Clubul moldovencelor de peste Prut (19)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
Balbina spune:
Hehe, fetele noastre cred ca infuleca acum la prajituri...
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad (22.06.2004)
Bunatati
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
alinkav spune:
Hei fetelor?Cum merge intalneala????Asteptam impresii!!!
Noi am fost putin afara, din fericire am ajuns la timp in loc ferit, ca altfel ne ploua ca pe niste curci!!!Alina si
Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
Crinia spune:
Buna la toti
Aliona da ce zapada multa aveti, la noi deacuma totul s-a topit, de zici ca vine primavara. Aliona cum asa...nu stii ca aici se zice denumirea tortului dar daca ai posibilitatea se pune sipoza de la sectiune si se da si receta tortului. Pai cum de vazut l-am vazutarata foarte bine, dar receta? Amedeo e o dulceata, te ajuta in toate
Davina cred ca canadienii sunt mai caliti
Alina dar poza de la tort? Si sincer e greu de facut? Cit timp ti-a luat?
Natalia mi s-a facut o pofta de prajitura cu frisca. Ma duc sa-mi fac frisca cu zahar si suc de lamiie.
Doroti si la mine se incorda burtica, dar nu asa de des.
Fetele noastre cred ca papa delicii si stau la taifas.
Sa va mai povestesc si de noi un piculet. Lucian iarasi saliveaza abundent, cred ca vrea sa ne bucure cu un dintisor. In rest toata ziua se plimba prin casa, scoate cratitele si loveste cu ele de am o durere de cap groaznica (pina ce vecinii nu au venit la noi sa ne faca repros ). Scoate incaltamintea din dulap si le imprastie toata casa, vorbeste cu laptopul (ca stie ca deacolo vine sunetul atuncea cind converseaza cu buneii), se joaca cu baloane (are vreo 20 de diferite culori) si se goaca cu masinelele lui pe care le-a primit cadou la ziua de nastere. Iata una din ele care cinta si vorbeste, e instructiva.
Karina mamica lui
LUCIAN (23 februarie 2005)
Oare cit avem?
Mindria n-are loc in doi ca ea e prima care naste un razboi
gazea spune:
Fetelor tortul a fost dupa retete Nataliei "Truffe Cake".Doar ca la crema am folosit frisca lichida si ciocolata topita,iar deasupra nu am mai facut trufele...dar am razuit ciocolata alba si neagra.Sectiune nu am apucat ...sa-i fac poza...caci s-a mancat fffrepede.
referitor la poza cu zapada a fost facuta pe 6 martie...acum si la noi nu mai e zapada...afara plouasi e ff rece.
Balbina spune:
Fetelor, o vad pe Doroti online in YM de citeva ore, asta inseamna ca s-a intors de la intilnire, nu? Am abordat-o de citeva ori, dar nu-mi raspunde
------------------
Numai bine,
Bunatati
mamanati spune:
Hai sa va scriu repede, ca vad ca deja incepeti sa va suparati pe noi, sa va spun ca a avut loc intilnirea chisinauencelor "v polnom sostave". Doar ca Rodica a plecat cam repede.
A fost super bine. Cel utin eu asa cred. Doroti are responsabilitatea sa puna poze. Eu desteapta taet mi-am luat camera cu bateria descarcata.
Am stat la cofetaria aia franceza. Am mincat multe dulciuri!
Dupa, eu cu Doroti
+
ne-am plimbat putin, pina ne-a prins ploia + ninsoare si am fugit acasa.
Gazea, iubito, nu te supara pe noi, ca noi am hotarit cu fetele ca ne intilnim si weekendul viitor. Asa ca te asteptam cu drag.
Mai revin...
Crinia spune:
Asteptam cu nerabdare pozele.
Nati ce dragut doua gravidute la plimbare Karina mamica lui
LUCIAN (23 februarie 2005)
Oare cit avem?
Mindria n-are loc in doi ca ea e prima care naste un razboi
Balbina spune:
Nata, ce frumos ca v-ati intilnit, imi inchipui ca imediat ati gasit subiecte de conversatie.
Astept si eu cumintica pozele.
Eu nu m-am suparat, doar ca m-am intristat ca nu primesc raspuns la abordarile mele. Dar poate netul meu e cu probleme si nu ajung mesajele, cine stie... ca o mai patesc cu altii.
------------------
Numai bine,
Bunatati
mamanati spune:
Da chiar unde sunt celelalte fete? N-au ajuns inca de la intilnire acasa?
Nici eu n-am rabdare sa vad cit mai repede pozele.