Mamici de mai-iunie 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Irinel, LA MULTI ANI iti zic si eu cu intarziere. Mai bine mai tarziu decat niciodata, right?
Vad ca tot vorbiti de bouncere si alte alea pe-aici...
Dilaural, bafta la doctor.
Carmina, esti mai bine? Eu zic sa nu mai faci efort deloc. Stai potolita

Va pup si numai bine,
Lacri 27 fix

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

IRINEL La multi ani!!! Sa fi sanatoasa si tot binele din lume.

Diana 26+ cu Nicole Evelyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

AMA unde esti ???
Parca am inteles ca intri sa ne povestesti cum a fost la doc...sau nu ai spus tu ?

dolcebaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut tuturor si pe burtici !!!

IRINEL LA MULTI ANI, NASTERE USOARA SI BEBE GRASUN SI JUCAUS!

Virgi nu iti face prea multe probleme dat fiind ca testul de diabet a iesit asa la limita eu pun pariu ca data viitoare iese cum trebuie. Am aici o prietena care "l-a picat" initial fiindca nu a stiut si cu o zi inainte mancase ceva ciocolata, l-a refacut (aici se face cel de trei ore) si a fost ok.

La capitolul bouncer si eu il recomand cu caldura, cel putin toate cunostintele mele care au ]de aici il recomanda cu caldura daca vrei sa ai mainele libere cateva clipe!!Nu prea conteaza cat e de fancy, important e sa aiba optiunea de vibrat.

Cami 30+"eco bebe"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Raalucutza, e vorba de stelute sau luminitele ce le vezi in fata ochilor cand te ridici de exemplu brusc din pat sau esti obosita... Vorba e ca ar fi verzi dar iaca fiecare fata le vede altfel... De asta ne distram noi...

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (28+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

VoichiV parca tu intrebai de dureri de sani.. si eu am avut problema asta cateva zile ( pe mine ma dureau in special noaptea) si am inceput sa port sutien .. unul foarte comfortabil si noaptea si acum este mult mai bine.

Cami 30+"eco bebe"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Ba da . Ama trebuia sa apara sa spuna ce a facut la doctor. Chiar asa Ama , pe unde umbli?

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

As vrea si eu la Dragonul Rosu, dar nu stiu cum se ajunge, am inteles ca e un maxi taxi, dar pe unde trece ? As merge cu voi, dar trebuie sa-mi astept barbatul, care se intoarce din delagatie cam peste o luna, sa ma duca cu masina, ca sa putem cara carucior si alte chestii mai voluminoase ...

Pana atunci, spuneti-mi si mie, care ati fost, ce lucrusoare ati vazut si pe la ce preturi, ca poate trag si eu o fuga si iau macar ceva hainute ...

Boghi

http://community.webshots.com/user/bogdanai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Abia acum am reusit sa intru. Am fost la dr, totul e bine! Bebe are 2200gr, colul nu s-a mai scurtat, tot 27mm are si e inchis, lichid in cantitati normale, placenta e bine, bebe e tot in prezentatie craniana.I-am vazut mutrisoara, e scumpic foc si bucalat.S-a strambat putin la mine si la dr.Putza e la loku' ei , tot baiat suntem!Am intrebat cum e cu taiatul muschilor, mi-a zis ca se dau la o parte nu se taie, asadar a trecut testu'! A ramas sa stabilim data viitoare cezariana.Am intrebat-o de clisma si a zis ca nu imi face, deci am scapat si de asta!
Ceva care nu prea mi-a placut a fost faptul ca mi-a recomandat anestezia generala la cezariana, ca rahianestezia nu stiu ce complicatii poate da.Mi-a explikt ea ce si cum, da nu am inteles prea bine.E ceva cu vasele de sange..I-am zis ca vreau sa-l vad pe bebe si nu sa fiu ametita si sa nu stiu ce e cu mine knd ma trezesc, da a spus ca anestezia generala e mai confortabila si pt pacient si pt doctor in cazul operatiei de cezariana.. Aspectul asta nu mi-a placut, in rest am fost multumita de toate raspunsurile pe care mi le-a dat!
Acum ma pun si eu pe citit din urma, vad ca ati scris 5 pagini de dimineata si pana acum, ati fost harnicute nu gluma!
io 32+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Ama vad ca ai aparut si ai si vesti bune. Bravo !!! Seby creste nu are treaba, se pregateste serios pt. lumea asta. Imi pare rau ca trebuie sa faci anestezie generala dar nu inteleg de ce faci cezariana. Si cel mai important lucru ar fi cam cat te va costa aceasta cezariana, adica daca e mai scumpa decat una normala?

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput