Bebelusi de mai-iunie 2005 (69)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Si eu folosesc intensiv cuptorul cu microunde pentru incalzitul mincarii lui Andrei. Si pentru incalzitul mincarii noastre. Nu stiu cum puteam sta inainte fara MO
Am luat si incalzitor pentru biberoane si borcanase, dar pina il desfasor, pun apa, pun mincarea in borcanas, etc, mai repede este la MO.
Deja Andrei cind vede ca umblu la cuptor incepe sa se agite, stie ca-i fac ceva lui de mincare.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Gusta-sunt alaturi de tine.

OlgaT-multumesc de incurajari. O sa incerc sa fiu cat mai slaba pana in 5 mai, dar mai mult de 4 kg nu cred ca merg jos pana atunci. Hai 5, maxim.

Este 5,33 si Thomas doarme de la 4, ceea ce n-a mai facut de am si uitat cand. Si banana lasata la incalzit pe calorifer e coapta rau, e budinca de banana.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Gusta a mincat si ieri acelasi soi de mar, iar merishor maninca de la 6 luni.

Beatrice merishorul i l-am dat prin razatoare, era ca o pasta, dar si eu cred ca o fi vreo viroza de avea minutzele reci.
Dupa ce v-am scris voua, mititica a mai vomitat o data si cred ca de fapt era de la bucatzica de peste care l-a mincat la prinz. A dat afara tot, inclusiv pestele, acum vad ca se simte binishor. Diseara am sa-i dau supushoara cu carnitza de vita.
Multzumesc fetelor , ma duc sa citesc prospectul, o fi poate de la medicamentele care i le-a dat pentru lipsa de fier din organism.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Tot eu va innebunesc, am citit prospectul si spune ca de la medicine poate avea diaree, constipatzie, stare de voma, dîficultate de respiratzie, doamne, m-am speriat cite scrie, nu mai scriu ca va sperii si pe voi.
Am sunat pediatrul, care bineintzeles ca nu era, era doar secretara, a spus ca e normal sa se simta Isabella asha si ca daca se mai intimpla sa-l sun pe doctor, sa-mi schimbe medicamentul.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Elisor, ne bucuram pentru vestile bune despre Bianca, nici nu ma gandeam sa aiba probleme.

Danelutza, ce fel de Fe ti-a recomandat doctorul? Noi luam Ferrum Hausmann de 7 luni fara reactii adverse decat scaun tare si negru si am citit pe prospect si scrie ca pot apare ocazional greatza,constipatie sau diaree iar colorarea in negru a fecalelor nu are semnificatie clinica.E prima zi cand ii dai?
Sanatate micutzei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salut, eu inca nu am plecat de la birou, am stat sa termin o balarie care imi statea pe creier si l-am trimis pe tati acasa. Sunt f curioasa cum il gasesc.
olga - hop si eu cu microundele, ma indoiesc ca are efecte nocive la cele cateva secunde in care incalzesc.
ANdreea.a - si eu iubesc marea (superbe pozele, imi este un dor...). Acum 2 ani , stiind ca ma voi "insarcina" am stat 14 zile la mare , iar asta toamna am dat o fuga 3 zile cu copil de 2 luni ca nu mai rezistam. Iar barbatul avansa azi ideea ca mai bine nu mai mergem anul asta la mare din cauza de gripa aviara. S-o creada el, strang din dinti sa avem bani si mergem, macar o saptamana si de preferinta fara Mogaldea.
Gusta - of, nu ai posibilitatea sa vii in tara sa o vada cineva si aici? Mi s-ar parea culmea aberatiei sa vii in Romania la dr, dar daca aia acolo sunt atat de cretini... Zic si eu! Sa speram ca nu e nimic in neregula cu Maruta.
Daniela - multa sanatate Isabelei.
Loreen - uite la asta suntem pe invers, eu nu voi face Anei vaccin, cum nu mi-am facut nici mie niciodata pentru ca nu cred in ele (chestia cu tulpina, ca daca iei alta oricum faci gripa).
Gata, va las acum si sper sa mai intru si la noapte; in orice caz azi trebuie sa iau cartea din cui, daca ma lasa Ana. Pa, pa!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

In sfarsit a dormit si Teodora aproape trei ore!
In ultima vreme nici nu mai stan asa mult singura cu jucariile, daca sunt singura am incurcat-o, nu mai pot sa fac nimic.
Azi am fugit la paine cand dormea cu o super viteza, mi-a fost teama ca se trezeste si plange.
Andreea, ce bine de voi ca puteti sa mai iesiti. Tati al nostru are o slujba cu un program peste limita admisa. Iar in week-end ori are ceva urgent de lucru, ori vin ai lui in vizita sa vada fata si uite asa stam in casa. Am ajuns sa mergem impreuna numai la cumparaturi din cand in cand, pentru pampers si ce imi mai trebuie ma duc singura la Selgros, bine ca e aproape.
Daca nu ar forumul m-as tacani de tot, am senzatia cateodata ca sunt rupta de lume. M-a invitat o prietena stabilita in strainatate - venita pentru dfoua saptamani - sa iesim si nu am putut sa o vad macar.
Abia astept sa vina caldura si sa stea fata pe piciorusele ei ca sa pot sa merg cu ea peste tot. Nici in parc nu pot sa vin daca nu ne aduce tati.

