Clubul moldovencelor de peste Prut (19)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Nu intelegeam nici eu ce e cu zgomotul asta de dimineata care nu ma lasa sa dorm. Da asta Natalia a chemat tobosarii chir la urechile mele. Dar am adormit repede si m-am trezit iar abia acum. Asa ca: buna dimineata!

Noi suntem bine. Cei drept m-am trezit de la o contractie destul de puternica dar nedureroasa. Asa ca m-am linistit.

Astazi merg la depilare cu ceara. Iar o sa "urlu", ca a trecut vre-o 3 luni de cind am fost ultima data.

Merg sa pap ceva.

Si mai revin.

Ce bine ca miine ne intilnim! Daca facem poze sigur ca le punem pe net sa vedeti si voi.
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Salut fetelor!
Si noi ne-am trezit ca de obicei la 7.30!Bine ptr noi e ceva obisnuit, ca toti 3 suntem javoronki. Nici macar de sarbatori nu dormim mai mult de ora 8!
Acus iesim si noi la cumparaturi, il asteptam pe taticu sa vina sa ne ia. La noi e cam urat, picura si e umed pe jos!
Alex se uita la desene si eu ca sa treca timpul mai repede caut ceva bun de gatit!

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Nata, iti recomand epilatorul electric, tot smulge parul din radacina, ca si ceara, dar poti sa te epilezi cind vrei, chiar si cind e firul scurt, de 2-3 mm. Si nici nu doare asa tare, pentru ca daca te epilezi mai des, se obisnuieste organismul, nu are incotro.

A, si nici un fel de "daca facem poze", OBLIGATORIU trebuie sa faceti poze, altfel cind va mai intilniti? Parca vad ca va luati cu altele, plus ca o sa apara pe lume copilasii asteptati si gata cu libertatea. Asa ca nu uitati aparatele foto!

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad (22.06.2004)

Bunatati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna fetelor!
eu de dimineata stau la PC da deabia acum mam apucat de scris.
La noi e totul bine, asta noapte am dormit!!!Ne jucam si facem tumbe.
Mamanati uite un sa nu te doara asa de tare.
Balbina nu cred eu sa fi facut baiatu asa ceva!!!Vreai sa dai vina pe el!!
Alina spor la cumparaturi!
Numaidecit punem poze dupa intilnire, eu iau aparatul, doar bateriile sal tina.
O zi buna!!!

doroti_5 30+ si Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna fetelor,
M-am intors si sunt vie. Se para ca pupicul lui Doroti m-a ajutat. Alina, si aici e urit de tot si cind ma intorceam a si inceput sa ploua.
Dar sper ca asta sa nu fie un impediment ca sa ne vedem miine. Daca ploua si miine echipati-va cu umbrele, luati taxi: DAR--nu acceptam refuzuri.

Natalia, epilator electric am de vre-o 3 ani. Da nu-mi spune ca iti faci si inghinala cu epilator. Eu as muri daca m-as atinge macar cu epilatorul acolo. Ma epilez cu el doar pe picioare, inghinala si pe miini ma fac la salon.

Da unde sunt celelalte fete?

Pupici dulci de la noi,
Nati18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Nata, hihi, ma epilez peste tot cu epilatorul meu, si inghinal, si la axila. Pe miini nu ma epilez, deocamdata mi se vede pielea. Il am din 1997 (valeu de cind...!), de atunci nu mai merg la salon pentru epilare si am si uitat de ceara. Deja ma gindesc sa-l schimb, dar astept sa vad cit mai rezista.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad (22.06.2004)

Bunatati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tania21 spune:

Buna fetele!!!

Intru repede doar ca sa va zic ca NU mi-am schimbat planurile pe miine, ma alatur si eu voua, numai sa nu va suparati daca intirzii putin ca asta e boala mea din nascare...

Va pupacesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Hey
Dar noi cele din Bucuresti nu vreti sa ne intalnim?
ce ziceti?

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Sa revin ca o sa ziceti ca sunt nesimtita.. ca fug asa repede.

Am o lene maaare in mine, de aia nu am scris mai mult.
In primul rand mor dupa pozele Nataliei si a Luciei, si a Alinei, si a Alionei, si, si, si...
Am acuma mereu in frigider cioco neagra de post si cand se incepe chinul mananc cate putin ca sa ma alin.

Noi maine vom merge la o zi de nastere. Am cumparat pentru un baietel de un an o masinuta draguta, de care s-a indragostit.. Amelia!!! Maaama, ce scandal a fost! Vroia sa stea numai pe ea, asa cu ghips cu tot. Am plimbat-o noi nitel prin casa, dar nu s-a saturat nici pe departe, asa ca se pare, cat de curand ne achizitionam si noi un Porshe, dar poate rosu. www.buraktoys.ro/prodeng/im/e01.jpg" target="_blank">asa arata masinuta, doar ca e albastra ca e pentru baietel.

uitatiaici o poza cu masina cocotata pe pat si ea fericita pe ea.. Paturica e pusa sa nu o zgaraie cu ghipsul, doar e cadou...

Deci, ce spuneti de intalnire?

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Buna fetelor !
Am intrat sa va salut si sa va urez un we minunat si fara ploaie ,nu cumva sa va incurce la intilneala .
Noi sintem binisor .La noi ploua si de o saptamina n-am mai iesit din casa .Ieri am avut in ospete o prietena de familie cu o fetita de 1 anisor .Ce frumos s-au jucat impreuna cu Deanna ..i-a aratat cum sa danseze si sa scoata aparatorile din priza .Spre uimirea mea a fost chiar foarte darnica si-i dadea toate jucariile ei fetitei .
Lilia ce fericita sta Amelia cocotata pe masina ..sa-i cumpara-ti si ei una si cind s-o face bine sa vezi cum o sa se impinga singurica .
Alina bafta la cumparaturi .
Nati am scos fructele din tava si pina la urma am facut un diplomat din ele.Am vrut sa fac dupa receta Criniei dar cum nu o gaseam am facut dupa cea data de Lucia ,numai ca jumatate de portie .
Crinia poti sa-mi trimiti pe mail receta de la tortul tau diplomat ,ca nu mai stiu unde am bagat-o ,please .
doroty mersi ,sa stii ca am platit numai taxele la telefon altfel nici nu-l cumparam ca e foarte scump .Aici daca faci contract cu compania telefonica pe 2 ani iti dau mobile aproape gratis .
mamaNati nu e prea devreme sa ai contractii ? sper sa fie false .Bine ca ai scapat de epilare .Si eu ma fac cu aparatul pentru ca e f. scump aici .
Rodica am auzit si eu de L.Stoica ,chiar m-am uitat pe net la un concert de-al ei ...Sa-i aiba Domnul in paza lui si pe micul bebe .
Fetele de la Chisinau ati ales un super local ,am mancat si eu 1 data si mi-a placut mult .Astept si eu pozici .

we placut si ne mai auzim.

Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi

Mergi la inceput