Mamici de mai-iunie 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Luana, eu am recomandat termometru auricular spunandu-va ca e scump si ar fi bine sa luati daca va permiteti. Eu folosesc un termometru normal (costa vreo 50 000 lei la orice farmacie) si nu mi-am cumparat auricular inca. Doar imi doresc!
Eu zic sa vorbiti cu rudele, prietenii etc ca in loc sa va aduca tone de haine de bebe care nu va plac si/sau n-are nici timp sa le poarte, mai bine sa se stranga mai multi si sa cumpere cate o chestie d-asta mai scumpa gen termometrul asta, bouncer, scaun de masa..io stiu..ce va mai doriti.
Spre exemplu eu vreau bouncer neaparat, chit ca ccc Katja a supravietuit foarte bine fara.

Ioana 30 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Inaioana,
Asa ma gandeam si io, dar uite ca lumea m-acuza ca-s mama denaturata ca mi-am luat bambus si nu mocheta super soft sa cada copilul pe ea

Luana, baga niste poze, ca si pe mine m-a apucat redecoratul.
Cat despre termometru, io i-am luat cadou cumnatei suzeta cu termometru, am dat vreo 400 de mii acum un an pe ea. Mi-a spsu ca i-a fost foarte utile, deci cred ca tot de aia imi iau si eu. apropo, nu luati modelul de la Fairlin, e pt un bb mai mare (e suzeta f groasa, nu se pate folosi la bb mik).

Merg maine la T, il intreb cum stau cu restrictiile si poate totusi ajung si eu cu tine la Dragonul Rosu. Mie imi place f tare un model de carut de la Graco, daca ai o adresa de mail iti trimit detalii +poza.

Magg viitoare mamica de Nichita 27 de s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Inaioana, fie-ti mila! Was ist BOUNCER? eu imi imaginez ca un copil "bounce all over the place", da nu-mi dau seama ce e un bouncer...
termometru, am inteles ca nu-i musai, da asa frumos ai povestit ca si eu am ajuns sa-mi doresc...
apropo, cartea a fost delicoasa, iti multumesc mult! sunt gata s-o dau mai departe, cine se aboneaza?

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Am fost la Lee. sa ma lamureasca face to face nu prin telefon....si mi-a spus asa....ca la tipul meu de test valoarea maxima este 140, iar mie mi-a iesit 146......si ca se rezolva cu sportul.....sa nu-mi fac griji prea mari..ca e normal in sarcina..totul e sa tin sub control.

Fetelor, ..eu cred ca voi aveti dreptate....si ca ar trebui sa stau linistita si sa ma limitez la o simpla plimbare....ca cine stie ce mai pot pati......eu nu am corp de korean

DianaR tu ce parere ai de rezultatul meu?.....sa inteleg ca 70 este testul facut direct fara glucoza? ..Sau au un alt STAS astia aici?

Shricutza
Alia

Ama -tinem pumnii sa vii cu vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Buna fetelor... sunt si eu p-aici!!!

Dar nu stau mult ca la 4.30 am programare la doctor... Am niste emotii... abia astept sa vad ce imi mai spune. Si tot azi am sa deschid si subiectul nasterii... ca eu vreau cezariana cu peridurala. Sa vedem cum reactioneaza!!!...

La Multi Ani! pentru toate sarbatoritele ultimelor zile...!!! Numai bine si sanatate maxima voua si puiutilor!

Fetelor... in Dragonul Rosu gasiti absolut tot ce se gaseste in Bucur Obor, Titan, Unirea, Cocoru si Victoria. Absolut toate magazinele se aprovizioneaza de acolo. Plus de asta gasesti totul la un pret mult mai mic... Stiu ca multa lume devine acida cand aude de Niro dar nu confundati Europa si tarabele cu chinezi cu Dragonul Rosu care este exact ca Pavilionul H... adica curat, civilizat, poti cumpara un suc, un fornetti... etc! Drumul pana acolo e mai greu... dar merita! Si de furat din buzunare daca nu-ti tii bine geanta te fura si la Marks&Spencer... asa ca...

Si eu ma voi duce acolo dar prin aprilie ca tot atunci trebuie sa achizitionam si trusoul de botez pt finutzul nostru!

Va doresc multa sanatate celor care aveti mici probleme (Virgi, Carminabulina) si aveti incredere ca o sa treaca...

Nici eu nu m-am simtit grozav in ultima perioada. M-am ingreunat, nu mai dorm asa bine, etc...

Dar las' ca trece si cine va fi super model cu bebe in brate??? Nooooi!!!!

pupicei

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png

Dilaural 25+ cu Andreea Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

carminabulina

multumesc pt raspuns....m-am dezumflat de tot...
eu am avut dureri groaznice de prin '97 si la fel ca tine am umblat pe la doctori...am lasat-o mai moale...ma durea, iar ma duceam la doctori...si nimic...in 2003 cei de la job au zis ca ma ajuta si ca prin relatiile lor, o sa se rezolve...atunci am facut prima data acem rmn...si finalul pt mine a fost dramatic...cum adica, sa-ti spuna doctorul: eu nu cred ca ai asta..mergi si tu la inot...
si la mine face soldul poc si am senzatia ca-mi sare de acolo...dar nu e vizibil...durerea se duce in jos pe picior...dar nu am nimic la genunchi...nu am mai zis si asta, dar clar durerea apare cand e vorba de sex din cauza presiunii...pe mine de ceva timp m-a mai lasat durerea, adica nu mai e groaznica ca la inceput cand aveam momente cand muream de durere atunci cand calcam si parca era de guma/parca mi-l taia cineva incat dadeam sa cad...oricum tu esti o norocoasa ca ti-ai rezolvat problema...
cand mi-ai zis ca doctorul care te-a operat nu ma mai poate salva si pe mine, mi-a picat fata...ghinion...dar nu e prima data cand aud ca cei de la militar sunt mai buni...
acum nu mai am ce sa fac pt ca daca as merge ar vrea sa fac un nou rmn sau macar o radiografie ceea ce nu e indicat in perioada asta...asa ca...n-am ce sa fac...
eu insa stiu sigur ca nu pot sa imping copilul afara...si chiar nu vreau sa raman fara sold/picior...si asta oricat mi-ar spune doctorita mea ca nascutul nu are legatura cu soldul meu...asa ca au am luat o hotarare clara: copilul meu o sa aiba o mama intreaba, pt ca eu o sa nasc prin cezariana...asta e...
dupa ce nasc, o sa ma interesez din nou...pt ca doctorita mea mi-a zis ca se va agrava in timp si mai ales la batranete o sa am mari probleme...asa ca nu vreau sa o las asa...

multumesc ca mi-ai raspuns...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Dilaural

Multa bafta la medic!!!!
Te asteptam cu vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

deci sa nu imi fac griji?BINE!

BAFTA MULTAFETELOR CARE MERG LA ECO AZI!-AMA,DILAURAL!
IRINEL.......LA MULTI ANI !SANATATE SI BEBE FRUMOS!

RAALUCUTZA28+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VoichiV spune:

Dilaural bafta la medic! Te asteptam sa ne spui cum a fost

VoichiV28+

poze burtica http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Cristina, , parca am scris eu mesajul ala nu tu...practic nu mai am ce adauga. La batranete vom avea probleme cu soldul, operate sau nu, doar ca ar fi bine sa nu le aveam de acum. Ce este nasol in cazul este faptul ca nu se stie cauza. Cica se intampla frecvent la persoanele slabe. Mie mi s-a recomandat bicicleta nu inotul, dar crede-ma ca muream de durere (inainte de operatie). Acum eu te inteleg pe tine cu nasterea dar daca zici ca doctoritza a spus ca nu are nici o legatura?! Eu, la sfatul fetelor, o sa aduc in discutie problema asta cu dr. meu sa vedem ce zice si el.
Oricum operatia de sold este infernala. Recuperarea este rapida dar nu stiu cu ce ma ajuta. Insa nu am voie sa mai car mai mult de 5kg (dar nu s-a specificat cum ca eu deja am 15 luate de cand sunt ), nu am voie sa alerg sa port tocuri si nici sa stau foarte mult in picioare. Pe scurt sa evit orice ar putea produce o presiune asupra soldului.
Acum noi vorbim sa ne alinam durerea ca de rezolvat nu prea vad ce am rezolva .

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput