Clarinol - ati incercat?

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anc@B spune:

HHHMMmmmmmm......parerile sunt impartite...DAR NU REZIST TENTATIEI..MAINE MERG SA IMI IAU SI EU O CUTIE...SI VAD..DACA SLABESC...CONTINUI..DACA NU...CAUT ALTCEVA!!
oricum am sa va anunt!
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Anca, eu am luat Clarinol anul treut in primavara, atunci am slabit 20 kg, dar si cu regim sever si multa miscare.
De atunci mananc bine, poate chiar si exagerez cu dulciurile, dar nu prea am pus inapoi.

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

Vad ca s-a redeschis subiectul.
Pentru ca eu l-am initiat ma simt responsabila sa va zic: NU LUATI CLARINOL. nu e antireclama, dar sa va zic ce am patit eu: dupa vreo 2 luni de clarionol si cca 4 kg slabite mi s-a dereglat ciclul, eu care il am foarte regulat. asa ca nu am mai luat. a urmat o perioada in care am avut foarte mult de lucru. zile in care am trait cu 2-3 litri de apa pe zi, mancare rar si cand imi aduceam minte. e drept ca am stat 12-14 ore tot pe acelas scaun in fata biroului, deci zero miscare. rezultatul dupa 2 luni: 7 kg in plus. nu pot decat sa dau vina pe clarinol, pentru ca tocmai incetasem sa mai iau.
ciclul mi s-a reglat la loc, kg nu le-am mai dat jos cu toate eforturile (fitness, dieta calorica). medicamente nu mai iau never ever! mai bine umflata dar fara efecte secundare

www.babiesonline.com/babies/f/fratila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klato spune:

quote:
Originally posted by Missy
a urmat o perioada in care am avut foarte mult de lucru. zile in care am trait cu 2-3 litri de apa pe zi, mancare rar si cand imi aduceam minte. e drept ca am stat 12-14 ore tot pe acelas scaun in fata biroului, deci zero miscare. rezultatul dupa 2 luni: 7 kg in plus. nu pot decat sa dau vina pe clarinol, pentru ca tocmai incetasem sa mai iau.



Eu zic totusi sa nu dai vina pe Clarinol . Nici eu nu sunt adepta pastilelor, dar cu regimul de viata descris mai sus...deja nu mai conteaza daca luai sau nu Clarinol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

quote:
Originally posted by klato

Eu zic totusi sa nu dai vina pe Clarinol . Nici eu nu sunt adepta pastilelor, dar cu regimul de viata descris mai sus...deja nu mai conteaza daca luai sau nu Clarinol.



Si care ar fi explicatia ca desi nu mancam mai nimic m-am ingrasat? te poti ingrasa din apa? am mai avut perioade din astea, ca cea descrisa, doar ca nu au urmat unei cure cu clarinol, si am slabit 2-3 kg. sa pui 7 kg doar pt ca nu faci miscare . . . nu ma omor eu cu sportul nici in traiul zilnic, dar ma mentin la greutate. e prea mult sa-mi inchipui ca terminarea tratamentului cu clarinol a fost o simpla coincidenta cu "explozia" de 7 kg. si dereglarea ciclului sa fi fost tot coincidenta? eu care nu l-am avut neregulat in viata mea.
sunt oameni si oameni, omul din mine nu a reactionat bine la clarinol si nu as mai repeta vreodata aceasta greseala, de-asta nici nu il recomand

www.babiesonline.com/babies/f/fratila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Fetelor , nu Clarinolul va slabea ci dieta pe care o tineati si miscarea.
Vorba doamnei care e farmacista , e o tampenie.Probabil actiona la nivelul centrilor foamei , de nu mai simteati nevoia sa mancati asa mult , dar e logic :dupa ce nu mai luati revine totul la normal.
Mai bine faceti sportul pe care il faceati in timpul Clarinolului , beti 2 l/zi , faceti miscare(20 de abdomene nu prea fac nimic , decat iti incalzesc muschii) , mergeti la o sala si stati pe banda 1 ora , samd.
Nu mai luati tampenii...mai ales ca vad ca luau si pers. care avea 4 kg in plus...de lene?Mai bine faci sport si mananci sanatos , ce Dumnezeu?


Si pt. ca cineva a spus de ciorba de varza: un regim e bun atunci cand NU elimina mancarea din aportul zilnic , ci cand mentine un echilibru rational intre proteine , fibre , amidon . Degeaba nu mai mananci 10 zile si dupa mananci de toate , corpul tau care afost privat de mancare va aduna tot cu disperare si te veri trezi cu 10 kg in plus.

Dieta hipocalorica trebuie facute din cate imi amintesc de la minimum 1400-1500 calorii/zi , ca sa slabesti.Daca e mai putin nu slabesti deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Eu am luat Clarinol..mai mult dintr-o obsesie - vroiam sa mai dau jos 3-4 kg - ultimele care mi se pareau mie ca ar trebui sa le mai dau..erau evident acele kg care nu se lasau duse sub nici o forma.

Am reusit sa le dau..nu stiu daca din pricina Clarinolului, care era oricum asociat cu o dieta sub-calorica si masaj celulitic (de 2-3 ori /sapt)si ceva-ceva miscare (cand mai aveam timp, seara in fata tv-ului).

Ceea ce am observat insa a fost faptul ca intr-adevar in cca 2 luni s-au subtiat coapsele - greutatea stagna dar ma "subtiam"

Acum, ca o paranteza - nu se slabeste cu 1400 cal/zi. Nu asta-i principiul de functionare al caloriilor. Daca metabolismul tau "arde" in general 2200 cal/zi..daca te arunci direct la 1400 cal/zi..e jale..in 2-3 zile iti scade glicemia extraordinar de tare si ai stari de lesin si ameteli - asta nu inseamna anemie ci inseamna glicemie scazuta.E f. important nr. de cal care e obisnuit organismul fiecaruia sa-l consume/zi. In medie trebuie sa-l reduci cu 400-500 cal/zi pt. a slabi frumos si sanatos.
Evident sport, evident mancare sanatoasa si f. multa apa si sucuri naturale(care atentie au multe calorii, dar au in schimb multe minerale si vitamine).

Missy - nu-mi explic ceea ce ai patit. Oricum nu e bine ca "ai trait doar cu apa" Amenoreea poate fi din cauza faptului ca ai tinut prea drastic cura, poate prea mult sport, stres..e un cumul oricum..E bine ca esti OK, chiar si cu cateva kg in plus.

Ideal este un "plan de bataie" pe termen lung (eventual pt. toata viata)..

Hai ca m-am lungit ca o zi de post.. Eu care sunt in mijlocul unor examene super nasoale si bag in mine ca o sparta tot ce prind..:) - pe fond nervos..Dar...peste o saptamana...la cura..

Pupici,
Mama_lui_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns groogy spune:

Salutare tuturor.
In legatura cu Clarinol...
Ca sa aflati mai multe, cautati informatii referitoare la CLA (acid linoleic conjugat). Acidul asta este componenta "magica" din Clairnol. Se gaseste in laptele si carnea bovinelor hranite cu iarba si nu cu tot felul de inlocuitori care sa le faca sa creasca cat mai repede posibil...

CLA nu te face sa slabesti... CLA are rolul de a opri cresterea celulelor adipoase, adica impiedica ingrasarea. Deci nicidecum nu elimina grasimea. Ce face in schimb este ca ajuta la marirea masei musculare si ajuta la imbunatatirea arderilor, si impreuna cu o alimentatie corecta si sport duce la o scadere in greutate. Adica te ajuta sa arzi ce ai fara sa mai pui in plus... De retinut: TE AJUTA :) Nu face el toata treaba :P

De asemnea, CLA are niste efecte benefice chiar foarte importante: anticancerigen (mai ales impotriva cancerului de san), scade nivelul colesterolului, bun antioxidant, imbunatateste sistemul imunitar, are un rol in tratamenul diabetului, si altele.
Pe de alta parte am gasit si niste POTENTIALE (nu erau siguri de asta) efecte negative: cresterea rezistentei la insulina si reducerea HDL-colesterolului (colesterolul bun). Dar asta depinde de izomerii CLA (sunt vreo 18 variante de CLA) si de combinatiile acestora. Deci, depinde efectiv de ce tip de CLA contine suplimentul respectiv...

Ca si concluzie: s-ar putea ca efectele obtinute sa nu fie kg, ci in cm. In orice caz, CLA are efecte optime la persoanle care intr-adevar au nevoie sa slabeasca. Ma refer la cel putin 10kg peste greutatea normala admisa. 2-3kg sunt mofturi... si pentru asta s-au inventat dietele si sportul :). Dar repet, si in aceste cazuri pot sa existe imbunatatiri ale dimensiunilor (talie, sold, ...)

Oricum, puteti sa cautati informatii despre CLA pe google pentru a va documenta mai bine.

Spor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta06 spune:

i-au de 6 zile clarinol si nici o schimbare, nici 1 kg si nici 1 cm minus.este adevrat ca mananc ca de obicei(ba chiar poate mai mult decat de obicei), cei 2 litrii(cel putin) de apa pe zi sunt nelipsiti si merg la aerobic de 2-3 ori pe saptamana.am tot citit ca clarinolul iti taie pofta de mancare-la mine nu a functionat de loc-eu cred ca totul functioneaza la nivelul creierului-daca crezi in el poate slabesti ceva , daca nu (eu nu eram prea convinsa) poate ca il iei degeaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Am inceput sa iau si eu Clarinol, pentru ca ma pornesc cam greu sa tin o dieta si ma gandesc ca daca dau un ban, asta ma obliga intr-un fel sa mai renunt la mancare ca sa nu-mi bat joc de el. Stiu persoane care au slabit datorita lui...


bebe?!



Ioana, cea mai optimista aspiranta

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput