Bebelusi de mai-iunie 2005 (69)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicica spune:

Salutare

imi cer scuze de asa absenta dar abia apuc sa va mai citesc si numai la ore d-astea sexy balamuc...2...3 noaptea. Noi suntem bine bebe merge in mare viteza in 4 labe, dimineata l-am gasit azi prima data in picioare in pat, asteptand poate poate vine careva cu lapticul. Vreau de urgenta sa ii iau tarc ca vreau sa ramanem in continuare in relatia de prietenie...
Am asteptat cu sufletul la gura rezultate bune pentru Elisor si ma bucur mult mult ca aud de bine.
Gustae foarte frumos colajul si cam banui cat de mult ai muncit iti multumesc frumos. In legatura cu ce ai spus cu pubertatea infantila am intrebat o prietena doctorita si mi-a spus ca este o boala grava dar daca este detectata la timp e ceva foarte banal exista medicatie si nu reprezinta catusi de putin o problema, nu trebuie sa iti faci griji. E foarte important sa ai un diagnostic corect si eu zic, pentru ca stiu ce inseamna sa traiesti intr-o tara straina in care nu mereu intelegi tot ce se vorbeste in jurul tau, sa nu te lasi, stai acolo si intrebi de o suta de ori ce au zis si de ce au zis asa... Iar cu inaltimea, nu stiu daca te incalzeste cu ceva, Robert are 10 kile si 81 cm la 8 luni si nu mi-a zis nici un doctor ca ar fi vreo problema cu ceva...

gata v-am pupat
noapte buna
Monica&Robbie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Nu stau mult ca mi-am udat manecile si ma ia cu frig, cred ca sunteti pe chat, nu? Dar am promis ca ma bag repejor in patut.
Am ajuns la cei doi dr. si mi-au spus asa:
-neurochir. d.p.lui.d.v. este totul in regula, lichid, spatii si ce-o mai fi zis el ca tot pe limba lui le-a spus
-neurologul cand mi-a vazut rezultatele m-a intrebat din start "te-ai linistit mamicuta?"
Deci copchila e bine, dar e intarziata cu 2 luni (motric), nu are malformatii sau alte betesuguri si ca in fiecare luna sa ma infiintez la el la cabinet cu fata. Gimnastica in continuare.
Sunt fericita 90% ca totul e bine si ca ce mi-a spus dr. fizioterapeut sunt niste lucruri amplificate de n ori luate cate n, am senzatia ca cu buna stiinta m-a speriat in halul ala de am fost disperata, mi-a spus ca are probleme patologice, ca nu are reflexe, ca ce fel de mama sunt ca nu am observat intarzierea pe care o are, ca daca mai am un copil de ce nu am facut comparatie (comparatii am facut de la nastere intre ei, pana si pediatra mi-a spus sa nu-i mai compar), ca de ce bag cu pompa cereale in ea (eu ii dau 2 masuri de cereale in laptele de seara) si altele si altele ca nici nu mai vreau sa-mi amintesc de ce mi-a spus in cele 2 vizite. Cand am inceput sa realizez ca asta-mi toaca sufletul am inceput sa-i zic ca n-o fi dracu atat de negru si ca speranta tre' sa fie, mi-a aruncat un zambet sictirit si cand am insistat ca "totusi se va recupera si nu cred ca e chiar asa grav ca nu e in grafic" i-a sarit tzandara si mi-a zis "cucoana daca vrei vii daca nu nu, mie mi-e indiferent". Atat de rau mi-a parut ca nu l-am luat si pe Dan cu mine sa vad daca-si permitea sa mai spuna tot asa (nu stiu mai, ori am fata de tampita, ori par o copila dusa cu pluta, dar mi-e greu sa cred a 2-a varianta). Dupa cele 2 episoade cu dr. ne-am dus la neurolog (cel mai renumit) si i-am detaliat povestea, m-a vazut cat eram de speriata si pt. asta a zis ca va merge pana in panzele albe ca sa fiu eu linistita ca nu are ceva "ascuns" sau patologic. Asa ca am facut rand pe rand EEG si apoi CT. Neurologul mi-a spus sa am incredere in ce spune el ca fata prezinta reflexe (le-a testat el), are semnele de inteligenta instalate, prezente, si neurofunctional e in regula (eu cred ca mi-a dat aceste analize suplimentare nu numai pt. luinistea mea ci si sa fie el sigur de ce vorbeste). Mi-a mai spus ca bb sunt ca o loterie, stii ce e in clipa de fatza, nu stii cum vor evolua, nu stii la cat timp va merge, nu stii cand isi vor da drumul la vorbire, asa ca nu-mi poate spune cand va merge Bianca.
Hai ca m-am plicitist deja de mine cat ma invart in jurul cozii cu explicatiile. Ati inteles cam care a fost treaba si ma bucur ca "nu e atat de negru", pe cat incerca sa ma convinga dr. asta.
Eu cred ca am fost sub hipnoza zile intregi si eram conectata la sistemul central al fizioterapeutei ca incepusem sa cred ce imi zise ea si nimeni si nimic nu reuseau sa-mi schimbe gandurile sunmbre. Dimineata plangeam uitandu-ma la fata pana venea ta-su de la servici, cum venea el ma mai amageam ca sigur nu are nimic fata, incurajata de el. Pediatra mi-a spus ca dr. aia nu are copii si nu-si da seama ce usor poate fi ranit sufletul unei mame.
Si trista 10% ca stiu ca va trece mult si bine pana o vad facand ceva din cele trei mari capitole: taras, 4 labe si ridicat in picioare. Daca totul e in regula de ce nu pot s-o las in ritmul ei, eu asta nu pricep, de ce trebuie sa o "aduc la zi"?

Hai sa inchei seara intr-o nota mai optimista: Andreas era sa dea foc la casa, a pus o batista pe veioza de la biroul lui si aia a ars mocnit pana a luat foc. A iesit un fum de cred ca 10 ani il simt in nari. Am avut o discutie serioasa cu el si zice c-a-nteles, pana la urmatoarea boacana, desigur. statea in pat si se uita la desne, eu vazandu-l asa linistit am crezut ca i s-a facut rau de la inhalarea mirosului.

Iar am scris un pomelnic.

Eli + Bianca si Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela I. spune:

Salve mamacitas,
Suntem la cateva ore distanta de 8 martie si eu sunt muci in toate sensurile.Am racit, am amigdalele cat castanele si febra.Am preluat eu temperaturile ridicate de la gaza,slava Domnului.
GUSTA, diagnosticul imi suna foarte sf,doamne fereste,sper sa si ramana asa.Chiar vorbeam de chat ieri parca cu fetele si le spuneam ca in urma unui tratament hormonal pe care l-am urmat in perioada sarcinii, si Sara sa procopsit cu o pilozitate ...Si v-am spus doar ca ea e si lungutza plus pareishor,ceea ce ar insemna sa fie suspecta din prima de sindromul asta. Pentru linistea ta, asculta-i si sufla si-n iaurt dar cu multa incredere intr-un deznodamant happy.
MARGOTT, felicitari pentru excursionistul in 4 labutze.L-ai mai dus la ortoped?Noi inca ne chinuim sa ne ridicam fundurile.
Mai, din ce am mai citit eu din urma,maine ma pregatesc pentru poze cu bulbi de zambila,lalele,violete de parma.Probabil o sa primesc si eu de la tata cevaca in rest...(parca va vad maine cu gradini japoneze imortalizate)
Noapte buna va urez si pt strumfi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela I. spune:

ELISOR, acum am citit.Barvo maiSa curga sampania.Ce doctor cretin!!!!Eu m-as fi dus la el/ea(nu am retinut) cu rezultatul tomografiei si cu parerea neurologului referitoare la reflexe si as baga-o in pamant (nu zic in alte locuri)Cum poate sa fie atat de inconstient?Chiar ma bucur tare ca totul e ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Fetili, eu ma duc la nani ca am fost la sala si sunt franta, plus ca am mancat niste mere coapte si facui o burta si m-a luat somnul, nu alta! Asa ceva...