Of, m-am obisnuit cu mama acasa si cand nu e acasa mi-e tare greu. Pentru ca gogoasha e obisnuita sa stea cineva in fundul ei tot timpul nu pot sa fac o miscare. Na, ca plange, fug la ea!

Pozele mele

Mergi la inceput

Ioanailincam multzumesc.
Corni se cheama AKTIFERRIN, iar pe prospect scrie tot ce ai spus si tu, dar m-a speriat ca scrie "ca pot aparea dureri de burtica, diaree, poate vomita, iar dupa un timp, creste nr.de pulsatzii, dificultate in respiratzie, iar in cazuri grave respiratzia iregulata, convulsi si fenomene de paralizie".
Vad ca acum a mincat binishor Isabella, dar la noapte stau cu ochii pe ea. Aseara i-am dat prima data medicamentul, iar astazi a dormit de trei ori cite o ora, ea care doarme foarte putzin.
Sper sa nu mai fie probleme si miine.
Acum vreau sa vad care produse alimentare contzin fier, sa bag mincare sanatoasa in ea. Nu stiu de ce are putzin fier in organism.
la mamici si sanatate multa la pitici

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Olga si io fan microave de cand s-a nascut...iclusiv laptele meu il incalzeam la el...am ajuns sa am alergie la tot ce este studiu facut de cercetatorii de nu stiu ce universitate din state incat sa zica ca maine nu stiu ce bazaconie creste in nas si urechi daca folosesc nu stiu ce aparat si tot o fac...
Iar cu Tony maimutica vin si eu cu doua bilete ca si drosofila este foarte cataratoare si din dragoste netramurita pentru ma-sa...

Ioana in primul an,hai si al doilea de antigripal am aut niste reactii sora cu gripa dar la urmatoarele doua doza mici reactii de control si atat...eu am suferit mult in copilarie,apoi ca si adult incat cred ca daca as putea vaccina copii si contra lenii si putorii as faceo...Las naiba aviara ca nu-i dracu asa negru...noi astia de-aici ce sa facem...fugim in lume?!Unde mai pui ca se transmite si la matze mai nou...sa-mi baricadez maztele...

Andreea.a si Androix va asteptam cu drag...si pe toata lumea...

Danelutza dai brocolii,spanac,legume si fructe verzi in general plus ficat si atunci ai fier cat cuprinde...

Monu aud bine...vrei la munca?!Pai cum ne fu vorba?!LA mine s-a imputit rau de tot treaba,a mai plecat inca una plus la concursul organizat nu a luat nimeni asa ca e saracie lucie...insa ciufutul asta de sef nu m-a mai sunat...dar nici eu nu-i caut...

Androix daca-ti pun cum am invatat eu parlare italiana mori...viva la telenovela ca eram fan rete4 si Italia 1 cand ma chinuiam sa dau bacu'...

Azi am constatat ca tot se adevereste o chestie din tot horoscopul taurilor la fii-mea ...este foarte posesiva cu jucariile ei...finutzu bietu de el are un an si 4 luni...adica pricepe de nu se poate...si se juca mititelul cu ce apuca si venea disperata urland si ii lua jucaria...bietul copil se speria asa tare de nebuna incat arunca jucaria si fugea la ma-sa in brate...turbata rau Delia...momentan rad dar mai tarziu cred ca trebuie sa ma bag un pic in ea ca nu mi se pare normal deloc ce face...
Plus ca a devenit iar turbata dupa mine,ca vorba aia cand nu a fost...Si face "pa" mai cand vede ca pleaca cineva...oare cat o tine ?!In rest ciuciu nimic...

La petit I si La petit II ,In tara piticilor
Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Elisor-nu cred ca am mai zis pe aici, da' eu am inceput sa merg la un an jumate...si zau ca altfel sunt desteapta foc Acu' serios vorbind, mie mi se pare ok listuta cu ce face Bianca si de altfel si eu sunt de parere ca fiecare bebe are ritmul propriu.
Loreen- eu nu mai cred in chestia cu zodiile, dupa ce am citit o caracterizare a copilului taur, care incepea cam asa-"copilul taur e ca linistea care sa lasa dupa furtuna reprezentata de copilul berbec" Pai eu sunt berbec si n-am miscat in front, m-am jucat bine-merci singura,model de cumintenie ce sa zic...iar tauroaica, hm...in plus cica ar trebui si sa haleasca in draci, hm...
Sufletzica-merci de pontul cu primii pasi, acum am citit, sper sa-l mai gasim. Voi va jucati deja cu el?

In alta ordine de idei, vine babyexpo. Va ganditi sa cautati ceva anume pe acolo ? Eu vreau sandalute inalte cu talpa flexibila si talonet, perie de bibe avent(n-am mai gasit pe nicaieri in ultimul timp), costumase "cosmonaut" de la Aziz-doarme in ele, sac de dormit subtire...si jucariiiii

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput