Mamici de iulie - august 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Fetelor sunt rupta...ma doare spatele de ma seaca si am obosit rau
a.cicel- nu strang inca lucrurile, incerc sa mai triez/arunc/dau de prin debarale,ca sa fac loc sa pun acolo cat mai multe lucuri cand o veni vremea...am dat niste saci cu haine si eu si sotul si o gramada de lucruri...fantastic cate se strang intr-o casa de om...
Noi avem 3 camere si 2 balcoane mari pe care le-am spart, deci nu mai putem ascunde acolo lucuri ca fac parte din camera si e urat
Ma consolez insa cu gandul ca va iesi frumu casa, abia astept...
Patutul l-am comandat impreuna cu dulapuri colorate pt bebe, ca in comert am gasit numai simple si vreau sa fie cu masa de infasat, sertare jos si in parti...iese frumu...

Geliza, bafta la invatat iubita...chiar a fost frumu azi afara si eu am stat in praful asta in casa...
Acum stau tolanita cu picioarele in sus si astept sa vina tati cu ceva papa bun

Pumpkin, n-am apucat sa iti spun wecome acasica si imi pare tare rau pentru ce ai patit...si eu zic sa amanam intalnirea pana te refaci, ca nu arde, nu plecam nicaieri...

Bulinutzo, si io te sustin, primesc si io pupic au ba?

Monique_new, din pacate nu ma pricep la TT pt ca eu nu l-am facut, dar cred ca poti sa ai incredere deplina in dr.T si cel mai imp cred ca e sa nu te panichezi, sa gandesti pozitiv...

Map, ai mila de mine si nu-mi spune de mucenici, ca imi lasa gura apa efectiv...sunt absolut innebunita si dupa aia lichizi si dupa aia moldovenesti, dar anul asta am decis sa nu ma ating de ei, din motive de kg... de regula in fiecare an am vreo 3 zile in care mananc numai mucenici, nu-mi tb altceva, dar acum cu 6 kg luate deja nu prea m-as risca...

Andreea25, stai foarte bine mai cu 4 kg...uff, unde sunt vremurile alea cand eram si eu trasa prin inel?
Ziceai de burtica ta, ca e micutza, vreau sa-ti spun ca de vreo 2 sapt burtica mea efectiv a explodat, nu-mi vine sa cred ce maricica e...si sotul imi zice ca sunt secsoasa

Kehleyr- interesanta treaba cu placenta, saru'mana ca nici eu nu stiam

Cornelia iubita, imp e sa te simti tu bine si sa fie bb sanatos, ca dam noi jos dupa...eu sunt doar marcata cand ma vad in poze, ca eram juma de om si acum mi se pare ca sunt mare rau dar pt bb fac orice, sa fie el bine...

Cristina 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Mi-era dor de voi mamici cu burtici!

Am avut mult de lucru si desi am mai intrat pe forum mi-a fost prea lene sa scriu.
Recunsc ca am fost si putin suparata pe al meu medic si pe al lui ecograf. Mi-a spus ca 60% e fetita. Nu prea am inteles. Daca imi spunea ca e 50% fetita ce ar fi trebuit sa cred.
In fine cel mai important e ca bebe-ul e sanatos si putin mai mare decat varsta sarcinii.
Oricum sambata dimineata ma duc la un eco 4d. Sunt curioasa.

Eu desi am 19+, inca nu am simtit nimic si de fapt nici nu prea stiu ce si cum ar trebui sa simt. Poate burticile cu mai multa experienta imi povestesc senzatiile.

Si in final urez si eu retrocativ tuturor mamicilor actuale sau in devenire

LA MULTI ANI!!!

Consi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna seara burticute,

Gata, nu pot sa va mai tin pasul cu cititul! Sper sa recuperez in weekend! Noutati nu prea am dar imi era dor de voi. Am sunat medicul sa intreb de analize si mi-a spus ca scazut considerabil hemoglobina. Acum bag in mine suc de rodii cit incape. Voi luati suplimente de fier? Ce anume? Ca pe mine mai tot ce am incercat ma constipa.
La tuseul vaginal imi iese leucocitele putin marite. Sper sa fie de la viroza si nimic alceva. Ma tratez difinitiv si mai dau odata.

Noapte buna la toate.

Nati18fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

fetele, am 2 intrebari :

1) sau mamanati , ce inseamna tuseu vaginal, la ce se face analiza si in ce consta ???

2) e vreuna din voi care si-a vopsit parul de cand suntem cu burtica ? ca eu nu ma mai suport...

pupi,
miti 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Buna burtici dragi!
Incet -incet ne reobisnuim doar cu noi,a fost tare bine sa am casa plina.
Eu saptamana viitoare o sa merg la control,sper sa fie bine,o sa il intreb pe doctor de kilogramele mele desi sigur o sa imi spuna ca e bine faptul ca nu ma ingras. Astia sunt obsedati de kilograme,cat mai putine cat mai bine.
Bebelina mea cred ca s-a intors,pana acum ii simteam piciorusele jos de tot dar de vreo cateva zile am o presiune mare de tot pe vezica,senzatia ca fac mereu pipi,probabil capul bebelinei apasa pe acolo,in plus simt piciorusele sus prin stomac aproape.
In rest,au inceput arsurile din pacate,trebuie sa am grija ce mananc;din fericire alte neplaceri nu am decat uneori dureri de spate dar asta doar cand stau prea mult in picioare.
Nici eu nu am renuntat la cafea dar urmeaza,imi provoaca arsuri
Nu mai sunt asa stresata sa aflu daca e fetitza sau baiat,oricum nu schimb nimic daca ma agit asa ca am hotarat sa las lucrurile cum sunt,daca vreun doctor de la spitalul meu imi va spune ce e bine,daca nu o sa aflu la nastere,nu mai e mult decat 4 luni jumate.
Va si va doresc un week end minunat,fara ploi ca aici!

Stefania 19 + si David(24 dec 2004)

www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by miti2004

2) e vreuna din voi care si-a vopsit parul de cand suntem cu burtica ? ca eu nu ma mai suport...

Eu mi-am vopsit parul acum 2 saptamani, inainte de nunta. Tipa de la coafor s spus ca nu e nici o problema daca sunt insarcinata.

17+
POZE

Mergi la inceput

Neatza

Ati vazut aseara stirea ca a murit Laura Stoica? Si era insarcinata in luna a 4-a. Nu-mi vine sa cred. Astea sunt soselele noastre sigure din Romania.

17+
POZE

Mergi la inceput

Aseara am cumparat patut si carucior pt bb. Sunt asa de fericita... E adevarat ca nu sunt noi, ca le-am luat de la cineva, dar nu au fost folosite mai mult de 2 luni. fetita lor urla ca din gura de sarpe cand o puneau in carucior. Si nici in patut nu statea. Asa ca le-am luat noi la un prte foarte bun. Patutul are si saltea relaxa. E din lemn (oricum din lemn am fi luat). E mai bun pt bb ca atunci cand mai creste se poate ridica mai usor in picioare, decat intr-un patut din panza/plasa. Asta mi-a spus-o mai multe persoane are au avut patut si din lemn si din plasa.

17+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutex spune:

Hello!
MamaluiDavid eu inca nu am avut arsuri si sper sa scap, dar am citit intr-o revista ca e bine sa mananci ananas inainte de masa, pentru ca se sectreta nu stiu ce suc gastric si previne arsurile. Incearca si spune-ne si noua daca a functionat.

Va pup

Ancutex 17+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ancutex
... ca e bine sa mananci ananas inainte de masa, pentru ca se sectreta nu stiu ce suc gastric si previne arsurile. Incearca si spune-ne si noua daca a functionat.

Serios? nu de alta, dar si eu am arsuri in stomac, si dureri pe esofag. O sa cumpar azi. dar ce fel de ananas? Proaspat? sau in compot?

17+
POZE

Mergi la inceput