Elisor, ma bucur mult de vesti ca sunteti ok. SI te-ai mai linistit si tu! Pup eu la voi! Ai vazut, o sa fie bine pana la urma, nu-ti mai fa griji! Eu un copil sanatos, mai!

LA MULTI ANI DE 8 MARTIE SA FITI IUBITE SI FERICITE SI SA FIE PRIMAVARA ASA CUM V-O DORITI VOI!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Ziceam ca merg sa ma culc, dar am bagat un ochi la puiutul AndreeiC, doamne, e imposibil sa ramai stana de piatra, ma ineaca plansul de cand am vazut poza cu bunica (cred) cum o tine la pieptul ei, cum spunea cineva de-acolo "dragoste si durere".
Va suparati pe mine daca va arat poza? despre ea vorbesc
Si mai vad ca a murit un copilas, Robert, stiti ceva despre el?
M-am intristat...

Eli + Bianca si Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Elisor ma bucur enorm pentru cei 90 % iar pentru cei 10 % fii la fel de optimista...e posibil sa nu o vezi deloc in patru labe sau taras ci direct in picioruse,cand ...?!nu conteaza...important este ca va merge...Iar cu compararea intre copii eu nu sunt de-acord nici macar daca-i vorba de frati...si eu am doi si nu au nici o legatura una cu alta,parca ti-am mai spus...nu fac nimic la fel nici macar in evolutie nu seamana...Bianca la varsta Deliei mergea bine singurica,facea la olita,facea cuburi si rapundea la intrebari simple de genul unde-i cutare si cutare...Delia prin prisma Biancai poate candida cu brio la titlul de tolomaca...Nu ma ingrijorez pentru ca probabil va ajunge si ea in situatia asta odata si-odata...
Eu si al meu frate am fost excat cum sunt fetele mele si mama a facut mereu comparatie si diferente si cu toate astea eu ma simt mult mai realizata decat fratele meu,in multe privinte...
Asa ca lasa 10 % ala sa devina parte componenta din 100% si bucura-te de minunea mica cu ochii albastrii...

La petit I si La petit II ,In tara piticilor
Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Elisor ma bucur ca ti-a revenit entuziasmul si ca temerile nu ti s-au adeverit.Nu stiu ce animal de medic ti-a putut vorbi asa,ca numai in gura i-as da.Acuma sa te intorci si sa dai cu ea de pamant nu alta.

Monica multumesc de raspuns.Incerc sa imi adun fortele si sa va ce am de facut in continuare.

La multi ani de 8 Martie la toate mamicile.

Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Gusta ce sa mai zic? Vorba cuiva tre' sa fie si ei importanti. Multumesc ca mai ai puterea sa te gandesti si la noi, acum e randul nostru sa-ti ridicam moralul si ma voi stradui sa o fac, cel putin gandurile mele de bine si sanatate va apartin. Astept vestile bune si de la tine, medical nu stiu ce inseamna dar dr. cum ti s-au parut ca au prezentat problema? Ti-au dat motive de ingrijorare?
Loreen nu stiu cum le intorci din condei dar ai un talent...la comunicare, de iti citesc si recitesc postarile. tu esti buna de pus la rana, zau asa. Multumesc frumos!

Fetelor multumesc pentru gandurile voastre, am simtit din prima clipa cand am intrat aici ca ma voi "lipi", stiti ce sa spuneti mereu cand exista o problema in randul nostru, va admir cum v-ati mobilizat cand stiati ca am "ceva", citeam si-mi dadeau lacrimile.

