seara am plecat mai departe, ajungind la o cofetarie la care eu demult intentionam sa ajung, E una din putinele cofetarii din Bucurest care fac prajituri cu frisca naturala. Era greu sa ne hotarim, asa ca am luat 4 feluri, desi mie tot putine mi se pareau. Tare bune sint, neaparat o sa mai fac vizite acolo, sa incerc si din alte feluri, mai ales in perioadele cind nu am chef de gatit dulciuri.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad (22.06.2004)
Bunatati
Balbina spune:
Am asa niste emotii pentru intilnirea fetelor, de parca trebuia sa vin si eu.
------------------
Numai bine,
Bunatati
gazea spune:
Neata fetele!!!
Am cam lipsit de pe aici,dar motivat stiti voi motivul am cam golit casa ieri am dat aproape tot din casa frigider,masina de spalat,canapeaua,dar tot nu m-am mutat la socrita l-am dus pe Amedeo si noi tot aici stam,parca nu pot pleca din casa.Miercuri plec la Moldova...
Fetele de la Chisinau cum v-ati distrat? Nu m-ati asteptat
Referitor la sarbatoarea de ziua mea a fost cam linistita si sa nu radeti,dar fara masa ,dar ne-am descurcat si asa.Uitati-va aici www.foto.radikal.ru/action.aspx" target="_blank">Tortul e cam lipsit si asta de viata,dar a fost super bun.Si aici www.foto.radikal.ru/action.aspx" target="_blank">Noi si www.foto.radikal.ru/action.aspx" target="_blank">Tot noisi inca www.foto.radikal.ru/action.aspx" target="_blank">Asta. Cam atat.
Asteptam poze de la intalnirea de la Chisinau.
doroti_5 spune:
Buna dimineata!!
Noi neam trezit si ne pregatim de intilnire.
si asta noapte a dormit ceva mai bine, deja mam invatat stau la tv pina adorm ca daca ma culc asa pur si simplu nu mai dorm.
Alina da harnic baiatu daca vrea de dimineata citeala, ai un baiat ca la carte, sati traiasca(sa nu fie de deochi).
Crinia am deabia 2 zile state acasa ca pina acum numai policlinica, la tara s.a.m.d., da miam facut curat in dulap, am spalat totce se putea, fac mincare in toata ziua, cind vine lumea de la munca sa fie gata, stau la tv si PC, mai cos si goblen.
Lilia numaidecit o masinuta fetei, dai de dorit de cea care si merge cind apesi pe pedala, sau cu telecomanda, soramea ia luat nudemul finutului ei asa ceva si eu mam indragostit, cind o creste fata mea ii iau si eu.
Cit priveste epilatu, eu sunt mai sensibila si folosesc lama ca ma ia groaza cu epilatorul, lam incercat da ma cataram pe pereti.
Despre contractii, eu am stat in spital din cauza lor, da e normal la virsta asta a sarcinii sa ai dar foarte ra, da eu aveam o data la jumate de ora si mau bagat in spital, da mai tirziu mi sa zic ca nu mai multe de 4 pe ora, ca cica se invata uterul sa se contracte ca la nastere sa poata.
Cam asta o zi buna la toate fetele si astept cu nerabdare intilnirea!!!
doroti_5 30+ si
Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
gazea spune:
Vai ceva nu e bine nu se vad pozele oare ce am facut sa vad cum le rezolv...
Aici,Noi,Eu cu AmedeosiTort si Noi doi
acum sper ca e bine is cam zapacita si am grezit..
Balbina spune:
Aliona, ce supla esti, arati super!
In pozele de la petrecere e asa haios Amedeo, ca i se vede numai ceafa, fiind mereu in treaba, avind ceva de facut.
Tortul arata tare apetisant, de care a fost? (daca ai scris mai devreme, scuza-mi neatentia, te rog ). Vad ca ne-ai crutat si nu ai mai dat poza cu sectiunea.
Mai aveti asa zapada la Sighisoara sau nu e poza foarte recenta?
Doroti, nu te invidiez ca ai asa probleme cu somnul, mai ales ca mai ai citeva saptamini bune pina la termen.
Am avut si eu contractii in timpul sarcinii, numai ca eu nu aveam idee ca senzatia de intarire a burtii este contractia in sine, eu credeam ca se intorcea Vladut cumva in burta, am aflat abia la cursurile de gimnastica prenatala.
Iti recomand sa faci si plimbari pe jos, macar 45-60 minute pe zi. Sint foarte benefice, pun singele in miscare, iar copilul primeste mai mult oxigen; in plus, contribuie la o nastere mai usoara. Desigur, nu vorbesc de cazurile cind se recomanda sa stai numai la pat.
------------------
Numai bine,
Bunatati