Mamici de iulie - august 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Bulinuta multumesc pentru raspunsul prompt!
Oare sa fie si la mine fisura anala? De la hemoroizi nu a curs nicioadata asa mult,e prima data cand mi se intampla!
Si fisurile anale de la ce se produc?
Constipata nu sunt,ma feresc si eu de constipatie din cauza hemoroizilor.

Stefania 19 + si David(24 dec 2004)

www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

mamaluidavid la mine de la constipatie mi s-a intamplat fisura...desi atunci nu eram foarte constipata...ce de aia m-am si speriat foarte tare pentru ca nu m-a durut deloc...atunci eu plecasem cu autocarul si am mers destul de mult timp in care am stat pe scaun...cica si asta ampplifica problema...
fisura anala este practic o ruptura mica la nivelul anusului..care doare pe urma de te sui pe pereti...sper sa nu ajungi acolo
sa stii ca daca sunt hemoroizi care mai strang sange in ei se pot sparge si atunci sangerezi mai mult
nu te speria ca se rezolva
poti sa faci si niste bai de sezut cu ceai de flori de nalba...nu e contraindicat in sarcina
te pup si ai grija

buliniuta 18+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Hello all

Bulinutza draga stai linistita cu kg ca ai aliate de nadejde, eu desi nu m-am ingrasat prea mult pana acum vreo 4.5 kg ( azi sunt usor deprimata ca am mai implinit un kil - sper sa fie de la apa multa pe care am bauto ieri) aveam destule resurse de dinainte de sarcina. Asa ca eu si cu Cornelia cred ( ca parca ea zicea ca e tot asa mai rubensiana )suntem sigur alaturi de tine - facem front comun impotriva slabanoagelor astora care se plang ca au 50-60 de kile. Glumeam fetelor stiti asta nu fiti supi pe mine. Buli tu sa ai doar o grija in sarcina asta, sanatatea a ta si a bebelului ca in rest le rezolvam noi pe toate.

Pumpkin bine ai venit imi pare rau ca aventura ta pariziana pe care ai asteptato atat nu a avut finalul dorit dar slava domnului ca esti bine si tu si puiu mic. De-abia astept sa ne vedem intr-o zi frumoasa si cu soare.

Fetelor eu acu am primit o veste pe care nu stiu cum sa o iau. Sefu meu trebuia sa plece peste 2 sapt la o conferinta in Quatar si nu stie daca poate ajunge. Asa ca m-a intrebat cum stau cu sarcina si daca ar putea lua in calcul aceasta optiune de a merge eu. Acu sunt cam in dubiu, eu cu sarcina stau super bine, bebe e super ok eu la fel, in afara de ctaeva dureri de cap nu ma deranjeaza nimic. Asa ca m-as cam duce (pe tati nu l-am intrebat inca). Da care credeti ca e principala mea problema de femeie nebuna? La caldura de acolo unde gasesc eu toale potrivite, mai ales ca alea de anu trecut ies cu totul din discutie. Poate ma ajutati voi cu o idee.

Hai ca m-am cam intins la vorba.

va pup si poate mai tarziu mai intru sa vad ce mai scrieti

Iulia 17+

iulenca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

Buna dimineata, burticutze!

Va rog frumos, linistit-ma, ca iar am intrat in panica! M-am trezit de vreo 3 ore si bebelinul meu nu a dat inca nici un semn! Nimic, nici o miscare. Si ieri a fost cam cumintel, adica l-am simtit doar de cateva ori si mai incet ca de obicei, abia daca se simtea in afara, la unele miscari nici nu stiam daca era el.

Voi cat de des il simtiti? Il simtiti toata ziua, de dimineata pana seara, sau isi incepe programul mai tarziu?

Amabella 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole25 spune:

amabella stai linistita.bb este inca foarte mic si are destul loc sa se miste astfel incat sa nu simti loviturile lui.Asa ca chiar daca tu nu il simti el totusi se misca.
Eu nu l-am simtit deloc sambata si duminica in schimb luni ma bombardat toata ziua.
Nu e nici o zi la fel cu alta asa ca fii linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Va invit la un nou www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70901" target="_blank">capitol

17+
POZE

Mergi la inceput