Andreea.a superbe poze la mare, iar Ericutul pe plaja in astepatrea valurilor e dulce, dulce. In privinta distantei sunteti norocosi voi asta de la capitala, adica jumatea distantei dintre munte si mare, se poate asa ceva?
Danelutza o noapte linistita Izabelei, dimineata raport bun sa ne-aduci.

Noapte buna si odihnitoare!

Eli + Bianca si Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Elisor Gusta ...

Imi pare rau pentru acele suflete nevinovate care pleaca mai devreme decat credem noi dintre noi,insa probabil ca misiunea lor este una mult mai nobila decat putem intelege noi,niste simplii muritori...As vrea sa pot oferi putina consolare insa nu mai pot pentru eu la randu-mi trebuie sa ma consolez pe mine pentru a putea trece mai departe si a face ceea ce trebuie...Dumnezeu si le randuieste pe toate de acolo de sus si ne ofera prin legea compensatiei putina alinare...spun asta pentru ca alinarea mea pentru pierderea tatalui este chiar Delia care-i seamana aproape perfect...si cu asta merg mai departe stiind ca o particica din el este cu mine mereu...

Gusta sa te faci bine in primul rand tu...si-apoi cu incredere si Marutu mic va fi bine...e stupit sa-ti spun sa gandesti pozitiv,insa trebuie sa o faci...de ce trebuie...just like that...pentru tine si pentru Marutu mic

Elisor iti spuneam ca si eu cu Bianca mai am putin si ajung la balamuc...cu scoala deocamdata stau bine,vine acasa isi face temele nici macar nu ma mai obosesc sa i le verifiv pentru ca se vede in note ca stie ce face...dar in schimb pe partea cealalta este dezastru...comenteaza,este dezordonata,obraznica cand vrea, indolenta,nerecunoscatoare si asta o spun rapotandu-ma la anii ei,si in final culminez cu gelozia si invidia aparute de cand cu Delia...
Iti dau un exemplu minor intamplat asta seara...am facut tiramisu si vroia si ea sa manance o felia...am rugat-o sa stea cu Delia pana ii tai si nu a vrut...a preferat s ase duca la taica-su sau chiar sa-si taie singura decat sa stea cu sor-sa,ceea ce m-a enervat la culme...si asta s-a petrecut in fata musafirilor...Au urmat plansete,bocete,nervii mei deja intinsi la maxim...
Nu o pot intelge de ce este atat de geloasa pe ceva ce a devenit jucarie in casa pentru toti si nu ceva ce capteaza doar atentia mea sau a lui taica-su'...am fost si la psiholog si cu toate astea ea persista in ideea ca Delia este adusa pe lume sa-i ia ei locul...
Prin tot ceea ce face nu vrea decat sa-mi capteze atentia insa o face prin metodele cele mai neadecvate...totusi ce este interesant ca nu acelasi lucru il face si cu scoala,desi stie ca ma va pune pe jar daca scade nivelul scolar...
Nu-ti mai zic cum face daca o rog sa stea cu Delia...de multe ori a cazut Delia din cauza ei si au fost cateva lovituri destul de serioase,insa nu parea sa o afecteze cine stie ce...intelege ca se pot intampla tragedii si-milasa impresia ca uneori o face voit...
Eu tot sper ca este un stadiu in dezvoltarea lor...rebeliune data de conflictul de generatii...

Fran daca gasesti o metoda prin care sa le trezim apetitul tauroicelor astea cumpar patentul cu bani grei...

Si pentru ca suntem deja in 8 Martie vreau sa va urez o zi speciala pentru toate,cu toate ca pentru cele care sunt mame pentru prima oara este speciala tocmai din acest motiv,sa va simtiti cele mai iubite femei,sa fiti cele mai implinite mame,sa va pretuiasca partenerii pentru ceea ce reprezentati cu adevarat in viata lor...PETRECERE FRUMOASA de ziua noastra...

La petit I si La petit II ,In tara piticilor
Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput