Mamici de iulie - august 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

va puteti vopsi dupa trim. I, adica dupa 14 saptamani
sunt foarte multe articole pe net, si dr spun la fel dar si coafezele
asa ca fiti frumaose!!!! vopsiti-va
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Neata fetelor,
Nu prea am timp sa ma insir ca sunt la munca.
Miti, tuseul vaginal e alaliza secretiei vaginale si se face nu numai in sarcina ci si la orice control la gine. Daca nu ma gresesc in Romania se spune papanicolau.

Referitor la vopsit parul. Daca vrei poti folosi vopsea fara amoniac. E total inofensiva. Dar nu cred ca obtii culoarea dorita daca esti blonda. Eu am programare la coafor saptamina viitoare si o sa ma vopseasca fara amiac. Dar chiar daca folosesti o vopsea obisnuita poti sta linistita ca nu mai ajunge chimicatele din pielea capului la bebe.

Va pup pe toate
revin diseara ca ma alunga sefu' daca mai stau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns assa spune:

Buna fetelor!
Sunt tare bulversata de vestea referitoare la disparitia Laurei Stoica, inca nu-mi vine sa cred.Ce nedreptate!!!!
Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!
Revenind la ale noastre...am primit si eu OK-ul pentru nastere normala de la medicul cardiolog. Sunt bucuroasa ca nu ma forteaza in nici un fel sa fac cezariana, dar oricum va depinde de multi factori momentul...asa ca vom vedea. Ce ma nelinisteste este ca, din precautie, mi se va face profilaxie totusi (adica mi se vor administra niste medicamente pentru a nu ajunge vreo bacterie la inima dupa nastere, dar asta doar atunci, in timpul nasterii)Intrebarea ar fi: in primele 24 de ore de viata copilul este hranit de la san?Pentru ca in cazul meu acest lucru nu va fi posibil, din pacate, abia dupa cele 24 h voi putea sa alaptez. Stie cineva cam cum stau lucrurile in primele ore de dupa nastere?
Referitor la vopsitul parului: si eu m-am vopsit cu l'oreal casting, fara amoniac si e destul de ok.
Va las , ma duc sa mai fac ceva treaba si revin mai tarziu...

Assa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole25 spune:

buna fetelor
eu sunt complet in ceata.Am fost ieri la control si medicul meu mi-a zis ca am o fetita.Problema e ca acum 2 saptamani am fost la eco 3 d la un alt medic care mi-a zis ca am baietel.Acum spuneti-mi si voi pe cine sa mai cred eu?
Stie cineva la cate saptamani se vede sigur sexul copilului?
bulinuta de ce nu iti iei totusi un concediu medical macar cateva zile?Poate daca stai acasa si te odihnesti te vei simti mai bine.
22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Assa daca nu vei putea alapta imediat dupa nastere,nu e nici o problema,nu stiu in Romania cum e dar aici le dau bebicilor apa cu zahar pana pot primi san si/sau lapte formula.
Pe David mi l-au adus la san dupa mai mult de 24 de ore,m-au lasat sa imi revin cat de cat din anestezie desi a fost partiala.
Nu au fost probleme,cum m-a mirosit, David a inceput sa caute sanul iar cand l-a simtit la gurita s-a aruncat infometat si a inceput sa suga.

Stefania 19 + si David(24 dec 2004)

www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Buna dimineata mamici superbe
Pentru blonde si nu numai, daca vreti sa va aranjati parul fara sa-l vopsiti, puteti sa va faceti niste suvite decolorate.Daca vi le face un hair stylist cu folie de aluminiu, solutia nici macar nu atinge pielea capului.Plus ca mai protejam putin parul, blondele stiu cit este de dificil.
Aaaaa si cine face kegel? Eu tot incerc dar nu reusesc sa numar, pentru ca tot timpul fac si altceva intre timp!

http://www.snugglepie.com/ezb/336024.png[/img][/link]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Doamne ce sperietura am tras!!!!!!!!!
Dupa ce am postat mesajul anterior ma duc la toaleta sa fac pisu.
Eu inca nu am scapat de paranoia,nici nu voi scapa,stiu asa am fost si cu David, inca verific de fiecare data hartia sa vad daca e totul OK.
Insa de data asta,SOC hartia plina de sange rosu-rosu!
Sa mor! Incep sa tremur,deja imi trec toate cele prin minte,rup alta hartie ,mai sterg o data,la fel plin de sange,doar ca imi dau seama ca e mai din spate! (ma iertati ,va rog)
Hemoroizii erau! Nu e bine dar macar bine ca nu e bb!
Oare mai pot astepta pana luni? Deja acum e tarziu aici sa merg la spitalul meu si la urgentze nu m-as duce decat daca nu am incotro!
Ce ziceti? Offff ce m-am saturat de mers prin spitale!

Stefania 19 + si David(24 dec 2004)

www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

neata burticute!
in primul rand multiiiii pupici ptr Cristina_ioana ...iarta-ma ca nu te-am trecut la mesajul trecut ..uite acum iti trimit mai multi...
vroiam sa te mai intreb ceva: am vazut ca ai dat comanda de patut (si eu tot asa as vrea cu sertare, masa de infasat etc si ma vazut cel mai ieftin la 15 milioane ) asa ca spune-mi si mie te rog frumos unde il faci tu si cam cat costa (eventual pe PM ca sa nu facem reclama ) pup burticoasa

miti2004 sa stii ca si eu m-am vopsit...l-am intrebat pe dr. meu ssi s-a uitat la al meu dragut si a zis ceva in genul: o lasam au ba? deci e ok ca nu ajunge la bb...dar e bine sa fie aerisita bine camera unde te vopsesti ca sa nu inspiri prea mult amoniac...

nicole 25 nu pot sa intru in conc med inca dar plec de la serv mai devreme adica vin...imi fac treaba si pe urma o sterg smechereste cam asa adica :D

fetelor abia astept sa ne intalnim dar sa-mi promiteti ca nu va speriati de mine ca eu de aia nu zic nimic aici de greutati si alte alea ca mi-e frica sa va spun...o sa vedeti voi...si e amenintare

va pup pe toate si va doresc o zi superba si scurta la servici

bulinuta 18 +

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

mamaluidavid nu te speria...acelasi lucru l-am patit si eu de 2 ori ..prima oara eram de revelion la viena si cand m-am ridicat era sange peste tot...zici ca omorasem pe cineva...mi -sa facut rau si pana nu m-a calmat iubi ca nu e de acolo ci e din spate nu m-am putut calme...de fapt toata ziua am tremurat dupa...a fost ca un soc...nu e tarziu sa te duci luni la dr...intre timp spala bine zona cu apa calduta si pune jet de apa sa stea acolo 5 minute...asa mi-a recomandat dr.
eu am gasit aici o crema naturala si o mai folosesc din cand in cand
ca sa nu mai ajung acolo....ti-am spus de 2 ori am patit-o...dar la mine a fost fisura anala mananc 5-6 mere zilnic si ma ajuta sa nu ma mai constip...e singura solutie pentru mine iar la mine e constipatie cronica si mai rau acum
te pup si ai grija de tine

bulinuta 18+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutex spune:

Cicel, cred ca in articol se mentiona ananas proaspat, dar daca nu gasesti incearca si cu compot.

Ancutex

Mergi la inceput