Mamici de mai-iunie 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fdoina spune:

La multi ani Irinucule, cu mult dor, cate un pupic de la fiecare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

ma bag si eu , ala cu suzeta nu mi se pare bun pt ca nu toti copiii primesc suzeta.
cu sfaturile date chiar si pe strada de "profesionisti"am primit si eu vreo cateva , inclusiv mi-a spus o cucoana sa sug eu suzeta.Copilul meu nu prea o voia , dar si eu voiam sa-i gasesc linistea cu ceva ca cu biberonul pe post de suzeta e cam nasol .
Cu baita lui bebe eu m-am descurcat cu cotul , noar ca ai zile cand ti se pare ca apa ar fi buna dupa tine , dar copilul urla sau o lasi pe soacra care e la menopauza si nu mai simte nimic de multi ani si pune apa clocotita .Asa ca recomand cu caldura un termometru de apa
30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

fata verde, nici n-am apucat sa ma uit, am intrat doar sa-ti spun ca m-a terminat secventa aia (eu sunt intr-atat de oligofrena incat am tot serialul pe dvd-uri) si chiar ma intrebam de unde mi-oi lua eu asa ceva cand oi avea un bebe!!! da nu da dependenta??
mi-ai facut o bucurie, imi iau sigur bouncer!!

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Inaioana, si eu vreau o leganatoare dinaia, si tot de la sex and the city mi se trage ! Mi-e ciuda ca n-am avut la Vladut, am vazut unul bestial de la Graco, cu muzicuta, vibrator, jucarii, n pozitii da-i 4 mil jumate . Vorba lui barbata-miu, cand o urla copilul de colici sa vezi cum ne scobim de bani .
In legatura cu stelutele poate ar trebui sa facem un studiu sa vedem ce le da culoarea, faptul ca-s mai mult de la tensiunea mica, de la anemie, probleme oculare, melancolie blegoasa ...

Carmina, ti-am zis deja care ar fi putut fi problema. Acuma necroza aseptica nu da asa modificari mari la nivelul articulatiei incat sa se reflecte pe bazin, poate cine stie de cat timp ai durerile si ce atroce sunt, ti-ai dezvoltat un mers antalgic si asta a modificat bazinul, in fine e f. putin probabil mai ales din ce ai descris tu, dar mai bine sa-ti informezi medicul.

Virgi, la testul facut fara siropul dulce, asa pe stomacul gol, valorile normale sint undeva intre 60-70 si 110-120 fct de laborator. La testul tau e musai la la o ora dupa ce ai baut siropul, glicemia sa fie sub 140. 146 nu e capat de tara, un pic ti-a scazut toleranta la glucoza, plimbarile si regimul ar trebui sa fie arhisuficiente.

Dilaural, succes la doc!

Termometrul mie mi-o fost bun si asta clasic de se vara in fundulet, oricum daca l-am folosit de 4 ori ii mult... Cred ca merita investitia in unul de ureche daca face des febra , altfel nu, cat ii mic sta cuminte cu ala in fundulet, cand mai creste ii mai complicat, asa ca aveti vreme de gandire, nu-i o urgenta. Suzeta nu-i o solutie, Vladut nici nu a acceptat-o vreodata.

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (28+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Mary bine ai venit in gasca noastra.

Irinel LA MULTI ANI, sa ai parte de tot ce iti doresti tu mai mult.

Inaioana spune-mi si mie ce imunizari ii faci Katiei si cam de cand si daca au dat rezultat. Noi folosim oscillococcinum da nu sunt multumita deloc pt ca tot mi-a mai facut rosu in gat si dr ne baga de fiec data pe antibiotic

Aura sapt. 25+

Aura

Mergi la inceput

Inaioana, helpa-ma si pe mine, te rog! am un prieten care vine din canada inainte de paste. ideea e ca mi-ar putea aduce bouncer, problema e ca nu se gasesc papasane in canada, iar daca ar comanda in state costa cat nu fac.. daca ai timp, uite-te si tu, poate imi mai recomanzi un bouncer misto de pe vreun site canadian (nu am nici unul). caut si eu, insa nu prea stiu ce caracteristici ma intereseaza la obect.

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

fetelor! am gasit ceva splendid:
http: // cgi.ebay.ca/
Maya-Wrap-Sling-baby-carrier_W0QQitemZ7747931237QQcategoryZ20412QQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Aura, ii fac imunizare cu Lantigen B acum si niste vaccine in plus (act Hib anti haemophylus care da meningitele alea naspa si alte trebi pana in 5 ani, hepatita A ca, deh, intra in colectiv si Varilrix anti-varicela si zona zoster).
Despre Lantigen uite aici: http://www.datacom.ro/lantigen.html
Ideea este ca eu nu ii dau antibiotice si cu atat mai putin pentru rosu in gat sau cum se mai spune "preventiv". Copilul trebuie sa isi construiasca sistemul imunitar. Asa ca io zic sa schimbi medicul daca ti se pare ca va da antibiotice prea multe.

Luana, caut acuma, sa traiti! Dar mie ce-mi iese la afacerea asta? Imi aduce si mie unul daca dau suprapretz?

DianaR, da da , te rog, ia apucati-va voi comunitatea medicala de un studiu ca tare-s curioasa de ce stelutzele mele sunt doar albastre si rosii..vreau si alte culooori...

Ioana 30 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

despre ce stelutze tot vorbiti?

RAALUCUTZA28+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gicutza spune:

Buna seara burtici,

Hai ca eu dau dintr-una in alta . Stiti ca in weekend bubulinul meu a avut febra si ne-am chinuit putin cu el dar l-am "rezolvat". Ei, vineri parca, i-au aparut in jurul guritei, de fapt pe barbita, niste bubite rosii, cu putin puroi in mijloc. Eu am crezut ca sunt de la febra, de la saliva (ca saliva f. tare de la maselute) si de la faptul ca se tot musca cu dintisorii de buza inferioara (in exterior). La mama Mariana (bona lui) a venit ieri o prietena care e asistent medical si care i-a spus ca ar fi de fapt un stafilococ. Si cica sa-l dea cu albastru de metil.
Azi s-a dus cu el si la dentist ca avea si gingia superioara iritata si f. sensibila si cica dentistul i-a spus acelasi lucru. Dar fara sa precizeze ce stafilococ anume ar putea fi.
Eu oricum am de gand sa merg cu el la dermatolog, dar pana atunci ma gandeam ca poate stiti voi ce ar putea fi. Eu am tot cautat pe google, si pare a fi herpes nazo-labial care cica e destul de frecvent la copii. Dar sunt speriata rau de tot . Stiti voi.. cu cat citesti mai mult cu atat te sperii mai tare!!!

Vlad

Sa traim bine!

Mergi la inceput