Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corap spune:

he, he, he, mie mi se pare ca s-a intamplat intr-o zi cate la ina intr-o luna :))). mamaaaaaaaaaaaa, parca-s surori. sa va "spicuiesc" din ale soacrei (tre sa tineti cont ca toate s-au intamplat in intervalul 9 -14, today, si ca nu pot sa scriu tot:
dim. la prima ora: ca ea ce face, sta asa, nu poa sa stearga prafu sau sa dea cu aspiratoru' (eu nici nu ma spalasem pe dinti - ii zic sa-si faca o cafea, sa manance ceva si dup-aia munca)
da' in ce imi fac cafeaua?
da'unde-i zaharu'?
da' unde-i cafeaua?
(eu am borcane d-alea pe care scrie "zahar", "cafea" si le tin langa aragaz)
da'cum se deschide aragazu?
deja preferam sa-i fi facut eu cafeaua
da' cate liungurite de lapte praf ai pus (in bibe la fi-miu), doua?
nu, cinci...
preferam sa fi stat la televizor
nu baga sub nas nic decat cafeaua, in timp ce eu il hranesc pe fi-miu, si dup-aia: da'nu pun rufele alea la spalat, ca maine e 8 martie [aici venea ala cu ochi holbati, nu-l gasesc acu'si-mi pierd elanu la povestit]
wut3r46t280641782wt'@@@@@@@@@@@@@
erau 3 bodyuri de-a la bb. ce sa fac, zic: hai sa le punem la spalat (ultimele haine le spalase maica-mea, duminica). da'ce sa fac, nu tre sa ma enervez... hai sa le punem la spalat. mi le duce ea la masina si: unde e detergentul? (eu fol. ariel lichid, care are o masura care se baga in masina.) o intreb: cand a bagat rugfele in masina era deja ceva inauntru?
nuuuuuuuuuu
nu, bine, hai sa caut masura
dupa 10 min de cautat degeaba, scot rufele din masina. of course, aia era in tambur.
bineinteles ca tot eu pun programul si pornesc masina. nu ca mi-ar fi fost greu, da' pentru 3 prostii care cantareau 500 de gr am pornit ditamai masina cu capacitate de 6 kile. si dak n-ar fi avut al meu hainute puzderie, de nici n-apuca sa le imbrace....
da' sa nu dau cu aspiratoru'?
ba da, hai din camera de la bb sa inceapa. ii dau:
1 bucata aspirator, pe care eu il bag in priza (nu c-ar fi cine-stie ce sa bagi ceva in priza, dar pe mine ma doare in zona cu buba dak ma aplec)
1 bucata cutie de servetele "pronto" pt. mobila, sa nu se ridice prafu', si ii arat cum se deschide de la clapeta
1 bucata pronto pamatuf (daca are chef sa stearga cu ala)
dupa juma'de ora, deschide usa, ca a terminat.
rezultat - curat intr-adevar, dar:
termopanu'nu se mai inchidea, ca-l batase & deschisese normal si se tinea doar intr-o balama, si pana am rezolvat problema a durat 10 minute in fereastra deschisa
servetelele, pe care i le deschisesem demonstrativ, ca aveam eu o vaga banuiala ca nu stie cum, erau cu punga rupta, ca n-a stiut cum sa le deschida si a rupt-o "ca sa nu ma mai intrebe cum". da' acum astea nu se usuca daca stau asa???
am ajuns la ora 10. trimit postul asta si continui(u?), ca sa nu pierd ce-am scris, ca vad ca m-am mai racorit
c
PS intr-adevar, in conditiile astea, o casa curata e o viata irosita
PS2 imi trebe un psiholog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

CORAP.....[rad tare] [rad tare] [rad tare]

credeam ca daca abia o astepti ca sa te poti "imbolnavi" este OK....
Psiholog ca psiholog, dar tu nu ai nevoie de draci si stres. Asa ca incearca sa fii calma, pe cat se poate.

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Buna fetelor! In primul rand: La multi ani! bebelinelor Flavia-Nicoleta, Mateea-Ioana si Maria.
ANDA - multe multumiri pentru astrograma. Impresionant!
JOY - si mie imi place mult poza aia. Era mai mare jucaria decat bebe. Acum am mai recuperat.
In rest parca deja ne merge mai bine.

Adelina si bebe Albert (16.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

salut!

noi am fost tare ocupati zilele astea ! lucuta mea a inceput sa se intoarca, si o face asa de des ca nu prea mai merge lasat singurel in ditai patul, il face de la un cap la altul cat ai zice peste ... cred ca il paste ...
eu am reusit in sfarsit sa imi iau masina, inca nitel si ma razgandeam de tot, atatea sfaturi, opinii, pareri am auzit. pana la urma l-am lasat pe dan sa aleaga mai bine, si el a profitat imediat si a bagat-o in contul cadoului de 8 martie. bun motiv sa nu mai caute nimic.
si cum imi veneam eu ieri de la udriste, am facut o fata, fetelor ... ! pe moment n-am stiut care-i treaba, abea azi mi-am dat seama ca erau niste dinti care ma apucasera de ... eh, trece si asta, zic eu ... dar apoi am mai stat si m-am gandit mai bine : n-aveau cum sa fie dintii persoanei pe care o banuiam, fiindca era biologic imposibil : ii erau buzele lipite de altei persoane in timpul asta ...

intrebare intrebacioasa : cand incepem sa ii dam minunata supa la bebelusi, facem cate una zilnic, sau merge pastrata la frigider ? ma bate gandul sa-l supitez nitel pe lucuta ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

soacra - partea a doua
hai sa mearga la piata. ii dau si cheia mea, sa nu mai sune la interfon cand se intoarce, ii explic care cheie de pe unde e, ma duc 1 minut la bb, revin in hol sa incui usa dupa ea - ea cauta cheile, ca nu mai stia un' le-a pus.
searchu a durat 15 minute, cand, intr-un final, le-a gasit in portofel (portofel in care se mai uitase de 10 ori, " da' a crezut ca sunt cheile de la ea de-acasa")
pleaca.... in sfarsit, liniste, ura, ura, ura,
bb a adormit, dragul mamii drag, dupa ce l-am chinuit si a facut kk cu supozitor - offfffffff, de la porto ne mai reglasem, da' ne-a trecut rpd), mami se da putin pe net si i se face somn - se intinde si ea, inchide ochii, si....
s-a intors soacra
cu 3 leg de marar (in loc de 1), ca erau 3 la 10.000 si sa nu rateze oferta, si cu alte chestii de genul asta. ma rog, asta e.
ea: pai sa m-apuc sa fac mancare (vorbisem ca eu vreau un pilaf dietetic, ea vroia o mazare.)
eu: (cred ca v-am zis cum gateste - mancarea fara un chil de ulei si fara foaie de dafin n-are nici un sens) ii zic sa-si faca ea mazarea, ca na, i-o fi foame, si imi fac eu orezu'cand m-oi trezi, ca vreau sa ma odihnesc putin.
ea nu, ca vrea si ea orez, da' sa-i spun doar cum sa-l faca
e-te lulu, ce sa-i zic, ma gandesc: explicatiile = 20' de enervare, facutu' = 20' poate mai placute. ma scol din pat (desi, repet, nu-mi era foame, da' i-o fi femeii, ca n-a mancat nik pana acu').
ea: da'nu trebuia sa te scoli... imi ziceai mie...
eu: ... de-acu'...
o rog pe ea sa taie ceapa
eu pun apa la fiert
(a, sa va zic de orez, ca nu era nic deosebit - orez fiert cu putina ceapa si la sfarsit cu felii de dovlecel, mazare congelata si marar si lasat 5 minute sa se fiarba si verzaturile)
ea imi povesteste cum face ea pilafu' (adik ezista doar un fel de mancare din orez, pe care ea il face de patrujde ani... uauuuu)
la sfarsit: da'un pik de sos tomat nu-i pun???
da dovleceii de ce taiati rondele?
da' capatu'dinspre vrej nu-l tai la dovlecel (de ce sa-l tai, bre, eu de ce mai tin dovlecelu' cand tai rondelele? tai si destu???
intre timp: de fapt ea nu vrea orez. nu-i pun doi cartofi la microunde.
eh, ce mai conta ca m-am sculat sa-i fac ei orez cand ea vroia de fapt cartofi care initial fusese mazare??? (eu fiind a bolanda, si ea helperu' de nadejde)
ii fac cartofi.
pana se face mancarea, se trezeste puiu mic - suc de porto, laptik...
ea: da' nu mananc acum, ca nu mi-e foame, mananc niste masline...
da' cu ce sterge pe jos in bucatarie???
da' ea vrea carpa, ca nu-i place cu mopu'
bineinteles ca am mancat la 1jumate, mancarea care se racise deja, facuta de haaaat. a mancat 1 cartof (din doi), fix 3 boabe de orez (nu i s-o fi parut prea apetisant, da' o fi zis ca ma jigneste dak nu mananca - cu aprecierea "nu e rea" - si cu privirea "da' nici buna") si masline.
SI POVESTEA MERGE MAI DEPARTE
da' nu mai scriu, ca s-a trezit bebelache si vrea papa-bun de la vaca mecanica.

c & andrei fomistu'
PS: psihologu' era pentru pisicu' meu, nu al ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

JOY, eu nu m-as incumeta sa ies afara pe o vreme ca asta, e foarte umed si rece.
DIENUTA, Supa se pastreaza la frigider maxin 24 de ore, dar poti face supa zilnic, pt ca faci foarte putina si e mai buna proaspata si mai sanatoasa, bafta multa la supita

DUPA PAREREA MEA UMILA, SOACRELE SUNT UN FENOMEN NATURAL, DOAR VREMEA SI TIMPUL LE POATE ASPRII SAU INDULCII FORMELE, IN REST CAM CA ANTIBIOTICUL, CAT MAI RARA SA AI IMUNITATEA RIDICATA.
Asa ca draga Cora , bafta multa







Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

corap, io zic mama sa te faci repede bine cu bila, sa nu ti se dileasca neuronul intre timp



Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Corap, deci mai bine de mine fara soacra!Kiar de le fac pe toate dar scap de un stres in plus!

Teo, Gogolos va multumesc pentru reactualizare "cintece din copilarie!"
Teo, tu ti le-ai reamintit ca deeeeeeee esti mai tinerica!(era un compliment)

Cristina, cind a renuntat Andrei la suzi?

Gogolos, si eu am avut toxoplasmoza in sarcina,eram asa de speriata caci ma batea gindul sa avortez,dar medicii de-aici m-au sfatuit sa stau linistita caci valorile erau apropape de limitele normale, in caz de valori mai ridicate este posibil sa pierzi sarcina de la sine! Dar , eu, oricum am luat Rovamicina 5 zile ca sa fiu impacata, si intradevar, dupa aceea mi se negativase valoarea toxo igm!
Am avut si singerari in primele 3 luni , offf un calvar a fost dar in final Dzeu a fost alaturi de mine si mi-a demonstrat-o pina in ultima clipa cind doar El mi l-a salvat pe Simon!
Fetelor, suntem niste binecuvintate cu bebelusii nostri!
Cind citesc pe Site-ul lui Tutunaru ma ingrozesc de cite probleme de infertilitate exista, nu stiu bietele femei ce sa faca, si citi bani mai cheltuie pe medici, unele vin de la tara special la Bucuresti sa se trateze!
In fiecare zi ii multumesc lui Dzeu petru darul Sau!


Mi s-a pus pata! Vreau sa-mi fac reflexe blonde , dar nu stiu daca afecteaza cele 70 ml de laptic propriu!

Simonica al meu a reusit performanta sa treaca de la suptul pumnului la deshtul mare! Stiu ca nu e bine, dar eu kiar ma topesc cind il vad!



Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65676&whichpage=4" target="_blank">Povestea nasterii





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Cora, m-ai ucis de ras cu soacra ta :)) As scrie si eu de weekendu' cu socrii da' mi-e ca citeste si tati si se supara, desi e haios....ma abtin.
La fel rad cu lacrimi la zz-ul cu stiinta.... ziceam ca eu sunt uneori dusa cu pluta, da' vaz ca-s ingeras pe langa ce citesc pe acolo... balamuc.
Cat despre postarile ultimele 2 ale dientutei, jur ca nu o pricep pe ultima de la noi, partea a2a, oi fi eu mai handi, iar pe cea de la zz... nu-i vad rostu' ca iar da cu paru' in neant.
Lavi bine ai revenit.
Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Scuze, era dienuta mai sus, n-a fost intentionata gresirea numelui. Sa folosesti sanatoasa masina, de care ai luat pana la urma?Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)

Mergi la inceput