Bebelusi de mai-iunie 2005 (69)
Raspunsuri - Pagina 6
OlgaTarziu spune:
Voiam sa va intreb voi cum incalziti mancarea bebeilor? Ca eu in cuptorul cu microunde si toata lumea se ia de mine ca nu e bine ca creste riscul de leucemie.
Olga
Si maine e o zi
patriciaRO spune:
Andreea, moama ce mistocute poze facurati si ce jmecheri sunteti voi cu ochelari, mai... Asa ceva...
Am trecut in lista toate fetili... care mi-au dat greutate si BMI. Cine mai are sa mai ziceti!
Noi mancaram si acum suntem speady, umblam peste tot prin casa... Monu, stie...
Beatrice, mami de
Alex pifos
Cloreta spune:
Andreea, poate se incalzeste mai bine si reusesc sa ajung si eu in parc. Asta daca are cine sa ma aduca, tati nostru e asa ocupat
. Da' musai sa vina baiatul cu ochelarii de soare
Olga, ce mancare? Eu ii fac papa pentru pranz in asa fel incat sa fie gata cat mai aproape de ora de masa, cu o marja de maxim juma de ora.
Daca am ceva de pe o zi pe alta - dstul de rar - incalzesc pe foc in olicelele ei de papa. Eu am pentru ea special trei craticioare de inox de diverse marimi si o oala mai mica emailata.
Ah si mai am si incalzitorul de papa pentru bebei de la Avent si pot sa pun papa in borcanas in ala. Insa mi se pare ca ia mai mult timp cateodata.
Pozele mele
Danelutza spune:
Olga eu ii incalzesc papitza in felul urmator: intr-o tigaitza pun apa la incalzit apoi pun borcanelul cu mincare.
Fetelor am si eu o intrebare: Isabella mea n-a vomitat nici o data, nici macar cind avea o luna. Pe la ora 4 i-am dat un merishor ras, l-a papat tot. Dupa se uita la mine si a facut kk, am luat-o s-o schimb, dar cind o duceam in baie a vomitat tot marul. Vad ca miriie un pic, are minutzele cam reci, o bintui vreun virus, ca nici din astia n-am avut. Luminatzi-ma si pe mine cele care atzi avut asemenea probleme. Si toata ziua a fost nervoasa, cred ca-i iese alt dintzishor, dar cu ceilaltzi nu am avut probleme.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
Danelutza spune:
Gusta multa sanatate Marei si tzie mult curaj. Hai, sus, ca daca tu nu te simtzi bine, cine are grija de Mara ? 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
(5 iunie 2005)
OlgaTarziu spune:
Mai Tony nu mananca delkoc bancare de la borcan, nu-i place si gata. Deci eu ii fac totul dar trebuie sa fac dimineata. Dupa aia iesim la plimbare si apoi mananca de amiazi. Deci fiind la plimbare nu am cum sa sincronizez sa fie caldute pe cand mananca el. asa ca le incalzesc cam 15 secunde la cuptorul cu microunde. Nu am incercat sa-i incalzesc altfel ca mi se pare ca ia o groaza de timp si nu stiu cred ca e mai comod cu microundele si mai rapid.
Olga
Si maine e o zi
Danelutza spune:
Olga, eu ii pun mincarea in borcanel ca sa o incalzesc, sau eventual in castronel, ca nici Isabella nu maninca din borcanele, am incercat, nu vrea, nici macar cereale nu maninca.
(5 iunie 2005)
gusta spune:
Olga si eu lui Mara ii incalzesc la microunde.
Danielutza poate nu i-a priit maru sau o fi avut un gust mai special.E prima data cand ii dai asa ceva?
Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos
patriciaRO spune:
Si eu tot la microunde ii incalzesc, doar cateva secunde, nu mai mult Si danezii fac la fel si au copii sanatosi... Acuma nu stiu ce sa zic!
Danelutza, sa nu fi avut vre-o bucata de mar mai mare cu care sa se fi inecat, dar daca zici ca era rece probabil ca e vre-o viroza. Ca se mai intampla si de-astea. Vezi in zilele urmatoare ce mai face si daca ceva febra, inseamna ca asta este!
Beatrice, mami de
Alex pifos