Mamici de mai-iunie 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

carminabulina

ce-i drept, e drept...vorbim, dar nu avem ce rezolva...dar ca sa ma intelegi, trebuie sa-ti spun ca e pt prima data cand intalnesc pe cineva care sa inteleaga problema mea...si m-am agatat, recunosc...sperand ca o sa ma ajute informatiile tale...oricum e clar, o sa o iau de la capat cu doctorii de indata ce pot...ca mai bine e sa fiu operata mai tanara, decat la batranete...e ciudat ca mie mi-a dat voie sa merg la aerobic, unde e efort si alerg...eu nu stiu de ce in timp m-au mai lasat durerile rele, care mai apar cand mi-e lumea mai draga...ca acum...samabata m-am plimbat si eu o ora si gata iar ma durea rau...
cat despre doctorita, ea mi-a zis ca nu e o problema sa nasc normal cand fetita e foarte mica si ea credea ca asa o sa ramana...imi spunea ca nici macar nu o sa ma taie...acum dupa morfo-fetala, cand s-a vazut ca e grasunica si nu mai e fetita pricajita, a fost de acord cu cezariana si a ramas stabilit...
gata...am incheiat...
multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Carmina...in legatura cu rusinea ta de a spune doctorului de diverse afectiuni...Vreau sa zic ca la "carte" scrie ca chiar si noi stomatologii tre sa intrebam pacientul in prima sedintza despre antecedentele personale fiziologice(astea sunt la femei si se refera la cand i-a venit prima data ciclu,cate nasteri a avut,menopauza) si antecedentele patologice(adik de ce boli sufera sau a suferit,alergii,ce operatii a facut ce tratamente face),desi multora li se poate parea ca n-au nici o treaba cu durerea lor de dinti.Imi dau seama ca nu toti intreaba toate cele...Atat timp cat organismul asta e o masinarie complexa sa stii ca toate se leaga intre ele.Eu am ramas surprinsa sa fiu consultata (chiar in domeniul ginecologiei)de mare profesor universitar care nu m-a intrebat mai nimik.Asa ca tu spune tot ce ai avut si ce ai si lasa-l pe el sa aleaga ce are legatura cu sarcina si nasterea si ce nu.Io zic ca e mai sigur.Doar nu vrei sa te intrebe el...asa...din senin daca ai hemoroizi sau mai stiu io ce.

Ieri am vrut si io sa rontzai un dicarbocalm ca ma luasera arsurile si cand...ce vad pe prospect...in sarcina se administreaza numai tinand cont de raportul risc/beneficiu...N-am mai luat.

viviana 29w3d

Mergi la inceput

Luana...uite...pe www. bebelusultau. ro termometru auricular 1.450.000 la care se mai adauga niste folii protectoare 280.000.
Ma mai uit si eu...poate s-o gasi si mai ieftin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Irinel,LA MULTI ANI CU SANATATE!UN BEBE MUMOS,SANATOS SI CU MULT NOROC!
Daca ati sti voi ce dor imi e sa mai stau la palavre cu voi!Intr-o zi am sa cad lata.Sunt obosita,stresata si cu nervii la pamant.Azi la operat pe socrul meu da-i puna stenturile la inima si ma gandesc ca poate,dupa acest hop,sa mai ma linistesc si eu,pt ca,va zic sincer,ca nu mai pot.as dormi non-stop vreo 2-3 zile sa ma mai odihnesc si eu,dar nu se poate,deocamdata.Bebe e un miscaret non-stop,e agitat(cred ca din cauza mea),mi-e frica sa nu cumva sa nasc prematur la cat alerg toata ziua.Noutati nu prea avem,pana pe 23 cand ma duc la control.

Ramane valabila intalnirea de la Babyexpo de pe 18?

Dana 28+ cu Andrei Ioan

poze nunta

burtica
eco 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Magghy, am uitat sa te intreb de suzeta aia cu termometru, cum vine asta? suna genial, da chiar functioneaza??
Vivighe, saru'mana , suna bine. da intreb si io, ca toanta, la ce-mi trebe rezervele alea??
oricum, n-am stiut niciodata, pana n-am intrat pe site-ul asta, ca se egzista atatea termometre, dom'le...
vreau si broscuta testoasa pentru baie!! imi trebe asa ceva? ca e dragalasha...
tu, fata verde, nu ma uita cu bouncerul ala ca bounceresc aici de curiozitate!!

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Luana, iote aici bouncere: http://www.netkidswear.com/bouncer.html
E un oarece in care sta bebele prin casa pana poa' sa mearga si se distreaza! Il leagana, ii zice cantecele, sunt modele cu care il poti si cara..in fine, io vreau d-asta!

Magg, lumea o sa te acuze ca esti denaturata INDIFERENT ce vei face asa ca e bine sa te obisnuiesti de pe acuma sa gandesti cu capul tau orice lucru in legatura cu bebe, sa te informezi si tot asa si sa ajungi singura la ce concluzie crezi si ..end of story. Idei pe care le auziti acum despre ce trebuie sau nu trebuie sa faca o gravida veti auzi in curand inzecit de la necunoscuti pe strada zilnic despre ce trebuie sau nu trebuie sa faca o mama. Asa ca incearca sa te obisnuiesti sa dai ignore.

Termometrul suzeta nu este de cumparat dupa parerea mea inainte de nasterea copilului. Nu de alta dar nu ai de unde sa stii daca va accepta suzeta sau nu. Spre exemplu noi am primit unul pe care nu l-am folosit niciodata si l-am si facut cadou dupa vreun an. Iar problema cu el este ca si daca accepta copilul suzeta, ce te faci daca urla din cauza febrei si nu suge termometrul regulamentar sau doarme si n-are chef de supt sau poate vrea sa il suga vreo 2 ore ...nu stiu mie nu mi se pare o idee prea buna in general , plus ca nu stiu nici daca temperatura din gura e cea corecta si cat e el de exact anyway. Pana imi voi permite unul auricular cred ca raman pe ala babesc cu mercur. De care va urez sa nu aveti nevoie oricum.

Ioana 30 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

cica alea sunt sa protejeze senzoru'...da nu stiu daca sunt neaparat necesare,cred ca poti sa-l stergi cu ceva sa nu ramana mizerii pe el

termometru de baie e ca sa nu oparesti copilul;in popor se practica verificatul temperaturii apei cu cotul,deci cred ca te poti lipsi de el...si mie mi-a placut broscutza...mai e unu de la philips in forma de floricica si ala cica e si de baie si de camera...cred ca pe ala o sa mi-l iau ca e face 2 lucruri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gicutza spune:

quote:
Originally posted by 26octombrie
ce-mi trebe mie, musai: un termometru de ureche, cum ne-a sfatuit si Inaioana. probleme (pentru mine) e ca n-am gasit sub trei milioane si ceva. mi se pare, totusi, enorm!! nu exista mai ieftine???!

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Luana, uite un termometru de ureche mai ieftin www.RECLAMA ILEGALA.ro/scripts/prodView.asp?idproduct=1813" target="_blank">aici

Mai este www.RECLAMA ILEGALA.ro/scripts/prodView.asp?idproduct=1812" target="_blank">unul dar e ceva mai scump.

Vlad

Sa traim bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Luana, uite aici unul bestial, visul meu de bouncer: http://www.walmart.com/catalog/product.do?dest=9999999997&product_id=4252623&sourceid=1500000000000001245860

Da-i pe poza cu copilul in el sa vezi ce misto e (sau poate numa' mie mi se pare).

Mi-am adus aminte, daca v-ati uitat la Sex and the City, e acolo o scena cu Miranda si cupilu ei cand nu-i mai vibra bouncer-ul copilului si era disperata ca ala nu se mai oprea din plans si a venit Samantha cu inovatia de a-i pune vibratorul ei in bouncer si s-a linistit copilul. Acuma ma intreb..daca iau bouncer..o fi bine sa-mi iau si vibrator ca sa am in caz de nevoie (pentru bouncer evident)? Si daca da, de care sa fie?

Ioana 30 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

nu pot sa nu intru sa va spun cum ninge aici............acum ninge tare tare si asa a nins de ieri incoace!iar sunt 30 de cm de zapada+!acum chiar ca nu se mai duce pana in mai-iunie!ca avem 1 m de zapada buna!

RAALUCUTZA28+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza

Mergi la inceput